Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kapa , że nie masz w tych fotelach ze skóry airbagów , widać z a4 przed liftem

Tu sie kolego mylisz bo mam airbagi w fotelach :tongue4: nie wiem jak to na zdjeciu zobaczyłeś że niby niemam :mysli: jak nie zrobił takiego zdjecia na którym było by widac znaczek airbag

a co do foteli są z modelu polift 99r :kox: tylko bez grzania :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:38_________________________________________________

na ile ją cenisz ?

nawet sie nie zastanawiałem nad tym ponieważ narazie nie idzie na sprzedaż, na wiosne przewiduje małe zmiany :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytałem sie z czystej ciekawości, moja poszła za 32tys :cool1:, co z tego jak czasami mi jej żal :wallbash: i aż się łezka w oku kręci ;(.

Opublikowano
  • Autor

Pytałem sie z czystej ciekawości, moja poszła za 32tys :cool1:, co z tego jak czasami mi jej żal :wallbash: i aż się łezka w oku kręci ;(.

to ładnie ją wyciągnąłeś :good: obawiam sie ze ja za swoją w zyciu tyle nie wezme :gwizdanie: no ale jak by mi sie udało za jakieś 27-8tys to bym był :evil: ale tak jak mówiłem narazie nie w głowie mi sprzedaż a mody :naughty:

Mała zmiana w podświetleniu wnętrza zarówki W5W LED SMD5

dsc00056sd6.jpg

powiem ze dość ładnie oswietlają i nie trzeba mieć białych butów żeby zobaczyć poswiate :rotfl: :rotfl:

dsc00048tt0.jpg

A tu w trybie nocnym zrobione sorki za nie ostrość no ale trudno w ręku go utrzymać aby sie nie poruszyło nic :gwizd:

Opublikowano

Kukurynom pod biedronką się to spodoba :decayed: Kolor niby się zgrywa ładnie ale ja wolę ori :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kukurynom pod biedronką się to spodoba :decayed: Kolor niby się zgrywa ładnie ale ja wolę ori :gwizdanie:

heheh wiem juz to mówiłeś :naughty::polew:

Opublikowano

Stary..jak spotkam Twoje auto następnym razem to wrzucę Ci snopek siane przez okno :decayed:

Będzie do kompletu ..a i gumofilców parę :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Stary..jak spotkam Twoje auto następnym razem to wrzucę Ci snopek siane przez okno :decayed:

Będzie do kompletu ..a i gumofilców parę :tongue4:

heheheh dobra dobra źle nie wygląda nie gadaj już :tongue4: chciałem zobaczyc jak to bedzie z czerwonym podświetleniem :decayed: drugie zdjecie zrobione jest w trybie nocnym w rzeczywistości nie ma aż takiej poświaty jest podobna do tej z pierwszej foty :gwizdanie: a nie robiłem na inny kolor niz wszystko wiec nie mówić że choinka :polew: :polew:

Ty ragga lepiej powiedz mi jak tam z tym zamówieniem z ebaya :gwizdanie:

Opublikowano

Zej...sta furka. :kox:

Fotele mogę odkupić od Ciebie :> jak byś chciał sprzedać :naughty: Gratuluję autka :wink4:

[br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 01:20_________________________________________________No i ten kolor chyba najładniejszy :tongue4:

Opublikowano

No i ten kolor chyba najładniejszy :tongue4:

W całej gminie :decayed::tongue4:

Kowi87

Zamówienie ..czekamy do końca roku w tym czasie wybieramy model i sprzedawcę ..i szukamy kogoś z P&P :wink4:

..a i ten środek to autentycznie nie za bardzo..lepiej na biało :tongue4:

Wesołych :kox:

Opublikowano
  • Autor

No i ten kolor chyba najładniejszy :tongue4:

W całej gminie :decayed::tongue4:

Kowi87

Zamówienie ..czekamy do końca roku w tymP&P :wink4: czasie wybieramy model i sprzedawcę ..i szukamy kogoś z P&P :wink4:

..a i ten środek to autentycznie nie za bardzo..lepiej na biało :tongue4:

Wesołych :kox:

Aha to czekamy

A co środka na czerwono tragedii nie ma :naughty: dobrze że nie niebieski chyba nie :gwizdanie: a biały ledik bedzie ale w podsufitce :gwizdanie:

Opublikowano

Co do oświetlenia wnętrza to ja bym proponował mieszankę ledów srebrnych/szarych/platynowych*(w zależności które by były najładniejsze) z białym. Efekt murowany :good: + białe/platynowe tarcze jak w s-kach.

Opublikowano
  • Autor

Co do oświetlenia wnętrza to ja bym proponował mieszankę ledów srebrnych/szarych/platynowych*(w zależności które by były najładniejsze) z białym. Efekt murowany :good: + białe/platynowe tarcze jak w s-kach.

szczerze nie spotkałem sie z takimi ledami o których piszesz :shocked: Teraz jak bede miał okazje to zakupie sobie białe Ledy rurkowe do podsufitki. Kolega w E46 zamontował sobie takie i efekt jest :good: swiatło lepiej rozproszone jest

Opublikowano

Kiedyś w Anglii widziałem, srebrne czy szare nie wiem jakie to były, nawet samo białe podświetlenie było by OK :good:

Opublikowano

i dbac o lakier naprawde ladny :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ładny avancik, a napisz kolego Kowi87 jak bylo ze spryskami? co dokupowales , ile $$ i jak duzo rzeźbienia?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ładny avancik, a napisz kolego Kowi87 jak bylo ze spryskami? co dokupowales , ile $$ i jak duzo rzeźbienia?

Zderzak trzeba wymienić koszt 300-450zł za kompletny bez sprysków, za kompletne spryski dałem 160zł elektryke 10zł i za pompke 50zł bodajze juz nie pamietam gdzieś to juz pisałem :tongue4:

pod koniec tego tygodnia/początek przyszłego zapodam zdjecia oświetlenia LED wewnątrz :kox: paczuszka juz idzie do mnie

pare fotek z dzisiejszej sesji z Janjazda :kox:

66735402cf9.th.jpgdsc4870pg6.th.jpgdsc4998pv5.th.jpgdsc4900901899ma5.th.jpgdsc4889as0.th.jpgdsc4916in6.th.jpg

dsc4990xv8.th.jpgdsc4989mx7.th.jpgdsc490674352cx3.th.jpgdsc4907dz1.th.jpg

Opublikowano

Ten daszek to ori czy moze jakis kupny na allegro. Jak to sie prezentuje na polaczeniu z dachem. Mozna prosic o jakas fotke detalu?

:notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Ten daszek to ori czy moze jakis kupny na allegro. Jak to sie prezentuje na polaczeniu z dachem. Mozna prosic o jakas fotke detalu?

:notworthy:

20090218131hh8.th.jpg20090218132ps7.th.jpg20090218133ie2.th.jpg

Daszek kupiony na alegro za 70zł :naughty: moze idealnie nie przylega co widać na zdjeciach ale wkońcu to nie orginał :gwizdanie:

Mi sie ogólnie podoba :good:

Opublikowano

Zderzak trzeba wymienić koszt 300-450zł za kompletny bez sprysków, za kompletne spryski dałem 160zł elektryke 10zł i za pompke 50zł bodajze juz nie pamietam gdzieś to juz pisałem :tongue4:

pod koniec tego tygodnia/początek przyszłego zapodam zdjecia oświetlenia LED wewnątrz :kox: paczuszka juz idzie do mnie

pare fotek z dzisiejszej sesji z Janjazda :kox:

66735402cf9.th.jpgdsc4870pg6.th.jpgdsc4998pv5.th.jpgdsc4900901899ma5.th.jpgdsc4889as0.th.jpgdsc4916in6.th.jpg

dsc4990xv8.th.jpgdsc4989mx7.th.jpgdsc490674352cx3.th.jpgdsc4907dz1.th.jpg

Kowi gdzie kupowałeś pompke do sprysków, na alle...?

Opublikowano
  • Autor

Pompke to kupiłem u siebie w motoryzacyjnym :gwizdanie: ale to juz prawie rok temu było :kwasny: