Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi ile chcesz za kółka ? :naughty:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Kowi ile chcesz za kółka ? :naughty:

Własnie nie wiem ile to warte jest :mysli: oponki mają gdzieś po 5mm bieżnika jedna felga na ramieniu zarysowana dość[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 14:55_________________________________________________Miałem juznic nie robić w silniku :gwizdanie:

Ale promocje swiąteczne nie pozwalaja mi na to :kox: :kox:

Kolektor ssący do Alhambry kupiony :naughty:

46133211.jpg

A klamek jeszcze nie ma :wallbash:

Opublikowano
  • Autor
`

Moeze kiedys, z takich bajerów to najchętniej bym kupił turbotimer, ale narazie musze sie zająć zawieszką, bo z moją coraz gorzej :wallbash:

Opublikowano
`

Moeze kiedys, z takich bajerów to najchętniej bym kupił turbotimer, ale narazie musze sie zająć zawieszką, bo z moją coraz gorzej :wallbash:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=830497489 bardziej mi o to chodziło :wink4: i możesz wziąć wersje bez króćca :wink4:
Opublikowano
  • Autor
`

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=830497489 bardziej mi o to chodziło :wink4: i możesz wziąć wersje bez króćca :wink4:

Keżor to za drogie jest, moze uda mi sie tańsze ogarnąć :przebiegly: , a jak nie to pojade z kolektorem do tokarza i mi zrobi :cool1:

Mowa o takiej przejsciówce

f9d52160e459b1e9med.jpg

Może dzisiaj bede znał ceny[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:49_________________________________________________80zł koleszka za nią ceni[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 14:56_________________________________________________Noi kiera siedzi :kox: obyło sie bez żadnych powazniejszych problemów przy montażu :wink4:

23217271.jpg

polipolifty zostały wyrzucone :sick3:

37133746.th.jpg

Trafiły takie jakie powinny być :good:

35201828.th.jpg

Teraz juz mi sie nie należy chrom madafaka member :polew: :polew: został jeden chrom na grilu :disgust:

Nie potrzebnie kupiłem tasme do kierownicy, bo okazało sie że ta z 4-ramiennej pasuje bez problemu do esowej :wallbash:

Jak cos mam na sprzedaż taką taśme

69062619.th.jpg

oraz Airbag z poliftowej 4ramiennej, o kiere nie pytać, jest ale jej nie ma :polew:

Mikołaj jednak niebył Hooj przyniósł paczke :kox:

87162530.th.jpg

oraz

70737979.th.jpg24995270.th.jpg

Nawet sie połasił i troche go wyczyscił :kox:

Jutro zrobie ludzka sesje :naughty: oraz wymiana oleju :evil:

Opublikowano

trochę szkoda tych popoliftów :decayed: wyróżniała się z nimi :decayed:

+15 do lansu za kierownicę-jedna słuszna w b5 :good:

czeka Cie czyszczenie kolektora... nie zazdroszczę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

trochę szkoda tych popoliftów :decayed: wyróżniała się z nimi :decayed:

+15 do lansu za kierownicę-jedna słuszna w b5 :good:

czeka Cie czyszczenie kolektora... nie zazdroszczę :wink4:

Juz nie ma tragedii z nim, jest nieco wyczyszczony przez sprzedawce ja wprowadze drobne czyszczenie jutro jeszcze, czekam teraz na flansze i koniec dłubania w silniku :kox:

Opublikowano

a korekta softu? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a korekta softu? :cool1:

Korekta bedzie albo przed świętami albo na początku stycznia :kox: jeszcze zostały mi do naprawy kierunki, bo dzisiaj reanimacja nie przebiegła według instrukcji forumowej :wallbash: Jutro zaczynam czyszczenie kolektora, zakupie potrzebne graty i jade na wymiane oleju trzeba doprowadzic autko do stanu idealnego :gwizdanie:

Opublikowano

to tak jak ja... do zrobienia jeszcze małe orurowanie, trochę prac nad wydechem, suszarka i mogę jechać na korektę :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to tak jak ja... do zrobienia jeszcze małe orurowanie, trochę prac nad wydechem, suszarka i mogę jechać na korektę :gwizdanie:

własnie z tym wydechem to moze i ja bym coś podziałał, materiał do spawania mam zostało z metr kwasówki fi52 :naughty: wiec mysle że powinno starczyc na wywalenie jedengo zapychacza :gwizdanie: Jutro wszystko bede wiedział :evil:

Opublikowano

ja mam w planach usunięcie tego ostatniego też przy okazji dospawywania jakiejś dwururki :kox:

chyba że dostane od Daniela ostatni tłumik S4 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam w planach usunięcie tego ostatniego też przy okazji dospawywania jakiejś dwururki :kox:

chyba że dostane od Daniela ostatni tłumik S4 :decayed:

Nie ja ostatni chyba zostawie, nie moze być głośniej już niz obecnie, zamiast kata mam tłumik przelotowy wspawany ale i tak jest głosno powyżej 2,5tys obr

Jutro bede miał okazje zrobie fotke podwozia to ktos doradzi co usunąć :notworthy:

Opublikowano

ja mam wyjebane wszystko prócz ostatniego tłumika i głośno nie jest :kox:

Opublikowano

Kowi, do kolektora polecam ten środek:

5243943fe3c3eef7med.jpg

popsikałem i po 2 minutach spłukałem , i tak ze 3 razy :gwizdanie: i oto efekt :evil:

e1c10d6d84f53217med.jpg

fef2f30ee01adc8emed.jpg

Opublikowano
  • Autor

5243943fe3c3eef7med.jpg

popsikałem i po 2 minutach spłukałem , i tak ze 3 razy :gwizdanie: i oto efekt :evil:

e1c10d6d84f53217med.jpg

fef2f30ee01adc8emed.jpg

Keżor jestes wielki nie ma co, tylko czy ja takie cuś dostane w mojej małej miescinie :mysli: Najprędzej dorwe cos ze środków STP na orlenie :gwizdanie: ciekawe czy sprostaja zadaniu :evil:

Opublikowano

5243943fe3c3eef7med.jpg

e1c10d6d84f53217med.jpg

fef2f30ee01adc8emed.jpg

Keżor jestes wielki nie ma co, tylko czy ja takie cuś dostane w mojej małej miescinie :mysli: Najprędzej dorwe cos ze środków STP na orlenie :gwizdanie: ciekawe czy sprostaja zadaniu :evil:

ja używałem wcześniej jakiegoś innego to był ch.j nie robota :wallbash: a ten jest mega koksiarz :kox: ale zawiera tyle trucizny , że trzeba go używać w rękawicach , powoduje oparzenia itp :)
Opublikowano
  • Autor

No na alegro dziada nie moge trafić, jutro przejrze lokalny rynek, jak nic nie bedzie to zostanie internet :gwizdanie:

http://www.autokosmetyki.pl/crc_motor_clean_srodek_do_czyszczenia_silnika_bardzo_silny_500ml,p1327.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak tam, działałeś już coś w sprawie kolektora? Masz już flanszę? bo jakoś nie mogę się doczekać na swoją... :wallbash: