Opublikowano 24 Listopada 201015 l ja chyba nie zdarze na letnich 17 musze na 15 bo zima idzie a turibny nie widać , chyba poczta polska daje plamy na całego dzisiaj już tydzięn jak miała być wysłana a jej nie ma ;( józek kup se gumy zimowe na 17" i sobie go na 17" shamujesz
Opublikowano 24 Listopada 201015 l ja chyba nie zdarze na letnich 17 musze na 15 bo zima idzie a turibny nie widać , chyba poczta polska daje plamy na całego dzisiaj już tydzięn jak miała być wysłana a jej nie ma ;( józek kup se gumy zimowe na 17" i sobie go na 17" shamujesz ledwo kasy starczy a hamownie a co dopiero na inne kapcie na zime
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Autor ja chyba nie zdarze na letnich 17 musze na 15 bo zima idzie a turibny nie widać , chyba poczta polska daje plamy na całego dzisiaj już tydzięn jak miała być wysłana a jej nie ma ;( józek kup se gumy zimowe na 17" i sobie go na 17" shamujesz ledwo kasy starczy a hamownie a co dopiero na inne kapcie na zime Juzek ale hamownia w tym całym cyrku jest najtańsza
Opublikowano 24 Listopada 201015 l ale ja chce turbo + program to nie bedzie z tak duzo kasy potem zrobie FMIC + jakieś wtryski i potem korekte softu
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Autor ale ja chce turbo + program to nie bedzie z tak duzo kasy potem zrobie FMIC + jakieś wtryski i potem korekte softu proste rób nie słuchaj ich że dla 25km sie nie opłaca bo prawde mówiac B6 zeby zrobić na te 190km też trzeba troche kasy wydać a przyrost wzgledem samego programu też będzie 25-30km a róznica dosć mocno odczuwalna Musze teraz pomyśleć o integracji CB z samochodem, bo ten zestaw co mam, moze radio nie jest jakieś tam złe(dostałem za free) Ale antena po wielu przejsćiach i spotkaniu z asfaltem pozostawia wiele do życzenia Noi cały czas mam dylemat z ta antena czy pchać sie w sirio triflex czy jakąś inną małą magnesówkę
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Autor gdzie można i za ile kupić takie super lampki na tył do Avanta? U mnie to są zwykłe fabryczne poliftowe
Opublikowano 24 Listopada 201015 l gdzie można i za ile kupić takie super lampki na tył do Avanta? U mnie to są zwykłe fabryczne poliftowe Nie ma fajnych do avanta
Opublikowano 24 Listopada 201015 l gdzie można i za ile kupić takie super lampki na tył do Avanta? U mnie to są zwykłe fabryczne poliftowe pewnie mu chodziło o te z VT
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Autor gdzie można i za ile kupić takie super lampki na tył do Avanta? U mnie to są zwykłe fabryczne poliftowe pewnie mu chodziło o te z VT http://www.tuning1.com/info,6178
Opublikowano 24 Listopada 201015 l gdzie można i za ile kupić takie super lampki na tył do Avanta? U mnie to są zwykłe fabryczne poliftowe pewnie mu chodziło o te z VT http://www.tuning1.com/info,6178 drogie ale czy one mi się tak do końca podobają
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Kowi a powiedz mi duza jest róznica jak bym pojechał na 15 zamiast 17 na hamownie? nie ma róznicy... A wykres to nie pokazuje przypadkiem mocy na silniku? dobrze gada [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 19:27_________________________________________________ bo prawde mówiac B6 zeby zrobić na te 190km też trzeba troche kasy wydać a przyrost wzgledem samego programu też będzie 25-30km naughty a róznica dosć mocno odczuwalna no zeby przejsc z 165-170 na 190-200 trzeba wpakowac 5 K. przyrost 30 KM i jakies 35 Nm... bo wstawiam ze 400-410 sie pojawi
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Kowi87 jaką farbą pomalować fele na czarny mat??? orientujesz się??
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Kowi87 jaką farbą pomalować fele na czarny mat??? orientujesz się?? dzie tak daleko pukasz do drzwi za cos kropka przygarnal? :gwizdanie:
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Kowi87 jaką farbą pomalować fele na czarny mat??? orientujesz się?? dzie tak daleko pukasz do drzwi za cos kropka przygarnal? :gwizdanie: mrogal już wracam na swe
Opublikowano 25 Listopada 201015 l Kowi a powiedz mi duza jest róznica jak bym pojechał na 15 zamiast 17 na hamownie? No prosze Was... przeciez to nie ma znaczenia
Opublikowano 26 Listopada 201015 l Kowi a powiedz mi duza jest róznica jak bym pojechał na 15 zamiast 17 na hamownie? No prosze Was... przeciez to nie ma znaczenia Nie ma tez " ma "
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Autor Mała sesja na zimówkach :gwizdanie: Te felgi prawdopodobnie wylecą na dniach, zastanawiałem sie nad zakupem UG7+ w rozmiarze 17cali, ale cena stanowczo mnie zniechęciła i chyba będą 16ki :gwizdanie: