Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rafalekx mnie na mówił "daj mu daj mu" :polew: :polew: a na krzyżówce lód :wallbash:

całe szczęście nic mu nie urwałem, nawet osłony z alegro zachowane :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Kurfa mówiłem ulungu jeden że lód jest a Ty chciałeś przyświrować i że niby taki cwaniak jesteś i masz babo placek :polew: Masz szczęście że chłopaki ciągnik mieli :polew:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: dobrze ze z naprzeciwka nic nie leciało
Opublikowano
  • Autor

Rafalekx mnie na mówił "daj mu daj mu" :polew: :polew: a na krzyżówce lód :wallbash:

Kurfa mówiłem ulungu jeden że lód jest a Ty chciałeś przyświrować i że niby taki cwaniak jesteś i masz babo placek :polew: Masz szczęście że chłopaki ciągnik mieli :polew:

no dobrze bo bym tam został do roztopów chyba :wallbash: u mnie to juz dawno lato na wioskach a im blizej wschodu to takie rzeczy właśnie :tongue4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 15:57_________________________________________________Jak cos to moja konsola na sprzedaż, tylko musze kupic jakieś sensowne radyjko 2DIN zanim to przełoze :gwizdanie:

Opublikowano

no dobrze bo bym tam został do roztopów chyba :wallbash: u mnie to juz dawno lato na wioskach a im blizej wschodu to takie rzeczy właśnie :tongue4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 15:57_________________________________________________Jak cos to moja konsola na sprzedaż, tylko musze kupic jakieś sensowne radyjko 2DIN zanim to przełoze :gwizdanie:

przecież możesz sobie symphony narazie wrzucić :naughty:

Opublikowano
  • Autor

symphony musze rozkodować bo nie mam do niego kodu :gwizdanie: poza tym ono tez bedzie na handel, teraz sie rozgladam za czymś typu RNS-e

Opublikowano

symphony musze rozkodować bo nie mam do niego kodu :gwizdanie: poza tym ono tez bedzie na handel, teraz sie rozgladam za czymś typu RNS-e

weź jakiegoś pionka

Opublikowano
  • Autor

weź jakiegoś pionka

no czekam na przypływ gotówki to sie cos pomyśli moze w używce :mysli:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________http://allegro.pl/radio-dedykowane-audi-a4-seat-exeo-od-artax-t2s-i1419801164.html

takie cos by było fajne, ale cena zdecydowanie nie do przyjecia dla mnie :wallbash:

Opublikowano

weź jakiegoś pionka

no czekam na przypływ gotówki to sie cos pomyśli moze w używce :mysli:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________http://allegro.pl/radio-dedykowane-audi-a4-seat-exeo-od-artax-t2s-i1419801164.html

takie cos by było fajne, ale cena zdecydowanie nie do przyjecia dla mnie :wallbash:

no ta cena jest chora

Opublikowano
  • Autor

Ale jest jeszcze cos takiego

http://allegro.pl/cd-mp3-audi-concert-iii-a4-od-2001-nowosc-i1422895701.html

odtwarza mp3 ma czerwone podświetlenie i wiele nie kosztuje :gwizdanie: tylko do tego to chyba ten canbus adaptery trzeba :mysli:

Opublikowano

A jak Ty to wsadzisz do B5? BTW, gdzie dorwałeś 2DIN? Też jestem w trakcie poszukiwań ori...

Opublikowano
  • Autor

A jak Ty to wsadzisz do B5? BTW, gdzie dorwałeś 2DIN? Też jestem w trakcie poszukiwań ori...

chodzi Ci o radio :mysli: normalnie tylko mogą być jakieś szpary ale grac bedzie skoro RNSe wkładają do B5, a komplecik dorwałem w dziale z radiami na alegro dosc przypadkiem bo nawet nie myslałem o tym 2DIN, a jeszcze tym bardziej mnie skusiło bo u siebie w terenie stało :decayed:

Koleszka sprawdza angole i ma troche gratów, teraz tam bede jechał amory kupic bo jakaś usportowiona 2,8(angol) na wypasie ma wpaść, to jak bedzie 2DIN to dam znać :wink4: był jeszcze jeden kosz ale zielony na aukcjach u goscia

Opublikowano

Z nieba mi spadłeś... Zaraz PW przyleci :naughty:

Opublikowano

Kowi tak z innej beczki Ty też za duzo NM nie masz :mysli:

weź jakiegoś pionka

fajne to jest ale cena :blink:
Opublikowano
  • Autor

Kowi tak z innej beczki Ty też za duzo NM nie masz :mysli:

weź jakiegoś pionka

fajne to jest ale cena :blink:

Juzek ja mam Nm wystarczający co do tej konfiguracji :wink4: wynik normalny powtarzalny w tym silniku(AFN, AVG) przy mocach 160-170km :wink4:

A tak pozatym czarnuchy przyszły :kox:

bixenonz.jpg

Ale jedną musiałem odesłać bo poczta jej nie uszanowała ;(

Noi ciągle mysle o nowym radiu 2DIN, póki co przekonany jestem na nówke Pioneer AVH 3200DVD

Opublikowano

Czyli rozumiem że nie poszło z kluchą klejową :disgust:

Opublikowano

jednak to karty pamięci wygrały :naughty:

u mnie troche mało niutów i zastanawiam sie czy jechac na korekte i czy te 15-20 nm jest duzo odczuwalne?

Opublikowano
  • Autor

jednak to karty pamięci wygrały :naughty:

u mnie troche mało niutów i zastanawiam sie czy jechac na korekte i czy te 15-20 nm jest duzo odczuwalne?

no nie tak do końca ale z tych 2 modeli z tamtego wątku to zdecydowanie ten nowszy model będe brał, no chyba że wpadnie jakaś ciekawa aukcja z AVIC F900BT nooo to wiadomo :kox: z RNSe całkowicie zrezygnowałem, wystarczy spojrzec na tył obydwóch radioodtwarzaczy, fabryczne wyglada jak by nic nie można było podłączyć :gwizdanie:

A co do twojej korekty póki co nie rób, zrób sobie chociaz FMIC albo cooler z alfy i dopiero na korekte, no chyba ze masz ją za free :mysli:

Opublikowano

no ja mysle ze bedzie za freee :decayed: a jak to jest z tym odczuciem 20nm ?

Opublikowano
  • Autor

Czyli rozumiem że nie poszło z kluchą klejową :disgust:

Reniu gdyby to tylko to było to bym sie nie bawił w wysyłki, soczewka trzymała sie na jednej śrubce, a druga śrubka swobodnie turlała sie w reflektorze :kwasny: nie wiem czy oni tą paczke upuscili czy co :wallbash:

no ja mysle ze bedzie za freee :decayed: a jak to jest z tym odczuciem 20nm ?

cos tam pewnie odczujesz, choć największe wrażenie robi pierwszy soft późniejsze korekty to juz tylko bardziej draznią
Opublikowano

draznia dlaczego? :mysli: