darek995 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam, ma ktoś może jakieś informacje jakie kolory wnętrza były montowane w a4 b5 ? Mam wersje przed liftem i chyba nie bardzo jest to czarny ale też nie niebieski. Chyba wychodziło kilka kolorów czy był misz masz? Pytam bo muszę kupić listwę :/ Mam coś takiego przynajmniej podobne
scq Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zapożyczone z audiklub.org: Kolory wnętrzaKroje tapicerek - Materiał Numer komb. Wersja lago BP / N4G muszelkowy BE / N5F muszelkowy EC / N4H muszelkowy EC / N5G onyks (czerń) BR / N5F błękit royal EB / N4H błękit royal EB / N5G szary(lupkowy) BN / N4G tango EA / N4G Kombinacja tapicerek - Materiał-siedzenie sportowe Numer komb. Wersja lago BP / N4G muszelkowy BE / N5F muszelkowy EC / N5G onyks (czerń) BR / N5F błękit royal EB / N5G szary(lupkowy) BN / N4G tango EA / N4G Krój tapicerki- siedzenia - sportowe recaro (Materiał) Numer komb. Wersja muszelkowy BE / N0E muszelkowy BE / N5F onyks (czerń) BS / N0E onyks (czerń) BR / N5F błękit royal EB / N5G szary(lupkowy) BN / N4G Kombinacja wyściełania - Skóra Numer komb. Wersja beżowy-ecrue BL / N1B beżowy-ecrue BL / N1H beżowy-ecrue EE / N1H beżowy-ecrue EF / N1H beżowy-ecrue EF / N1B beżowy-ecrue ED / N1H lago BP / N1H błękit maritime EB / N1B muszelkowy EC / N1B muszelkowy EC / N1H muszelkowy BE / N1H onyks (czerń) BR / N1H szary(lupkowy) BN / N1H tango EA / N1H Kombinacja wyściełania - Skóra-siedzenia sportowe Numer komb. Wersja beżowy-ecrue BL / N1H beżowy-ecrue ED / N1H beżowy-ecrue EE / N1H beżowy-ecrue EF / N1H lago BP / N1H muszelkowy EC / N1H muszelkowy BE / N1H onyks (czerń) BR / N1H szary(lupkowy) BN / N1H tango EA / N1H błękit maritime EB / N1H BTW. ja dziś zmontowałem czarne słupki i czarną podsufitkę
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Der B5 - Die FAQ zum Thema Audi A4 Typ B5/8D
darek995 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 o żesz Ty przecież facet zna 3 kolory fajny, pedalski i c*ujowy Też mi się marzy wszystko czarne a co do tego to muszę jakoś rozkminic jakie mam. ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- Mam u siebie takie coś (tłumaczenie by wujek Google): Kod Oznaczenie Tapicerka Okładziny Dywan Tablica rozdzielcza Niebo Ozdobne wstawki Gatunek Cushion QN Aqua Blue Aqua Blue Antracyt Aqua Blue Antracyt Tytan 5MD lub 5MS N4A lub N4B
sokal Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Der B5 - Die FAQ zum Thema Audi A4 Typ B5/8D A mojej tapicerki tam nie ma
Kowi87 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Der B5 - Die FAQ zum Thema Audi A4 Typ B5/8D A mojej tapicerki tam nie ma widocznie malowana:lol1:
qndziu88 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Der B5 - Die FAQ zum Thema Audi A4 Typ B5/8D A mojej tapicerki tam nie ma widocznie malowana:lol1: rozwaliło mnie totalnie, o mało monitora nie poplułem:polew: jak malowana to można jeszcze raz przemalować na taki kolorek co jest w spisie:nabijasie:
sokal Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Der B5 - Die FAQ zum Thema Audi A4 Typ B5/8D A mojej tapicerki tam nie ma widocznie malowana:lol1: To samo przeszło mi przez myśl w pierwszym momencie Ale potem się uspokoiłem bo pomyślałem że pewnie tylko ktoś ją wyprał w ACE
Rekomendowane odpowiedzi