Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

draznia dlaczego? :mysli:

bo jadąc spodziewasz sie szału a auto w sumie do setki jedzie podobnie, poprawia sie góra, no chyba ze ta korekta doda ci ze 30km to co innego :naughty:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo jadąc spodziewasz sie szału a auto w sumie do setki jedzie podobnie, poprawia sie góra, no chyba ze ta korekta doda ci ze 30km to co innego :naughty:

konie zostana tak samo tylko nm by poszedł do góry troszke :gwizdanie:

Opublikowano

Czyli rozumiem że nie poszło z kluchą klejową :disgust:

Reniu gdyby to tylko to było to bym sie nie bawił w wysyłki, soczewka trzymała sie na jednej śrubce, a druga śrubka swobodnie turlała sie w reflektorze :kwasny: nie wiem czy oni tą paczke upuscili czy co :wallbash:

No widzisz tego się obawiałem że będzie to misja niemożliwa. Szkoda, że paczkami rzucają ale niestety to norma :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

konie zostana tak samo tylko nm by poszedł do góry troszke :gwizdanie:

jak za free to co Ci zależy, ale jak odpłatnie to bym sobie darował :gwizdanie: i tak u ciebie niuton wyjdzie cos koło 360nm płasko i nie wiecej, no chyba że chcesz mieć strzała przy 2tys i mocny spadek przy 3tys :thumbdown:

Kowi jest dobry pjonier na alległo z dzipiesem itp

Dawid wiem :naughty: tylko aktualnie biedny jestem :embarrassed:

Czyli rozumiem że nie poszło z kluchą klejową :disgust:

Reniu gdyby to tylko to było to bym sie nie bawił w wysyłki, soczewka trzymała sie na jednej śrubce, a druga śrubka swobodnie turlała sie w reflektorze :kwasny: nie wiem czy oni tą paczke upuscili czy co :wallbash:

No widzisz tego się obawiałem że będzie to misja niemożliwa. Szkoda, że paczkami rzucają ale niestety to norma :wallbash:

no niestety, ale poszła w ori pudełku po lampie DEPO wiec teraz przyjdzie bez defektów :wink4:

Opublikowano

co się stało z lampą?

Opublikowano
  • Autor

łazienka jest zamknieta. Daj srubokret

:polew: :polew:

Co myślicie o tych chińskich żarnikach D2S :mysli:

Opublikowano

Ja się czaje na jakieś ori żarniki ale ponad 100zł za jeden dać to porażka :wallbash: Nie wiem czy po prostu warto. Jak chinole wytrzymują po rok, dwa albo i więcej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja się czaje na jakieś ori żarniki ale ponad 100zł za jeden dać to porażka :wallbash: Nie wiem czy po prostu warto. Jak chinole wytrzymują po rok, dwa albo i więcej :gwizdanie:

no własnie, jak by to jeszcze komplet był za 100zł to bym brał, ale wywalic 200zł tylko po to żeby mieć ori D2S które świeci tak samo jak chinol :mysli:

Opublikowano

no własnie, jak by to jeszcze komplet był za 100zł to bym brał, ale wywalic 200zł tylko po to żeby mieć ori D2S które świeci tak samo jak chinol :mysli:

No właśnie jestem ciekaw czy ori np lepiej oświetla drogę itp. Powiem Ci teraz założyłem przetwornice koito i żarniki jakby lepiej świecą niż na hidowskich przetwornicach :mysli:
Opublikowano
  • Autor

No właśnie jestem ciekaw czy ori np lepiej oświetla drogę itp. Powiem Ci teraz założyłem przetwornice koito i żarniki jakby lepiej świecą niż na hidowskich przetwornicach :mysli:

wiesz co przetwornica przetwornicy nie równa, u nas koledze padły tanie hidy, mi zostąły przetwornice z pierwszego zestawu, podpielismy pod jego zarnik jedną to żywcem róznica w mocy światła widoczna gołym okiem i to w dzień na korzysć mojej :shocked: a miała 2 lata :gwizdanie: wiec te hidowskie tanie przetwornice są o dupe potłuc :gwizdanie:
Opublikowano

ja bym chętnie zobaczył takie bardzo obszerne porównanie hid vs ori ale raczej nikt się tego nie podejmie :gwizdanie: 50zł za żarniki to nie majątek, nawet taniej niż za dobre żarówki :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja bym chętnie zobaczył takie bardzo obszerne porównanie hid vs ori ale raczej nikt się tego nie podejmie :gwizdanie: 50zł za żarniki to nie majątek, nawet taniej niż za dobre żarówki :polew:

no własnie i przez to sie waham :decayed:

Opublikowano

Już trochę mam te chińskie badziewa i jakoś świeci narazie. Pewnie na ori się nigdy nie zdecyduje przez cenę. Za ponad 200zł można dorwać inne fajniejsze tajle :kox:
Opublikowano

Panowie zapewniam Was że jest różnica między chińczykami, a ori. Sprawdzone na bmw e46, dlatego zdecydowałem się na philipsa :good:

Opublikowano
  • Autor

Już trochę mam te chińskie badziewa i jakoś świeci narazie. Pewnie na ori się nigdy nie zdecyduje przez cenę. Za ponad 200zł można dorwać inne fajniejsze tajle :kox:

to mówisz polecasz :chytry: tylko które te po 19zł czy te drozsze o 5zł :naughty:

Panowie zapewniam Was że jest różnica między chińczykami, a ori. Sprawdzone na bmw e46, dlatego zdecydowałem się na philipsa :good:

złe wieści :disgust:

Opublikowano

Masz jakieś fotki dla prównania :naughty:

To się namieszało. Ja Kowi ogólnie kupiłem z zestawem więc nie wiem które to są :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Nowe tajle od ślepego dotarły :kox:

osonyvr.jpg

a to plany na wiosne 2011, troche mi sie nazbierało tych gratów :naughty:

modywiosenne.jpg

Opublikowano

osonyvr.jpg

do mnie też już lecą :decayed:

jakie robisz mocowanie na tą mniejszą :?:

ps: a piwniczke mam też taką jak ty :polew:

Opublikowano

osonyvr.jpg

a to plany na wiosne 2011, troche mi sie nazbierało tych gratów :naughty:

modywiosenne.jpg

No ładny asortyment :naughty::good:
Opublikowano
  • Autor

osonyvr.jpg

do mnie też już lecą :decayed:

jakie robisz mocowanie na tą mniejszą :?:

ps: a piwniczke mam też taką jak ty :polew:

no własnie jeszcze nie wiem, ta mniejsza osłone to mam juz od troche czasu, z alegro brałem, a ta duza dzisiaj przyszła od ślepego :notworthy:

w tej mniejszej bedzie trzeba jedno mocowanie usunać z tego co pamietam

http://www.passatplus.de/umbauten/motorabdeckung/motorabdeckung.htm