Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak autko smiga??:)

nie mów mu niemów bo też zacznie rezać :polew:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja zaczalem juz rezanie:) -kilka gratów lezy w garazu;) pokaze dopiero jak wszystko zaloze;)

sorry za OT

Opublikowano

no ja zaczalem juz rezanie:) -kilka gratów lezy w garazu;) pokaze dopiero jak wszystko zaloze;)

sorry za OT

Topor to czekam :wink4:, no i kombinuj z tymi progami s4 :decayed: EOT

Kowi turbninka na miejscu jak autko śmiga, no pochwal się :naughty:

Opublikowano

chcialbym zobaczyc wykres z wtryskami, i nowa suszarka;) bo i mnie tak bedzie;) :D

a swoimi gratami pochwale sie kiedys w moim watku;)

wesolych chlopy!!:)

Opublikowano
  • Autor

Panowie musiałem turbinke na gwarancje puscić :wallbash: bo coś nie tak było i teraz czekam na odpowiedź :gwizdanie:

Wtryski mam założone i jest lepiej niz po samym programiku :kox: troszke dymi bardziej na większych obrotach no ale to wina niedostrojenia programu

Sciagnij te chromowane klamki.. :naughty::)

Z chęcia bym to ściagnał ale musze malować klamki wtedy, przed przyklejeniem tych nakładek były bardzo zniszczone :blink: dlatego przykleiłem ale drugi raz bym tego nie zrobił

Jak sie sprawa z turbo wyjasni to będe rozglądał sie za kółkiem :kox:

Topor wykresiku raczej nie bede miał bo mam Quattro, a Rogal nie ma hamowni 4x4 chyba że oczyms niewiem :naughty:

Gdyby nie ta przygoda z turbo to juz miałbym zestrojone wszystko :wallbash: Ale jest koncepcja na Fmic po taniosci :evil:

Taki wzorek mi sie ostatnio spodobał

http://www.allegro.pl/item609293752_piekne_oryginalne_felgi_audi_a4_a6_a8_vw_18_cali.html

jak sie podniose finansowo to mysle że zagosci u mnie Co myslicie??

Opublikowano

Niedlugo wszyscy beda jezdzic na MAM8 i na RS6 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Niedlugo wszyscy beda jezdzic na MAM8 i na RS6 :naughty:

hehe trzeba podnieśc wyznacznik lansu :naughty: tylko pierw musze ogarnąć temat z zawiechą i glebą żeby nie powstał wóz drabiniasty :polew:

[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 14:34_________________________________________________Turbinka będzie do mnie dzisiaj wysłana z reklamacji :kox: Mam nadzieje ze ta bedzie juz dobra :evil: dalej to będzie hybryda wkońcu trafie na dobrą :rolleyes:

Opublikowano

Topor wykresiku raczej nie bede miał bo mam Quattro, a Rogal nie ma hamowni 4x4 chyba że oczyms niewiem :naughty:

Rogal nie ma, ale z tego co wiem to tylko kwestia czasu... kolejne rolki sa juz zamowione :naughty:

Poza tym - wracajac do Rogala masz w wawie dosc tania hamownie 4x4 po drodze. [kreator mocy]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Rogal nie ma, ale z tego co wiem to tylko kwestia czasu... kolejne rolki sa juz zamowione :naughty:

Poza tym - wracajac do Rogala masz w wawie dosc tania hamownie 4x4 po drodze. [kreator mocy]

Dzięki za info :good:

[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 12:25_________________________________________________W środe byłem na korekcie u Rogala :naughty: Program był napisany na 160km&340Nm no ale trafiliśmy na mały problem który mi sie przerodził w niezłą zadyme, mianowicie walniety czujnik temperatury paliwa(pokazywał na rozgrzanym silniku -39stopni paliwa :wallbash: ) przez to nie mozna było wystroić programu odpowiednio :confused4: ogólnie dołu póki co przez czujnik kompletnie nie mam a góra jest mocniejsza niz przedtem :naughty: i jest niezły lag(jak doprowadze do porządku ten czujnik to charakterystyka autka powinna sie poprawic :good: )

prawdopodobnie będe zmuszony na regeneracje pompy wtryskowej, a miałem szyby sobie przyciemnić :disgust:

