Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe tajle od ślepego dotarły :kox:

osonyvr.jpg

a to plany na wiosne 2011, troche mi sie nazbierało tych gratów :naughty:

modywiosenne.jpg

bogate masz plany, trochę tego nazbierałeś :naughty:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

osonyvr.jpg

modywiosenne.jpg

no troche tego jest, przez zime wszystko zbierałem :naughty:

teraz zostało mi tylko to załozyć i kupić radio 2DIN :rolleyes:

Opublikowano

osonyvr.jpg

modywiosenne.jpg

no troche tego jest, przez zime wszystko zbierałem :naughty:

Kowiacz łykaj jeszcze tą czarną eskową podsufitkę z allegro i w środku bedzie już na niezły wypasie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zeby jeszcze było zbycie na moja obecną to moze i bym sie na nią skusił, co pewien czas jest jakas czarna podsufitka, w grudniu była za 150zł pod warszawą, ale nie kompletna, chyba wolał bym pojechać ten sufit w jakąś kratke zfazowaną :decayed: jak bede zmieniał ta konsole to demontuje dekory przy okazji i z tej folii sie je obedrze, będzie alu szczotkowane dla kontrastu[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:22_________________________________________________Ale narazie odkładam złotówki na

http://allegro.pl/pioneer-avh-3200dvd-fv-gwpl-super-promocyjna-cena-i1442677768.html

Opublikowano

no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa :confused4:, tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no do avantów to sufitów jak psów, a do sedana lipa :confused4:, tylko jeden widziałem ostatnio za 800zł, przedliftowy i jeszcze bez szybru :wallbash:

chyba lepiej swój okleić albo jakos zafarbować niz zmieniać, bo w moim przypadku nie miałbym go juz gdzie upchnąć w tej piwnicy :polew:

Opublikowano

chyba lepiej swój okleić albo jakos zafarbować niz zmieniać, bo w moim przypadku nie miałbym go juz gdzie upchnąć w tej piwnicy :polew:

ja mam sporą piwnicę także o plac sie nie martwię :naughty:, tak się to skończy że obkleje swoją tą alcantarą z allegro :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja mam sporą piwnicę także o plac sie nie martwię :naughty:, tak się to skończy że obkleje swoją tą alcantarą z allegro :gwizdanie:

ja jakos nie mam specjalnie parcia na te podsufitki, ale jak mnie cos najdzie, materiał sie znajdzie to moze podziałam, narazie i tak mam duzo rzeczy do załozenia, noi jeszcze brakuje mi tarczy i klocków, a to kolejne 500zł ;(
Opublikowano

ja jakos nie mam specjalnie parcia na te podsufitki, ale jak mnie cos najdzie, materiał sie znajdzie to moze podziałam, narazie i tak mam duzo rzeczy do załozenia, noi jeszcze brakuje mi tarczy i klocków, a to kolejne 500zł ;(

no ja mam u solariusz zamówiony komplecik, z tarczami i klockami, mam nadzieje że mnie ceną nie zje :decayed:, muszę tylko na tył jeszcze zacisk kupić bo mi ręczny nie trzyma :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Tyle dobrze że u mnie jeszcze te heble daja rade nie trzeba wymieniać wiec zrobie ten swap jak juz będe naprawde musiał :naughty: ponad 2 lata ujeżdzam to i nie ma bicia, troche piszczą, ale ten typ tak ma

Opublikowano

Tyle dobrze że u mnie jeszcze te heble daja rade nie trzeba wymieniać wiec zrobie ten swap jak juz będe naprawde musiał :naughty: ponad 2 lata ujeżdzam to i nie ma bicia, troche piszczą, ale ten typ tak ma

no ja mam właśnie przód i tył, tarcze i klocki do wymiany na wiosnę, i dlatego odrazu bedzie podmianka :wink4:, na przód wpadną 312mm, a na tył jakaś dobra gładka tarcza i klocek :decayed:

Opublikowano

A po co SWAPować na większe? Dziure w podłodze i jak Flinstone kapciami ;):kox:

Opublikowano
  • Autor

Z racji tego ze lampa już do mnie jedzie, nabyłem sobie zestawik D2S od chinoli, żarnik po 20zł to jak za darmo a rok zaświeci :naughty:

zarniki.jpg

teraz jeszcze H7 LED i oświetlenie skończone :rolleyes:

Opublikowano

:gwizdanie: skąd ja to znam :mysli: Słyszałem że szaraczek niedługo na złom idzie? :decayed:

Opublikowano

Jednak chinole :naughty: Jaka barwa?

Opublikowano

przecież widać :tongue4: 222430000000 K :naughty: lasery :D

Opublikowano

przecież widać :tongue4: 222430000000 K :naughty: lasery :D

Nie patrzyłem aż tak szczegółowo :tongue4:
Opublikowano

Kowi masz gdzieś opis o modach 2.5tdi R5 , zaciekawiłes mnie tym , jak wyczytalem to na sofcie 180ps to max a 200ps to raczej rzadko kto robił a , Ty piszesz o 250 :shocked:

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie: skąd ja to znam :mysli: Słyszałem że szaraczek niedługo na złom idzie? :decayed:

jaki złom :gwizdanie: niebawem przeżyje wiosne ludów :polew: :polew:

barwa 4,3k, jak bedą kiepskie to w wakacje nabede ori D2S :gwizdanie: zakup głównie koncentrował sie na nabyciu tych pierdolników do podłaczenia D2S :naughty:

Kowi masz gdzieś opis o modach 2.5tdi R5 , zaciekawiłes mnie tym , jak wyczytalem to na sofcie 180ps to max a 200ps to raczej rzadko kto robił a , Ty piszesz o 250 :shocked:

no własnie cały czas szukam jakis konkretów, narazie to tylko znalazłem filmik na YT, ale to juz kazdy widział B5 -261km :gwizdanie:

A co do 2,5TDI R5 to modzi sie tak samo jak 1,9TDI

http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?t=17907

Opublikowano

kowi rzuc no linkę skąd brałeś te tanie żarniki :wink4: