Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem kiedyś 17 bardzo podobne ori i produkcja była DE i i wszystko było wytloczone na ramionach od środka.

Opublikowano

Ja mam Norway :decayed: Nieważne, dobrze się wyważyły, będzie git. Czekam na dystanse, bo jeszcze dzisiaj powinny dotrzeć... Poczta tak późno do mnie przyjeżdża :doh:

Opublikowano
Ja mam Norway :decayed: Nieważne, dobrze się wyważyły, będzie git. Czekam na dystanse, bo jeszcze dzisiaj powinny dotrzeć... Poczta tak późno do mnie przyjeżdża :doh:
szkoda ze takie waskie
Opublikowano

Szczerze to nie brałem pod uwagę takich parametrów, bo szukałem minimum 8,5J, ale cena była śmieszna, stan jest świetny, a z oponą 215/35 i tak jest dobrze :decayed:

Opublikowano

Jakiś postęp ?

Opublikowano

Tak, jutro z samego rana montaż turbo :) Felg chyba nie montuję, bo te dystanse to porażka, odsyłam gościowi i biorę od porządnej firmy.

Naciapane z kalkulatora :)

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano
:grin:
Opublikowano

Jak sprzedaż stare turbo to łeb urwę i naleje do środka :grin:

Opublikowano
Jak sprzedaż stare turbo to łeb urwę i naleje do środka :grin:

Już sprzedane :wink:

Opublikowano

Btw. Ty chciałeś kupić nowe felgi a przeciez ja mogę wziasc0fakturę na siebie. Zapomniałem całkowicie o tym :facepalm:

Opublikowano

Już są na aucie :decayed: Jest gnój :slina::slina::slina: Potem zrobię foto :naughty:

Opublikowano

rób foto i wklejaj :decayed:

Opublikowano

Takie byle jakie, sesja będzie jak umyję auto i doprowadzę je do jazdy :decayed: Mam mały problem, bo po montażu turbo od ARLa nie pasuje mi wąż ten czerwony do IC, bo jest za długi i albo się uda coś dorobić, albo czekam tydzień i w poniedziałek robię IC to kwasówką tam pocisnę :kox: A póki co nie przekraczam 1200 obrotów, co by go nie rozsadziło, bo jest zagięty fest :grin:

2013_06_16_19_491.jpg

Opublikowano

jak dla mnie kolejne koło bez szału:whistling:

Opublikowano

Na żywo dla mnie robi mega robotę :decayed:

Opublikowano

Ja bym tu ładował tylko coś z rantem wystające za obrys , rant poler , czarny srodek i rwało by suty:decayed:

Opublikowano
Na żywo dla mnie robi mega robotę :decayed:

wg mnie też. Z racji tego że to wąskie koło to jest dobrze posadzone na glebie, co widać na foto. Widziałem na jakimś filmiku chyba z VAG Eventu czerwoną bodajże w S3 skorupie na tych monoblockach w polerze i nie podobało mi się wcale, tutaj pod srebrny lakier podeszło .... :shock3:

Opublikowano

Ładnie jest :thumbup: