Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zobaczymy jak wyjdzie malowanie bollem strukturalnym, jeden boczek wezme na próbe :whistling:

Boll to lipa , maluj zwyklym czarnym akrylem :wink:

czarny akryl nie zrobi struktury, Kowi na strukture i reszte boczka poloz to

http://www.efarvehandel.dk/upload_dir/shop/Vinylspray-Motip.jpg

pokryja ladnie i na ma c**ja we wsi ze odlezie czy sie zluszczy, tylko musisz dobrze odtluscic i moze troszke zmatowac taka wloknina scierna i grzac material przed i po malowaniu suszarka lub oplarka. Trzyma jak zle :naughty:

poza watkiem do mrogala

U Bebika to dostanę ?

tez ma na polce chyba nawet, a w innych lakierniczych tez
  • Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zobaczymy jak wyjdzie malowanie bollem strukturalnym, jeden boczek wezme na próbe :whistling:

Boll to lipa , maluj zwyklym czarnym akrylem :wink:

czarny akryl nie zrobi struktury, Kowi na strukture i reszte boczka poloz to

http://www.efarvehandel.dk/upload_dir/shop/Vinylspray-Motip.jpg

pokryja ladnie i na ma c**ja we wsi ze odlezie czy sie zluszczy, tylko musisz dobrze odtluscic i moze troszke zmatowac taka wloknina scierna i grzac material przed i po malowaniu suszarka lub oplarka. Trzyma jak zle :naughty:

poza watkiem do mrogala

U Bebika to dostanę ?

tez ma na polce chyba nawet, a w innych lakierniczych tez

:thumbup1:

Opublikowano

Kowi, wreszcie kiumpel podesłał mi foty jak siedzą fele dare RS r18 4x9.5' et38 w ośce :naughty: Fura podniesiona bo nowy właściciel nie dał rady wyjechać z podwórka:grin:

20131010_151553.jpg

20131010_151602.jpg

20131010_151548_2.jpg

20131010_151612.jpg

20131010_151621.jpg

Opublikowano
  • Autor

Przód mi sie podoba:wink:, ale tył tak sobie, tam trzeba będzie dystans dać chyba, tylko kurfa 4x 9,5cala to pociagnie osiągi w dół:thumbdown: kurfa jak bym chciał to na zywo zobaczyć:facepalm:

Opublikowano
Przód mi sie podoba:wink:, ale tył tak sobie, tam trzeba będzie dystans dać chyba, tylko kurfa 4x 9,5cala to pociagnie osiągi w dół:thumbdown: kurfa jak bym chciał to na zywo zobaczyć:facepalm:

Kowi nie przesadzaj, dasz 215/40 ew 35 i nie odczujesz tego:wink: Na zdjęciach dziwnie wyszło ale przód i tył wystaje podobnie, opony na kołach to 215/35:whistling:

Opublikowano
  • Autor

opony u mnie będą na 100% 215/40, no chyba ze zdecyduje sie mieć dwa komplety felg <burżuj>:polew: ale raczej pójdą te co na flatach siedzą i flaty na sprzedaż, za 8,5 przemawia to ze sobie zapas pełnowymiarowy ogarnałem, a tutaj 9,5cala będzie juz ciezko dorwać:whistling:

Z przodu nie powinno obcierać o rant raczej, powinno sie nawet spasowanie zrobic jak sie popuści auto w dół, tylko ta felga to koniecznie rant w poler i jak by dało rade to te imitacje śrubek w kolor(czarny) o ile da rade:whistling:

Opublikowano

Ja mam z przodu 8,5J et38 i się zastanawiam jak z użytkowaniem na alu 9,5J:kox:

Opublikowano
  • Autor

no ja mam 8,5 et 45 i nie ma szans na przycierki, a jak jest u ciebie przy et38 obecnie? klepałes ranty? bo u mnie przy 8,5 i naciagu to mam dobry centymetr szczelinejak sie pod kątem spojrzy:wink:

Opublikowano

Kowi i tak byś musiał kupić nowe imitacje śrubek, bo wątpie że da rade te ściągnąć bez niszczenia to wtedy można ogarnąc w jakimś kolorze :wink: O zapas się nie martw, ja mam zwykłą dojazdówke 15, gdzie na przód mi już nie wejdzie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W Q nie moge zakładać innych wielkosciowe felg na oś:wink:

ten twój kolega ingerował w błotniki czy fabryka?

Opublikowano

no ja mam 8,5 et 45 i nie ma szans na przycierki, a jak jest u ciebie przy et38 obecnie? klepałes ranty? bo u mnie przy 8,5 i naciagu to mam dobry centymetr szczelinejak sie pod kątem spojrzy:wink:

Ranty zaklepałem bo przy skręcie i nierówności z gumy szły wióry:decayed: Teraz spokój...ale przód mam 62 więc nie nisko. Tył jak dla mnie idealnie(9J et34). Przy komplecie z tyłu jak dobije na dołku to obciera tylko o plastikowe nadkole.

Opublikowano
  • Autor

a jakie masz opony na tych kołach?

Opublikowano
a jakie masz opony na tych kołach?

215/40

Opublikowano
  • Autor

no to mnie nie pocieszyłes, czyli będe musiał zaklepać te błotniki:facepalm:

Opublikowano

Tak ale jeśli założysz 18 z taką samą oponą to co ma się stać?? Weź sobie 2 felgi różne szerokości i ta sama opona, gdzie jedna będzie z naciągiem drugą bez i porównaj wysokości... błotniki seria :wink:

Opublikowano

lajf is brutal...jeszcze pewnie wizyta u lakiernika Cie czeka:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak ale jeśli założysz 18 z taką samą oponą to co ma się stać?? Weź sobie 2 felgi różne szerokości i ta sama opona, gdzie jedna będzie z naciągiem drugą bez i porównaj wysokości... błotniki seria :wink:

Rózne felgi na osiach to ok(szerokosci) ale na jednej osi moze być jajo, ABS z EDS moze głupieć, tylko teoretyzuje:wink:

Ale ten rok przelatałem bez zapasu, to nastepny też pewnie przelatam:whistling:

Opublikowano
Przód mi sie podoba:wink:, ale tył tak sobie, tam trzeba będzie dystans dać chyba, tylko kurfa 4x 9,5cala to pociagnie osiągi w dół:thumbdown:

Kowi to nie felgi, a opony mają wpływ na osiągi.

do takich 9,5J zapodasz 215 i myślisz, że to będzie bardziej zamulało niż u innych "inżynierów" którzy na 8J zakładają 235?

Opublikowano
  • Autor

No moze macie racje, dobra to sie zdecyduje na te 9,5 chyba:banan:

o ile nic ciekawszego nie pojawi sie na horyzoncie do 2tys:jerk:

a z tymi imitacjami śrubek to jak to jest w tych dare, one są tam wkręcone jako śrubki czy to coś jest na spawane> bo jak by to były śrubki to po kłopocie by było:banan:

Opublikowano

Tam są plastikowe śrubki które są wciskane, dlatego robiąc polerkę rantów trzeba zaopatrzyć się w nowe imitacje:wink: