Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, tylko tył siedzisko i chyba plecy, musiał bym sprawdzić 

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy i zapewne ostatni w tym roku zlot odbębniony

spacer.png

Edytowane przez Kowi87

Opublikowano

d*pa mi nie pasuje, ale reszta petarda ?

Opublikowano

Zgadzam się. Mega słaby ten tył. W ogóle nie pasuje do dopracowanej reszty auta. Sto razy lepszy jest zderzak tylny z przeszczepioną dokładką s-line b6.

Opublikowano

A mi się podoba ;)

Opublikowano

Pięknie siedzi. Zawsze mi po głowie chodziła taka rzeźba przodu, ale brakowało siana i odwagi. Teraz widać że siadło jak złoto :D Graty włożonej pracy.. serio
A co do tyłu to jest jedyny w swoim rodzaju. Choć osobiście pomyślałbym nad delikatnie większymi kominami. Ciekawe jakby siadły całe czerwone lampy?

Opublikowano

Pięknie ten front wyszedł.

Oryginalny lakier ?

Pozdrowienia

Opublikowano
  • Autor

Tylne lampy czerwone tam nie zawitają, kolorystyka jest ukręcona do kremu i czerni celowo, czerwona lampa gryzła sie z zamysłem. Dokładka z B6 na tyle nie robiła roboty w stosunku do tej co mam, robiłem przymiarke sobie na sucho i wychodził taki zwykły zderzak. Cały urok tego nieco spiertolił plastikmen bo zespawał na gładko odcinając charakterystyczny rant(czasy pandemii i "dobry człowiek" nie pracował, takze dałem temu który "spawał" -> lakiernik ratował sytuacje), na zime planuje wymiane końcówek na 90-100mm i być moze zmienię(wydłuże) spliter do samej końcówki bo tu popełniłem błąd wizualny patrząc od tyłu, brakuje jakby dwururki.

Opublikowano

Auto zrobione ze smakiem , powodzenia w dalszych modach :hi:

Opublikowano

Z tyłu dojdzie znaczek na klape i większe końcówy i zaraz będzie lepiej :) te lampy z tyłu może okleić najjaśniejszą folią? Takie "przeźroczyste" czarne się trochę gryzą z resztą czerni.

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, bjoern napisał:

Z tyłu dojdzie znaczek na klape i większe końcówy i zaraz będzie lepiej :) te lampy z tyłu może okleić najjaśniejszą folią? Takie "przeźroczyste" czarne się trochę gryzą z resztą czerni.

Brałem pod uwagę przyciemnienie tych lamp, ale to z czasem, to juz detal jest, lampy miały pójść na przeróbke na LED(drukowana płytka smd)

Opublikowano
  • Autor

spacer.png

spacer.png

Edytowane przez Kowi87

Opublikowano

Jadłbym z tego :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic nie dodawałem, była sesja ostatnia w tym roku. Jestem w trakcie zbierania gratów do usługi tapicerskiej.

- kupiony fotel recaro dla zdemontowania elementu z napisem recaro(mój uszkodzony)

- kupione maty grzewcze dla recaro przednich

- udało sie kupić wkłady fotochrom do lusterek za rozsądne pieniądze.

Oraz kilka fantów z aliexpress, typu nakładki na pedały, korki pod maske czarnefotel.jpg

DSC00084s.jpgDSC00076a.jpgDSC00067a.jpgDSC00061.jpg

Edytowane przez Kowi87

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jest za***ista teraz ta twoja audi drugiej na pewno nie ma takiej jak twoja,Kowi87 mam do ciebie prośbę podrzuciłbyś link z aliexpress dop nakładek na pedały bo sam szukam do swojej i powiedz mi jak ze spasowanie tego byłbym wdzięczny bardzo

Opublikowano

Koło do niej pasuje jak tata do mamy :decayed: 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.11.2020 o 00:44, Arturoo napisał:

Koło do niej pasuje jak tata do mamy :decayed: 

czyli pasuje dobrze:wub::banan:

Jakieś tam foty zimowe też były.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Zima troche rozbiła mi plany na czas zimy, nie zmieniłem letnich w grudniu bo zakładałem że zima to abstrakcja, plan był na styczeń odstawić auto na ściemę szyb, ale z racji że auto jest na secie letnim to temat spuchł, a kręcenie gwintem odpada, nie chciało mi sie robić szopki na jeden wyskok przy takich mrozach jak były.

Za niecały miesiąc będzie solidna zmiana we wnętrzu, ostatni etap dla tego auta i przerzucam sie na inne.:hi:

Edytowane przez Kowi87

Opublikowano

uchyl rąbka tajemnicy jakie nastepne auto :D

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, --Rafcio-- napisał:

uchyl rąbka tajemnicy jakie nastepne auto :D

Tiguan, rękawy już podciągnąłem, skompletowany pakiet R-line zewnętrzny, wpadły brązowe skóry i aktualnie czekam na lakiernika. Wlecą jeszcze spojlery progowe z rurek :facepalm:

Opublikowano

Jak powstanie jakis temat na forum albo na fb to podrzuć linka, z chęcią poobserwuję.