Opublikowano 6 Grudnia 201015 l dokładnie jest to Canon EOS 5D markII, wiem że uzależnia, najwyzej bede miał dwie ujebki pierwsza to to audi :gwizdanie: 5D to już profi sprzęt... Może za kilka lat... Teraz to nawet mój grill esowy sprzedałem, żeby tylko kupić aparat Kolejna wyprzedaż niedługo... w planach kolejny obiektyw To ładnie widze jedna pasja wyniszcza drugą ja to chyba aż tak brutalnie nie postąpie ja chyba wolałbym sprzedać aparat i mieć na program do auta
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l ja chyba wolałbym sprzedać aparat i mieć na program do auta :decayed To też już mam i to mi wystarcza
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l ja chyba wolałbym sprzedać aparat i mieć na program do auta :decayed To też już mam i to mi wystarcza z tym programem to był przykład
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l ta kowi prezent pod choinkę będzie ja byłem głupi jak pół roku temu kupowałem, bo mogłem dołożyć i już jakąś lustrzaneczkę albo chociaż hybrydę kupić... a tak to pewnie jakieś lustro będzie... w przyszłym roku, może za dwa
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Chodziło mi o tył i o wygładzenie linii łączenia się dokładki ze zderzakiem tzreba by dokladke zespawac ze zderzakiem z zewnatrz i od srodka i to jakimś porządnym spawem, żeby nie pękało, pozatym bedzie trudno to zrobić, bo zderzak i dokładka to dwa różne rodzaje plastiku nie tak trudno
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Sprawa polega na tym, że jest strasznie duży próg pomiędzy dokładką, a zderzakiem i trza by dużo nakładać plastiku bo to jakoś sensownie wyrównać. Ziomek od spawania powiedział mi za to 80zł, ale dałem sobie spokój.
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Sprawa polega na tym, że jest strasznie duży próg pomiędzy dokładką, a zderzakiem i trza by dużo nakładać plastiku bo to jakoś sensownie wyrównać. Ziomek od spawania powiedział mi za to 80zł, ale dałem sobie spokój. to jeszcze nie taka tragiczna cena :gwizdanie:
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Cena spoko, bo roboty jest kupa. Ale z dokładką w kolorze też będzie okej.
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Cena spoko, bo roboty jest kupa. Ale z dokładką w kolorze też będzie okej. będzie bedzie
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Autor Cena spoko, bo roboty jest kupa. Ale z dokładką w kolorze też będzie okej. no proste i w razie zawadzenia poleci dokładka a nie cały zderzak
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Cena spoko, bo roboty jest kupa. Ale z dokładką w kolorze też będzie okej. no proste i w razie zawadzenia poleci dokładka a nie cały zderzak w razie zawadzenia pusci spaw
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Autor Cena spoko, bo roboty jest kupa. Ale z dokładką w kolorze też będzie okej. no proste i w razie zawadzenia poleci dokładka a nie cały zderzak w razie zawadzenia pusci spaw Z tym to różnie bywa, ale nawet jeśli to uszkodzi lakier
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Co do spawania plastików to mam spawarkę i spoiwa. Na upartego da radę połączyć dwa rodzaje plastików, np. ABS + PP. Z tym, że nie jest to takie trwałe jak łączenie tych samych gatunków... Z dokładką jest o tyle dobrze, że trzyma się na zatrzaskach P.S. Kowi87 poprawiłem fote
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Autor Co do spawania plastików to mam spawarkę i spoiwa. Na upartego da radę połączyć dwa rodzaje plastików, np. ABS + PP. Z tym, że nie jest to takie trwałe jak łączenie tych samych gatunków... Z dokładką jest o tyle dobrze, że trzyma się na zatrzaskach P.S. Kowi87 poprawiłem fote no lepiej juz tak sie nie świeci ten las w oddali
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l no lepiej juz tak sie nie świeci ten las w oddali A świecił przez to, że przypadkiem przesunąłem suwak od "przejrzystości" Co do dokładek, też mam zamiar dać w kolor Kusiło mnie zaspawane tego, ale wolę nie ryzykować
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l no lepiej juz tak sie nie świeci ten las w oddali A świecił przez to, że przypadkiem przesunąłem suwak od "przejrzystości" Co do dokładek, też mam zamiar dać w kolor Kusiło mnie zaspawane tego, ale wolę nie ryzykować ja miałem plan na dorezanie dyfuzora od audi a6, do seryjnego zdesia, ale sam nie wiem , jak się nie sprzeda eskowy, to sobie od niego dyfuzor przespawam
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Autor Kowi, a co tam u Ciebie sie dzieje ciekawego w furze, modzisz coś A w sumie nic sie nie dzieje, graty leżą i czekają :gwizdanie: a ja póki co pale wache tylko i do motoryzacyjnego tak sie wybieram po tą osłone VR :gwizdanie: Śnieg lezy to uskuteczniam drifty :evil: felg 16ek w końcu nie kupiłem , musze to wszystko dobrze przemyśleć, bo mozę bym zimowe 17ki sobie zrobił a na lato... kto wie maxterr maluj dokładki łącznie z progami, optycznie obniżają auto a zderzaki z przodu staja sie masywniejsze
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l sie wybieram po tą osłone VR od passka VR5? Jak chcesz nowe to mam ori numery oraz tani sklep wysyłkowy Z tego co patrzyłem to 200zł za osłone pompy + filtra powietrza.
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l sie wybieram po tą osłone VR od passka VR5? Jak chcesz nowe to mam ori numery oraz tani sklep wysyłkowy Z tego co patrzyłem to 200zł za osłone pompy + filtra powietrza. 107 + KW, normalnie ta osłona w tym sklepie wychodzi