W sierpniu rusza hamownia 4x4 u Rogala jeśli dobrze pójdzie to bede miał Fmic i ostateczna korekta :kox: i projekt zakończony :decayed:

Opublikowano

no to Kowi87 zrób pompę i będzie fajnie, a fajniej będzie jak już będziesz miał FMIC i korekte softu, ja już się nie mogę doczekać kiedy u siebie zacznę modzić, ale najpierw stare sprawy muszę dokończyć.

Powodzenia w modach :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nadszedł czas na zmiany, a mianowicie czeka mnie wymiana rozrządu :rolleyes:

Dzisiaj przyszły graty :kox:

20090520220.th.jpgdscn7953a.th.jpg

Części potrzebne przy wymianie rozrządu :przebiegly:

Pasek rozrządu - Contitech (zębaty CT 945)

Napinacz paska rozrządu - SKF VKM11014

Rolka prowadząca - SKF VKM 21012

Pompa wody - HEPU P542

Filtr paliwa - knecht

rolka paska klimatyzacji Ruville 55464

rolka paska wieloklinowego Ruville 55462

pasek klimatyzacji Continental 4PK855

pasek wieloklinowy Continental 5PK1592

+ czyszczenie kolektora ssącego i wymiana jednego węża gumowego w dolocie :gwizdanie: i moze wkońcu przyśpieszy nalezycie...

Opublikowano

jak wymienisz diurawy wąż w dolocie na nowy to na pewno przyśpieszy :rolleyes: :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

jak wymienisz diurawy wąż w dolocie na nowy to na pewno przyśpieszy :rolleyes: :gwizdanie: :cool1:

Ja mam nadzieje :rolleyes: dziurka skubana mała jest, tylko teraz musze sie za tym wężem rozejrzeć, chyba jedynie w role wchodzą szroty w poszukiwaniach :gwizdanie: bo sklep/ASO to pewnie mnie z torbami pusci :disgust:

Opublikowano

może nie :rolleyes: w ASO taki wąż coś koło stówki chyba jesli dobrze pamietam :mysli: była juz mowa na forum na ten temat :gwizdanie: zakup taką zbrojoną gdzie sprzedają jakieś oringi gumy itp :wink4: albo po prostu zajedz do sklepu z czesciami do ursusa :krol: i tam na pewno zakupisz taką gume za ok 10 zeta lub mniej :good: ja tez miałem z tym problem wiec sie udałem do tego ursusowego sklepu :wstydliwy: zakupiłem założyłem i już prawie rok jezdzę na tej gumie :decayed::kox:

Opublikowano

kowi ja te wężyki wymieniałem na takie 2 razy grubsze w dodatku zbrojone bo mnie już krew zalewała jak się co chwila dziurka gdzieś robiła i mi auto notlaufa łapało :naughty:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:46_________________________________________________i wcale to drogie nie jest :good:

Opublikowano
  • Autor

Somes a gdzie to kupowałes :chytry: Bo mam program zrobiony i nawet nacieszyć sie nim nie moge bo jak nie czujnik temp paliwa to dziura w dolocie ;(

Opublikowano

mam takiego znajomego co ma sklep z częściami samochodowymi i mi normalnie to sprzedał w odpowiednich długościach :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Chodzi mi dokładnie o ten wąż co na zdjeciu zaznaczony jest strzałką(fotka zaporzyczona)

silnikafn.th.jpg

Mówicie ze go dostane w częściach od Ursusa :mysli:

Opublikowano

no widzisz... nie zrozumieliśmy się :decayed:

ja wymieniałem te mniejsze wężyki wszystko co od turbo idą itd... na zbrojone :good:

Opublikowano
  • Autor

no widzisz... nie zrozumieliśmy się :decayed:

ja wymieniałem te mniejsze wężyki wszystko co od turbo idą itd... na zbrojone :good:

Aj czyli zostają szroty :yeah: