Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, bardzo mi sie podoba ta srebrna listwa wokol szyb, seryjne czy robione przez ciebie?

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Robione przeze mnie :kox: , kupione z alegro ma tyle samo przeciwników jak i zwolenników :polew:

Poszukaj w dziale stylizacja tam jest pare wątków i w którymś nawet napisane ile metrów dokładnie potrzeba :good:

Opublikowano

Metrowcy :D

Opublikowano
  • Autor

Metrowcy :D

Czepiasz sie :naughty: przecież wygląda w miare :naughty:

Opublikowano

Wygląda jak wygląda .....czyli jak taśma do mebli kuchennych i tuningu AGD :naughty::decayed:

Jak chcesz sie bawić w chrom ..to uderzaj w ori . :good:

Policz sobie , że taśma starczy Ci na rok ..obklejenie auta jednorazowo to koszt 80 zł .. za 400-500 zł można dorwać Ori komplet :kox:

I masz ..błysk , ślizg ..chrom i lans :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh tu sie mylisz moja starcza juz 2 rok od załozenia :tongue4: i jej koszt to jakieś 50zł i sam sobie docinam :tongue4: bo te dociete juz to zdzierstwo :gwizdanie:

A z tym org chromem to nie wiem czy tylnych szyb nie trzeba wycinać żeby to zamontować :mysli:

Ty sie tak czepiasz lepiej byś powiedział jak tam turbinka dmucha porównując seryjną jak jeszcze ci działała (czy jest róznica) :)

Opublikowano

Cycu drogi :decayed:

Do zainstalowania trzeba wycinać tylną szybę ...ale jak się chce to nie ma miękkiej gry ..mi sie serce krajało jak wycinałem szybę ..ale warto było :decayed:

Co do Turbulum ... pije ..żyje ( TFU TFU :tongue4: ) ... różnic aż takich nie widać bo auto śmiaga narazie na seryjnym Sofcie .. wiec tyle tylko że mam Big rogala :decayed:

Reszta przyjdzie ..z czasem :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Jak bym miał takie org ramki za zdrowe pieniadze to bym wziął ale tą kase wolałem przeznaczyć wtedy na felge :gwizdanie: niestety 16" ale źle nie jest :cool1:

Teraz mam dylemat bo planowałem turbinke kupować (mondeo 2.0 tdci robi co chce ze mną :wallbash: mimo chipa) ale teraz zaczyna mi radio głupieć głosnosć jak to przystało na concerty :wallbash: i zastanawiam sie czy oby nie zainwestować w głosniki jakieś bo sam radiootwarzacz posiadam Pionek6800 z czerwonym podświetleniem :mysli:

Opublikowano

Ja kupiłem pioneera za 299 w mm, fajnie się prezentuje i nieźle gra jeżeli ktoś audiofilem nie jest;)

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o radyjko to nie zmieniam na inne mam Pionka6800 do włozenia do A4 wyświetlacz niebieski ale po drobnej przeróbce http://www.audi80.pl/printview.php?t=10884&start=0 będe miał w całosci czerwone podświetlanie :kox:

Myśle o takim zestawie http://allegro.pl/item499137757_zestaw_jl_audio_u_dimension_morel_music_car_krk.html tylko troche taniej :gwizdanie:

Opublikowano

No kolego ..trzeba było najpierw myśleć o turbince i zabawkach a o strojeniu na samym końcu :wink4:

Co do radyjka ..mi też głosność szaleje cały czas...ale to kwestia wygrzania procka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Z turbinką raz przegapiłem okazje poniewaz mogłem odrazu zrobić ją jak wiruska robiłem :wallbash: a teraz odkładam złotówki :naughty:

A co potencjometru głośnosci to zauwazyłem ze to dzieje sie tylko jak jest zimno aktualnie nie mam z tym problemów.

trzeba grać w radio Zet moze zadzwonią i dadzą te 2tys :gwizdanie:

Opublikowano

Turbinka 700 zł -> ..

A jak już chcesz dłubać to i końcówki wytrysków by Ci sie przydały :naughty: i Fmic i dopiero korekte robić :wink4:

Po mojemu to strata kasy tak jeździć z każdym dołożonym gratem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Po mojemu też :wallbash: ale reasumujac ceny to:

turbinka - 700zł

wtryski 216 - 650zł (końcówki)

fmic - 450 +złączki spawy -200zł =750

korekta - cena indywidualna

Czyli na te przyjemnosci musze mieć 2100 + korekta :gwizdanie:

W sumie dużo nie jest a moc konkretna

Opublikowano

wtryski 216 - 650zł (końcówki)

Gdzie? Jakie ?

Bosch czy Fratelli Bossio ? :wink4:

fmic - 450 +złączki spawy -200zł =750

IC od VW T5 ..200 zł + trochę rurek i złączki i przespawanie boków :wink4:

Nie zapomnij o odetkaniu wydechu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

te końcówki nowe bosh z alegro kiedys szukałem i takie tylko były a o tych drugich nie słyszałem :mysli: to jaki koszt tych drugich :mysli:

A ten coolerek normalnie podchodzi czy też trzeba zderzak ciąć :gwizdanie:

Pisząc o fmic myślałem o ofercie sklepu http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=344

A orurowanie tego fmic moze być w całości plastikowe??

Opublikowano

Końcówki Bosch od T4 2.5 ..czyli 216 na allegro teraz stoją po 199 zł. sztuka ...czytałem , że w Bosch Centrum gdzieś można dostać po 150 zł .. Te Fratelli Bossio ma Aligator na forum SR..ma też te 230 :kox:

Co do Ic od T5 ..nie mam pojęcia czy trzeba ciąć zderzak ..wiem , że jeszcze spore IC są od nowych Meganek :naughty:

Ten chinol z re5ect to dobre wyjśćie .. tylko że drogi kurna .. :confused4:

Jesli chodzi o orurowanie .. to po co chcesz plastikowe ?

Przydało by sie jeszcze kolektor od AWX dorwać :kox:

Opublikowano
  • Autor

tak tylko myślałem co do plastiku :tongue4: w obi można kupic by było troche rurek i giętarka do PCV powyginać :mysli:

Opublikowano

w obi można kupic by było troche rurek i giętarka do PCV powyginać :mysli:

Na forum VW Panowie pisali o dostępnosci rur..bodajże kwacha .. chyba rury takie na poręcze :wink4:

Tylko właśnie ..giętarka by sie przydała ..ja to zamierzam całe orurowanie zrobić ..i ori plastik tez zamienić na kwas :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

Chodzi ci o te coolerki http://allegro.pl/item494071882_intercooler_vw_transporter_t5.html ale je bedzie chyba trzeba przerabiać bo mają otwory nie tak jak u reszty montowanych Fmic w A4

Kiedys idac do technikum myślałem na hu hu hu mi kurs spawacza (nie poszedłem) a teraz było by idealnie sam bym sobie to zrobił :wallbash: a tak to wybrałem kierunek budowalny... ale tu też jest :good:

To jak by tak sie pobawic moze bym sie zkorektą zamknął w tych 2kołach :gwizdanie: trza isc do pracy :evil: