Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, dekiel 13 napisał:

Bedzie mega kozacko. Widziałem takie lampy ze złotymi środkami na czarnym zglebionym avancie B5.:thumbup1:

U mnie te lampy sie nie zmieniają ogólnie, bo powstaje kopia obecnych, tylko na kloszu USA

spacer.png

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 4.07.2021 o 19:54, Kowi87 napisał:

Zamontowałem wczęsniej widoczną gałkę z S3

spacer.png

Cześć ;) coś trzeba przerabiać żeby wrzucić taką gałkę do siebie :D ? Możesz uchylić rąbka tajemnicy, może być na pw :wink:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.02.2022 o 23:51, VRGOOD napisał:

Cześć ;) coś trzeba przerabiać żeby wrzucić taką gałkę do siebie :D ? Możesz uchylić rąbka tajemnicy, może być na pw :wink:

skrócić drążek, gałka montowana na zacisk śrubowy, takze montaz nie jest trudny, tu na zdjeciu gałka OEM z S3.

Opublikowano

Masakra z Tobą Ci powiem ile Ty serca w to auto wkładasz, już kij z kasą. Ja sprzedałem auto, nic nie publikuję, a jesteś jedyna osobą, dla której chce się tutaj wchodzić na forum i sprawdzać aktualizacje. Powiało wazeliną, ale szacunek się za to należy :D Ehh, az mi normalnie smaka narobiłeś na B5 w Avancie...

Opublikowano
19 godzin temu, Kowi87 napisał:

skrócić drążek, gałka montowana na zacisk śrubowy, takze montaz nie jest trudny, tu na zdjeciu gałka OEM z S3.

Dzięki kolego, w TT 8S jest ta sama - prawda ?

Edytowane przez VRGOOD

Opublikowano

Ogromny szacun za to co zrobiłeś w aucie, wnętrze po prostu miażdży, trzymaj tę perełkę bo takich aut juz się nie spotyka , sam kupiłem B5 na dupowóz ale ,choroba postępuję i co chwila jakiś nowy grat kupuje , naprawiam , wymieniam ,bo ma być w 100% sprawne i cieszyć oko . 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 10.02.2022 o 13:54, artroskk napisał:

Masakra z Tobą Ci powiem ile Ty serca w to auto wkładasz, już kij z kasą. Ja sprzedałem auto, nic nie publikuję, a jesteś jedyna osobą, dla której chce się tutaj wchodzić na forum i sprawdzać aktualizacje. Powiało wazeliną, ale szacunek się za to należy :D Ehh, az mi normalnie smaka narobiłeś na B5 w Avancie...

Dzięki, ale już motywacji do działania nie mam tej co miałem, człowiek sie starzeje, otoczenie sie zmienia, auto budowałem z myślą że bede turlał sie na zloty, ale zlotów mało, jak są to daleko, ekipy zgranej do zlotów już nie ma, samemu sie nie chce, czasu brakuje to i motywacja do działania topnieje, a jeszcze utrudnienia w przepisach napawają niechęć do jeżdzenia. 

W tym roku chce skończyć kwestie lamp usa, mam kilka gratów które zostało mi do zaadoptowania

- lampka latarka

- szyny w bagazniku, ale to sie wiąże z modyfikacją zabudowy audio

- uruchomić przepustnice wydechu, bo jest a nie ma wyprowadzonej elektryki

i w zasadzie jedyne co bym chciał ogarnąć to jakieś sensowne video, aby została pamiątka z kilkunastoletniego podejscia hobbistycznego :) 

Dzisiaj grzebanie w B5 jest drogie, brakuje czesci, już bym sie nie podjął tego co tu zrobiłem i zdązyłem zebrać zanim stało sie trudno osiągalne. Zresztą tego sie nie da zrobić w 2 lata nawet, własnie ze wzgledu na braki części.

Auto od listopada nie zrobiło nawet 1kilometra

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, K4rol81 napisał:

Ogromny szacun za to co zrobiłeś w aucie, wnętrze po prostu miażdży, trzymaj tę perełkę bo takich aut juz się nie spotyka , sam kupiłem B5 na dupowóz ale ,choroba postępuję i co chwila jakiś nowy grat kupuje , naprawiam , wymieniam ,bo ma być w 100% sprawne i cieszyć oko

Mówiłem że tak bedzie:kox: ale co jak to daje przyjemność, nie wazne który rocznik, coś kupisz, zamontujesz i już człowiek jakiś inny :D

Opublikowano
  • Autor
21 godzin temu, VRGOOD napisał:

Dzięki kolego, w TT 8S jest ta sama - prawda ?

Prawdopodobnie tak

Opublikowano

@Kowi87 wiem, że jest ciężko, ale wszyscy razem zebrani na forum nie mają takiego projektu jak Ty :)

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, artroskk napisał:

@Kowi87 wiem, że jest ciężko, ale wszyscy razem zebrani na forum nie mają takiego projektu jak Ty :)

Co ty, jest sporo na forum podobnym finansowo projektów co mój :) Ostatnio był fajny projekt przedstawiony z B6 po swapie na 2,5T, dla mnie klasa. Im starsze projekty tymbardziej dopieszczone, bo jak pisałem, nie da sie zrobić wszystkiego na raz, a jak ktos długo buduje jedno autko to musi sie udać :)

Opublikowano

Co następne ? :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Arturoo napisał:

Co następne ? :rolleyes:

Willa w hannoverze i bunkier w górach Sowich:polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wyprowadziłem na spacer, czekam jeszcze na lampy. 

spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png

Opublikowano
2 godziny temu, Kowi87 napisał:

Wyprowadziłem na spacer, czekam jeszcze na lampy. 

spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png

Jak dla mnie jedna z lepszych b5 w Polsce, moim zdaniem jedyne co przydałby się ogarnąć to ładne końcówki wydechu. 

Opublikowano

@Kowi87 nie myślałeś o jakichś ładniejszych/pełniejszych końcówkach tłumika żeby lepiej wypełniały tą przestrzeń?

Opublikowano
  • Autor

Myślałem, ale nie dało sie zrobić wszystkiego na raz, zakres prac przy tym aucie był wiekszy przez 4 lata jak przez pozostałe lata jak mam to auto :) w tym roku wpadną ulter sport RS100, obecnie są RS70.

Opublikowano
  • Autor
ALLEGRO.PL

Takie coś będzie, chyba że ktoś ma ciekawszą propozycję, to słucham :)

Edytowane przez Kowi87

Opublikowano
12 godzin temu, Kowi87 napisał:
ALLEGRO.PL

Moim zdaniem lepiej iść w coś tego typu co na zdjęciu czyli ręczna robota. Ultery i reszta tego typu końcówek w mojej opinii i doświadczeniu wyglada fajnie przez pewien czas a jakoś materiału nie powala. 

338A4836-3BAF-4006-AF20-8ABE896A908B.jpeg.216bd789fa14334d43978512bdd27902.jpegCC5E65B6-5023-4A31-89F2-ADAE55E9194B.jpeg.76500d65110972b93f3338393213ee87.jpeg

Jak chcesz to na pw mogę dać ci namiar na chłopaka co wykonuje takie końcówki. 

Opublikowano
14 godzin temu, Kowi87 napisał:
ALLEGRO.PL

Miałem ,bardzo fajnie wyglądają i dobre wykonanie:thumbup1: