Duds Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opony dobre i jak coś to puściłbym bez opon Przód 215/40 continental sport contact 2, tył 225/40 vredestein, nie pamiętam modelu. ---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Kilka zdjęć po dzisiejszej polerce, zrobione kalkulatorem: ---------- Post dopisany 03-04-2013 at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2013 at 18:29 ---------- Także tego, felgi chętnie sprzedam lub zamienię na 19" z x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Szkoda że to nie 5x112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 masz jakieś foto poglądowe (nie VT) takiej A3'ki na takich X'ach piątych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 o żesz ja piernicze. Ładnie stroi. To koło jest w ogóle mega dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A może taka sytuacja (to VT na odpieprz, ale obraz jakiś jest): ---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Lusterek, a szczególnie OOOO nie maluj na ten kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Felgi można pomalować, ale na smerfny żółty nie taki brudny złoty Znaczek jak wyżej, już Ci móiłem Lusterka to już totalna pomyłka więc... Wstyd, że z jednym mieszkaniu z Tobą siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 http://s23.postimg.org/wvt2rubrr/image.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien85 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 http://s23.postimg.org/wvt2rubrr/image.jpg Kolor do bani i felga nie powala. Na prosiakach zdecydowanie lepiej. A co Ty jeszcze do podstawówki latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Piotrek obejrzałem pw i widzimy się w niedzielęklub w inny dzień jak ci pasuje już na 100%. Zdecydowanie pomogło mi vt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Spoko, zapraszam Pasuje mi niedziela, poniedziałek i może wtorek rano, bo potem jadę do kumpla i wyciągam skrzynię żeby wzmocnić sprzęgło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- Miło było poznać Piotrek Przelot daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Wzajemnie tak więc felgi zmieniły właściciela Co do przelotu to jest za głośno, ludzie z butów wyskakują wleci cały wydech 2,5" i tłumik przelotowy Naciapane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zostaw jak jest:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dzisiaj wyleciała skrzynia i sprzęgło już na wierzchu. Miała być tylko tarcza kevlarowa, ale będzie całe wzmacniane sprzęgło od CTR Tuning, bo moje już nie pociągnie. Nowe ma niby znieść ponad 500 NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A teraz ile masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jest gdzieś na początku tematu wykres, 384nm. Na pewno będzie ponad 400 ---------- Post dopisany 07-05-2013 at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2013 at 17:11 ---------- Jedzie do mnie fajna rzecz :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jedzie do mnie fajna rzecz :kox: http://s17.postimg.org/umgygcyy3/3228691764.jpg Powiedziałbym wręcz za***ista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi