Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Demontaz licznika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pytanie jak wymontowac licznik z Audi a4 b5, licznik zwykly (nie po lifcie). Ponieaz nie pali mi sie Check i chcalbym zobaczyc czy ktos wymontowal zarowke.

Opublikowano

kolego opuszczasz kierownicę w dół,przy szybce licznika znajduje się taka maskownica obudowy tunelu kierownicy,podnosisz ją do góry bedzie tam taka ala harmonijka za którą zobaczysz dwie śruby mocujące licznik,odkręcasz i wyjmujesz licznik.

Opublikowano

check w tym roczniku? :)

Opublikowano

a czemu nie?

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

wkoncu jest wtrys wielopunktowy to chyba ma? polonez mial to audi nie ma?

Opublikowano

No chyba nie ma

Opublikowano

kolego nie zajarzyłem z tym checkiem ale Ja mam też ten sam rocznik i jeszcze licznik z pełnym Fisem i u Mnie go nie ma-​checka

Opublikowano

widocznie te roczniki chodzą bezbłędnie:grin: błędy jak jakieś są to pochodzą od tego jak rozpinam jakieś kostki,pokasuje VAGiemi nie ma.

Opublikowano

no tak ale mi np. zaczela teraz nagle falowac, podlaczylem sie i miala blad od lambdy, w wartosciach rzeczywistych zobaczylem w KTS-ie i sondla lambda zdechal wogole nie czyta. Jutro wmienie ja i zobacze.

Opublikowano

W przedliftach nie było chekc'a, dopiero w.poliftach

Opublikowano

Potwierdzam że chceck nie działa w przedliftach. Mam 95 adr Ostatnio uruchamiałem wszystkie ikonki ;)