Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Elegancko. Gdzie to?

Wysłane kaloszem

parking przed basenem:grin:

tak ostatnio doszło do mnie ze ostatnio od września nic sie nie zmieniło mi w aucie:facepalm: tylko zostały mi te boczki porzeźbić z passata, ma ktos zalegajace boczki przednie? i za grosze by chciał sie pozbyć:naughty: od passata kupiłemm po 10zł:grin:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kowi, ten silikon taki upierd**ony czy masz dwa różne kolory ? :decayed:

Opublikowano

Piotr pytanie dla ciebie. Gdzie kupiłeś Ledy w miejsce długich? Na allegro nie widziałem 68 LED :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
Kowi, ten silikon taki upierd**ony czy masz dwa różne kolory ? :decayed:

dwa rózne kolory:facepalm: ale kieeeedy ja to robiłem, trza było brać co jest dostepne:grin: musze pomalowac te rurki na nowo chormem, albo kupić kratki w zderzak...

---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

Piotr pytanie dla ciebie. Gdzie kupiłeś Ledy w miejsce długich? Na allegro nie widziałem 68 LED :thumbdown:

bo to tez dawno temu i nie prawda, kupiłem to na alegro, ale chyba juz tego nie ma:whistling: teraz są inne typu CREE

Opublikowano

Dobra to jedno już wiem. A jaki moduł do tego? Bo tak szukałem po allegro a zielony w tym jestem :wink:

Opublikowano
  • Autor
Dobra to jedno już wiem. A jaki moduł do tego? Bo tak szukałem po allegro a zielony w tym jestem :wink:

ja nie mam tam żadnego modułu, dzienne to jest całkowicie nowa instalacja na 2 przekaźnikach, przycik ON/OFF i własny bezpiecznik, sterowana po kluczyku, gasnie w moemencie zapalenia świateł postojowych, na żarówke idzie pełne 12v, a nie jak w przypadku modułu okrojony voltarz:wink:

Opublikowano

ja nie mam tam żadnego modułu, dzienne to jest całkowicie nowa instalacja na 2 przekaźnikach, przycik ON/OFF i własny bezpiecznik, sterowana po kluczyku, gasnie w moemencie zapalenia świateł postojowych, na żarówke idzie pełne 12v, a nie jak w przypadku modułu okrojony voltarz:wink:

A więc tak to wygląda. Nic wstrzymam się do czasu bixów. Dzięki :wink:

Opublikowano
Elegancko. Gdzie to?

Wysłane kaloszem

tak ostatnio doszło do mnie ze ostatnio od września nic sie nie zmieniło mi w aucie:facepalm: tylko zostały mi te boczki porzeźbić z passata, ma ktos zalegajace boczki przednie? i za grosze by chciał sie pozbyć:naughty: od passata kupiłemm po 10zł:grin:

Ale te boczki od a4 chcesz czy pastucha? Bo mi od a4 sie walaja jakies ;)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor
Elegancko. Gdzie to?

Wysłane kaloszem

Ale te boczki od a4 chcesz czy pastucha? Bo mi od a4 sie walaja jakies ;)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

tak przednie boczki na pocięcie, bo musze na jakichs zrobić gotowca:wink: a gdzieś zgubiłem jeden boczek od A4:facepalm: boczki pastuchowe leżą w piwnicy wycinam z nich maskownice głosników wraz z częścia boczka i będe chciał to wkleic do boczków A4:wink:

Opublikowano
nie ma z tym problemu:wink:

---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

Otworzyli mi nowa miejscówke na fotki:jerk: tak nowocześniej w końcu:grin::grin::grin:

http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum%20A4/DSC05621_zps0c58602a.jpg

O ładnie. Felga 8.5" z oponami 225/40 ? Masz foto jak to się nałożyło na oponę ? W miarę chroni rant ?

Opublikowano
  • Autor

to nie chroni rantu nic a nic, rant wystaje poza opone na jakieś 5mm:wink:

Opublikowano

Czyli zeby żona nie rozpitoliła felgi to lepiej szukac 8J, albo zostawic 15 ;-/

Opublikowano
  • Autor
Czyli zeby żona nie rozpitoliła felgi to lepiej szukac 8J, albo zostawic 15 ;-/

albo lacza szerszego

ja mam 215 i tak to wyglada

20130416_175047_zpsc2036a3a.jpg

w sumie bardzo łatwo zarysować...

Opublikowano

A to mi się zdawało że Ty masz 225.

215/35 wiem jak wygląda na 8.5J ;-) Ranty lecą aż miło :/

Opublikowano
  • Autor

kup jakas opone z rantem ochronnym 225 i powinno być ok, tylko już nie zglebisz tyle co trzeba bez ingerencji w błotnik

Opublikowano

albo wygląd,albo wygoda:wink:

Opublikowano
albo wygląd,albo wygoda:wink:

Trzeba sobie wmówić, że JEST wygoda :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kowi masz foto na aucie górnej rozpórki?

Opublikowano
kowi masz foto na aucie górnej rozpórki?

nie mam

ale sprawdź tu

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-montaz-gornej-rozporki-kielichow-audi-a6-c5-142483/

szkoda tylko, ze te fotki sa bardzo male:kwasny: