heluś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mam tu takie trzy propozycje i chcialbym poznac wasza opinie co byscie wybrali, bo jest wlasnie taka firma 5 km od mojego miejsca zamieszkania i mozna tez u nich sobie samochod zchipowac. Pytam bo troche mi sie nie usmiecha jechac do Wawy 400 km w jedna strone, skoro mam to pod nosem. Czekam na odpowiedzi. Czytalem ze box vtech jest do bani, czy to prawda? http://www.tuning1.com/katalog.php
Hugo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tak , boxy to zło.Na boxy vtechu już wielu narzekało Co to za firma ten Protector?? Zrobili już jakieś autko czy będa się na Twoim uczyć??
heluś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jest o nich slychac tu u nas ale nie slyszalem specjalnie o projektach w tej dziedzinie. Ale bede musial sie dowiedziec wiecej. A jesli chodzi o to co w tym linku to cos jest warte uwagi czy raczej nie?
ctv Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 raczej nie,programy z vtechu i z chiptronica
Mike68 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tak , boxy to zło.Na boxy vtechu już wielu narzekało Co to za firma ten Protector?? Zrobili już jakieś autko czy będa się na Twoim uczyć?? Tyle ze ja nie mam BOXa z v-tech tylko chip a to co innego , zobaczę co mi powiedza w TTC w przyszłym tygodniu bo kolega CTV mnie już zdążył nastraszyć - zaczynam żałować że przeczytałem watek o BOXach z v-tech bo mam chipa od roku i jakoś nie narzekam a tak to nastepne koszty będą - choć by tylko sprawdzenie w TTC - szkoda mi dokładać już do auta tym bardziej ze myslę o zmianie na nowsze moze jeszcze pod koniec roku
Rekomendowane odpowiedzi