Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) W końcu znalazłem chwilę na kilka zdjęć po montażu nowych lamp, jeszcze nie odebrane dokładki zderzaka przedniego, a tak bez zmian, projekt skończony Edytowane 16 Czerwca przez Kowi87 3
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia Pierwszy wypad na zlot w tym roku, klasycznie Jurrasic cars Party, niestety na powrocie awaria wspomagania kierownicy, także szykuje sie naprawa.
Kowi87 Opublikowano 10 Sierpnia Autor Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Wspomaganie ogarniete w Audi Elements, padła pompa wspomagania, opiłki w układzie, takze wleciał drugi zbiorniczek i pompa z 3,0. Na powrocie kolejna awaria, puścił zegar ciśnienia paliwa, co poskutkowało opróznieniem baku na ulicy. Szybka pomoc chłopaków z Audi Elements wyjazdowo i pominięty zegar cisnienia. Auto jeżdzi, zatankowane i jutro lecimy na LegalStation w Stęzycy. Splitery zderzaka przedniego odebrane od lakiernika Edytowane 10 Sierpnia przez Kowi87 1
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia Autor Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Legal Station, imprezka 10km ode mnie jak na pierwszy raz organizacyjnie wyszło mega. Dawno nie spotkałem tylu B5 na zlocie, 7sztuk. Edytowane 12 Sierpnia przez Kowi87
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada Autor Opublikowano 23 Listopada Nowe koła na zimę złożone 18/9J ET52+dystans 20mm opona 225/40
PiterA4 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada A że tak się zapytam ty nim w zimę wogóle jezdzisz ?
Kowi87 Opublikowano 25 Listopada Autor Opublikowano 25 Listopada 5 godzin temu, PiterA4 napisał(a): A że tak się zapytam ty nim w zimę wogóle jezdzisz ? Ogólnie to nim bardzo mało jezdze w skali roku, ale musze sobie zapewnić drugie auto w razie W naq czas zimy, bo teraz dzieciaka do szkoły trzeba wozić i jak jedno padnie, to wypadało by mieć do dyspozycji zimą drugie auto Zimówki leżały w garazu którys sezon, nówki praktycznie nie jeżdzone, bo załozyłem to na 7,5 cala i aby na tym jeżdzić trzeba by auto do góry dzwigać, a jak jest teraz 9J to bez problemu skręca, wiec obejdzie sie bez podnoszenia
PiterA4 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 18 godzin temu, Kowi87 napisał(a): Ogólnie to nim bardzo mało jezdze w skali roku, ale musze sobie zapewnić drugie auto w razie W naq czas zimy, bo teraz dzieciaka do szkoły trzeba wozić i jak jedno padnie, to wypadało by mieć do dyspozycji zimą drugie auto Zimówki leżały w garazu którys sezon, nówki praktycznie nie jeżdzone, bo załozyłem to na 7,5 cala i aby na tym jeżdzić trzeba by auto do góry dzwigać, a jak jest teraz 9J to bez problemu skręca, wiec obejdzie sie bez podnoszenia Kup jakąś pande b5 szkoda mimo napędu Q
--Rafcio-- Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada (edytowane) Wrzucaj foty jak to siadło bo felgi mega ładne Edytowane 26 Listopada przez --Rafcio--
Kowi87 Opublikowano 26 Listopada Autor Opublikowano 26 Listopada 5 godzin temu, PiterA4 napisał(a): Kup jakąś pande b5 szkoda mimo napędu Q Mam dwa auta, tiguan i 206ke, ale na zime jezdzić FWD to dramat(nie jeżdziłem FWD w zimę od 2007r. ) noi druga sprawa, mam nówki opony do B5 wiec nawet jesli ma zrobić 100km w zimę to lepiej, niz kupować opony i koła do 206ki bez podłogi🤣
PiterA4 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 26 minut temu, Kowi87 napisał(a): Mam dwa auta, tiguan i 206ke, ale na zime jezdzić FWD to dramat(nie jeżdziłem FWD w zimę od 2007r. ) noi druga sprawa, mam nówki opony do B5 wiec nawet jesli ma zrobić 100km w zimę to lepiej, niz kupować opony i koła do 206ki bez podłogi🤣 no tak ja od zawsze napęd na przód już przyzwyczajony jestem
Kowi87 Opublikowano 12 Grudnia Autor Opublikowano 12 Grudnia W dniu 8.12.2024 o 21:11, medik napisał(a): Kowi Bracie, widzę żyjesz i dalej rezasz !!!! Pakiet zima w aucie, ale dywaników gumowych na tył do tej pory nie upolowałem, akcesoria trudne jak roletki szyb fabryczne... Koło w wakacje trafi do lakiernika o ile zdąbęde dekielki do tych felg. 1
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia Autor Opublikowano 15 Grudnia (edytowane) W dniu 14.12.2024 o 15:45, medik napisał(a): Ale żeś kolor dowalił sztosik Akryl z 85r Inspirowany, ale miał być inny, tylko za hu nie mogłem sie dogrzebać do kodu lakieru, paleta exclusive i brak dojścia. Mocha Latte , bardziej zimny A już po lakierowaniu trafiłem na też ciekawy Safari UNI LB1N Edytowane 15 Grudnia przez Kowi87
Rekomendowane odpowiedzi