Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Co prawda jeszcze nie mam boczków zrobionych ale stare obszycie nie rzuca sie w oczy jak narazie :> a co do chromów to są z alegro kupione te na metry i trzyma sie to dość dobrze mam juz je ponad rok :naughty:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 11:22_________________________________________________Zrobiłem sobie takie małe VT :gwizdanie: pod tytułem "Jaby to było gdyby ..." większa fela(ten sam wzór co mam) i czarne szybki :kox:

dscn5918hc0.jpg

Co myślicie??

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

super się prezentuje :good: fotka fajna w ogóle :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co prawda jeszcze nie mam boczków zrobionych ale stare obszycie nie rzuca sie w oczy jak narazie :> a co do chromów to są z alegro kupione te na metry i trzyma sie to dość dobrze mam juz je ponad rok :naughty:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 11:22_________________________________________________Zrobiłem sobie takie małe VT :gwizdanie: pod tytułem "Jaby to było gdyby ..." większa fela(ten sam wzór co mam) i czarne szybki :kox:

dscn5918hc0.jpg

Co myślicie??

No naprawdę kozacko na tym zdjęciu wygląda, ściema szyb i felga bajka :kox:

Opublikowano

ładnie,

skóra robi wrażenie ja sie ciesze za każdym otwarciem drzwi :)

Opublikowano

o kurde nowe foty są mocne :evil:

chyba będziemy musieli ustawić się na sesyjkę :gwizdanie:

pozdro

Opublikowano

Widziałem furmankę ostatnio pod szkołą :cool1:

Wersja zimowa na stali :naughty: ... kiedy masz urodziny ? Zrobie Ci prezent i zerwe nakładki na klamki :polew:

Opublikowano
  • Autor

heheh Ragga wersja zimowa jest na ALU i to orginalnym ale wyglada jak kołpak :polew: hehe ale liczy sie ze alu :gwizdanie: a co do nakładek byłem zmuszony bo moje jakoś dziwnie zniszczone były a malowac to nie bardzo bo jak by to wyglądało jak bym miał odcień nie taki jak trzeba :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Miałem walnąć Ci autograf na szybie ..ale nie chciało mi sie stawać :tongue4:

Pomalowałeś sobie alu na czarno ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh nic nie malowałem one były srebne tylko niedomyte :gwizdanie: a ty przez scieme swoich szybek tego faktu juz nie dostrzegłeś :polew:

Opublikowano

Fajna skórka :good: ale co do kosztów to nic nie piszesz :mysli:

Opublikowano

Planuje jeszcze:

-prawdopodobnie bedzie Fmic :naughty:

-rozbudowa audio

-i wszystko co okazyjnie trafie :kox:

a tak wyglada aktualnie :)

dscn4980iw4.jpg

audijd4.jpg

dsc2824nnhjsu0.jpg

Dość ładne auto, widać, że się starasz, ale postaraj się uwzględnić w swoich planach poprawkę poprzedniej naprawy blacharsko-lakierniczej Twojego autka, po poprawce Twoja A4 wyglądałaby naprawdę dobrze.

Opublikowano
  • Autor

powiem ci że sama blacharka jest dobrze złożona na wiosne autko idzie na polerke :good:

Opublikowano

powiem ci że sama blacharka jest dobrze złożona na wiosne autko idzie na polerke :good:

No nie przesadzaj, błotniki źle spasowane i inny odcień lakierów to widać nawet na tych zdjęciach kolego, także najpierw czeka Cię poprawa spasowania u blacharza, potem malowanie z cieniowaniem, potem polerka i masz ładne auto. Życzę wytrwałości. A jak dasz to dobrych fachowców, auto będzie jak nowe.

Opublikowano
  • Autor

co do odcieniu niestety sie zgodze ale dobrać tego sie nie da idealnie :wallbash: co do błotników jeden jest tylko poprawiany i uwierz mi równo jest spasowane na zdjeciu moze tak sie poprostu wydaje ale w rzeczywistosci jest równo :gwizdanie:

Opublikowano

co do odcieniu niestety sie zgodze ale dobrać tego sie nie da idealnie :wallbash: co do błotników jeden jest tylko poprawiany i uwierz mi równo jest spasowane na zdjeciu moze tak sie poprostu wydaje ale w rzeczywistosci jest równo :gwizdanie:

Poproszę o lepsze zdjęcia nadwozia, także komory silnikowej to Ci powiem, jaka jest naga prawda. Na zdjęciu nie wygląda to ciekawie, a wszyscy normalni lakiernicy malują korzystając z cieniowania, i jeśli umieją to zrobić to nie ma opcji, żeby poznać, że była przeprowadzona naprawa.

Opublikowano
  • Autor

Ja wiem co miałem uszkodzone bo niestety to było za mojego uzytkowania juz :wallbash: i uwierz ze nawet tym cieniowaniem nie zamaskujesz nowego lakieru ponieważ stary lakier jest w jakims stopniu wyblaknięty :gwizdanie: a tym bardziej w takich odcieniach jak ja mam czyli srebrny, grafit jasny :gwizdanie: zawsze pod jakims kontem niestety widać bedzie inny odcień i nic z tym nie zrobisz

A co do rozpoznania czy była naprawiana i tak dojdą choc byś nie wiem jak to zrobił :gwizdanie:

Miałem juz pare samochodów robionych i nie przez jednego mechanika i niestety zawsze pod jakimś kontem delikatnie sie różnił :wallbash:

i koniec OT

Opublikowano

I uwierz ze nawet tym cieniowaniem nie zamaskujesz nowego lakieru ponieważ stary lakier jest w jakims stopniu wyblaknięty :gwizdanie: a tym bardziej w takich odcieniach jak ja mam czyli srebrny, grafit jasny, zawsze pod jakims kontem niestety widać bedzie inny odcień i nic z tym nie zrobisz

A co do rozpoznania czy była naprawiana i tak dojdą choc byś nie wiem jak to zrobił.

Miałem juz pare samochodów robionych i nie przez jednego mechanika i niestety zawsze pod jakimś kontem delikatnie sie różnił.

Myślę, że poszukaj lepszego lakiernika - tak na serio.

Bo dobry lakiernik zrobi to tak, że nie da rady rozpoznać.

Chociaż fakt, ze w jasnych kolorach trudniej to wychodzi, i jest potrzebny zawodowiec.

W razie czego moja siostra ma teraz Xsarę II VTS coupe 2.0 HDI 2002 rok z premedytacją kupiona była uderzona - diesel, max wypas i przebieg 53 tys.km, ma pomalowaną połowę samochodu i możesz sobie szukać gdzie i którą.... Zapraszam na poszukiwania.

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

Mów co chcesz ale srebneggo i pochodnych srebnego nie wiem jak byś sie starał i tak niedobierzesz idealnie zawsze pod jakimś kątem będzie widać inny odcień niestety taki wredny kolor (chyba ze całego pomalować) a co do lakiernika znam 4 i u 4 robiłem i to nie takich Romków z wioski :polew: tylko konkretnych gości :gwizdanie: A tak poza tym na nowe sprawy lakiernicze kasy nie wydam bo uważam ze to jest dobrze zrobione, nie myśłe o sprzedaży ponieważ auto jest w dobrym stanie technicznym wiec nie narzekam, jak znajde kapitał to ogarne polerke moze cos poprawi :gwizdanie:

Oglądałem sobie twoje :audi: fajna sztuka :good: założyłeś już Zderzaki od S4? Ja kiedys też szukałem ale zwątpiłem widząc ceny chocby halogenów od S4. Na alegro były kompletne bez halo za 900zł :wallbash:

Opublikowano

Piękne cudo:)