Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) W końcu znalazłem chwilę na kilka zdjęć po montażu nowych lamp, jeszcze nie odebrane dokładki zderzaka przedniego, a tak bez zmian, projekt skończony Edytowane 16 Czerwca przez Kowi87 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Lampy wyglądają za***iście! 🤩 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Pierwszy wypad na zlot w tym roku, klasycznie Jurrasic cars Party, niestety na powrocie awaria wspomagania kierownicy, także szykuje sie naprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Wspomaganie ogarniete w Audi Elements, padła pompa wspomagania, opiłki w układzie, takze wleciał drugi zbiorniczek i pompa z 3,0. Na powrocie kolejna awaria, puścił zegar ciśnienia paliwa, co poskutkowało opróznieniem baku na ulicy. Szybka pomoc chłopaków z Audi Elements wyjazdowo i pominięty zegar cisnienia. Auto jeżdzi, zatankowane i jutro lecimy na LegalStation w Stęzycy. Splitery zderzaka przedniego odebrane od lakiernika Edytowane 10 Sierpnia przez Kowi87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Legal Station, imprezka 10km ode mnie jak na pierwszy raz organizacyjnie wyszło mega. Dawno nie spotkałem tylu B5 na zlocie, 7sztuk. Edytowane 12 Sierpnia przez Kowi87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi