Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] Czarny Avancik 1,8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich:)

Nadszedł czas żeby opisać moją A4.

Więc tak:

AUDI A4 Avant z 98r z silnikiem 1,8T o oznaczeniu AJL 180km (NIESTETY OŚKA:))

Wyposażenie:

* 2 x Poducha

* 4 x Elektryczne Szybki

* Elektrycznie,składane,regulowane i podgrzewane lusterka

* Podgrzewane Spryskiwacze

* Podłokietnik

* Skórzana Ciemno Szara Tapicerka

* Climatronic

* FIS

* Centralny Zamek

* Domykanie szyb z kluczyka

* Wspomaganie

* ABS

I inne pierdołki ale nie będę się rozpisywał:)

Autko kupiłem pod koniec Września 2012r we Włoszech będąc u znajomego na krótkim urlopie:)

Pewnie ciężko w to uwierzyć ale autko zakupiłem przypadkowo w salonie AUDI we Włoszech i jestem jego pierwszym i jedynym właścicielem od 98r, był w posiadaniu salonu jako auto wewnętrzne. Przebieg autka to 175 tyś + wszystkie faktury,cała historia,książka serwisowa prowadzona do końca itd.

Po powrocie do kraju standardowo zająłem się pakietem startowym: filtry,płyny,oleje i wszystko co się dało:)

Plany na dzień dzisiejszy to:

* Gwintowane Zawieszenie

* Fele 8x18 na Lato

* Przód z Polifta (lampy,zderzak,halogeny)

* Kierunkowskazy boczne czarne

* Lampy tylnie LED

* Grill z RS4

* Hamulce przód 312mm

* Wszystkie szybki lekko przyciemnić

* Interculer+dolot+wtryski i wiele innych gratów Generalnie prace nad 200+

Może z czasem pomyślę o zakuciu i jakimś Gareciku ale wszystko pomalutku:[/color])

Wszystkie pozostałe Modyfikację oczywiście będę tu wklejał

Marzec 2013r

5.Marca 2013r Mała Sesyjka:) Już na Gwincie

c1a35cf58e303b72gen.jpg

7025ca31ca9c8253.jpg

01e4d37862b693f6gen.jpg

6c2e97c51afa11f0gen.jpg

Opublikowano

wklejaj fotki by same się pokazywały, komu się chce na nie wchodzić...

Opublikowano

ta fela wyglada jak koplaki z targu lub tesco za 20zł siedzi ladnie ale lepiej wygladala na tych ori 16 :)

Opublikowano

ładna baza do modów zapodaj więcej fotek :) gleba fajna koło takie se ale tobie się ma podobać :P

Opublikowano

Ładna :oczko:

Opublikowano
  • Autor
ta fela wyglada jak koplaki z targu lub tesco za 20zł siedzi ladnie ale lepiej wygladala na tych ori 16 :)

Jestem otwarty na krytykę i rozumiem że nie każdemu mogą się podobać te felgi ale są dobre i dość wytrzymałe a i cena 310 euro za sztukę to nie cena koupaków z tesco:)

Opublikowano

ale auto ogolnie fajne bezawaryjnosci :) i sorki j.w pisalem kolo mi srednio pasuje ale gleba ladna :)

Opublikowano

A to Ty Kolego byłeś wczoraj na spocie :decayed:

Autko bardzo fajnie i plany masz ambitne :wink: także życzę ich realizacji :thumbup1: i do zobaczenia w czwartki :peace:

aaa no mi też wzór 18' średnio się widzi, ale każdy lubi co innego :wink:

Opublikowano

Fajna furka. j.w. Koło takie sobie ale o gustach się nie dysktutuje i najważniejsze, że Tobie się podoba! :good: Powodzenia w rezaniu. :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
A to Ty Kolego byłeś wczoraj na spocie :decayed:

Autko bardzo fajnie i plany masz ambitne :wink: także życzę ich realizacji :thumbup1: i do zobaczenia w czwartki :peace:

aaa no mi też wzór 18' średnio się widzi, ale każdy lubi co innego :wink:

Tak ja byłem-co do felg to ten sezon sobie pojeżdżę a na przyszły coś sie wymyśli w miarę rozwoju i przeróbek:) Jak już się zrobi pogoda to zrobie małą sesyjkę fotograficzną i wrzucę trochę więcej fotek.

---------- Post dopisany 14-05-2013 at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2013 at 16:09 ----------

---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ----------

40038900.th.jpg

Czas coś odświeżyć:)

image.jpg

Opublikowano

Lampa polift przód + tył, relingi satyna + chrom na szyby, grill lift i będzie o wiele, wiele lepiej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

właśnie szukam relingów srebrnych,gril z rs4 a nad lampami się zastanawiam, na pewno na tył ledy a z przodem jeszcze myśle:)

---------- Post dopisany 15-07-2013 at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 07:27 ----------

Witam ponownie a więc dalsze plany jakie zrealizowałem to:

5 Lipca 2013r

Mini remoncik silnika:)

Wymienione zostało: Kompletne sprzęgło, wałki,kompletny rozrząd, wszystkie popychacze, uszczelnienie wałków, uszczelka pokrywy zaworów, wszystkie możliwe paski i wielle innych części nie sposób wszystko wymienić:) wszystko na Ori gratach lub najwyższych zamiennikach. Autko teraz sunie płynnie i cichutko:)

Zakupiony nowy zderzak Riegera RS-look w Germani:) za nieludzkie pieniądze:)

założony zawór DV/BOV The Sun Hybrid za***iście sapie i niema problemów. Chcę zakupić jeszcze progi tylko nie mogę sie zdecydować czy ori z s4 czy kombinować z Omegi? tu liczę na rady i pomysły a co do reszty to zrobione wszystko co na początku wątku :)

Nowsze fotki niebawem.

Opublikowano

Progi z Omegi wyglądają dobrze lecz bez rzeźby ich nie założysz. Jak bym miał jeszcze raz wybierać progi z Omegi czy S4, wybrał bym S4 :wink:

Opublikowano

piękna czarne avanturniki maja swój urok :decayed:

Opublikowano

felga psuje caly efekt..sprzedawaj puki sa cos warte i inwestuj w 19:>

hyhy

Opublikowano
  • Autor
felga psuje caly efekt..sprzedawaj puki sa cos warte i inwestuj w 19:>

hyhy

Hehe o gustach się nie dyskutuje:) jestem indywidualistą nie chce tego co wszyscy, tylko to co mi się podoba, a co do 19" to masz rację własnie się rozglądam za fajną 19" tylko też bym chciał z czarnym środkiem i srebrnym rantem-na pewno na sezon 2014 będzie coś innego, cały czas coś eksperymętuje, jakby nie było to nie mam jej jeszcze roku:) ale spokojnie wszystko pomalutku.

Opublikowano

zawsze mozna pomalowac hyhy :D

ja swoje na przyszly sezon daje do malowania proszkowego srodek w czarny mat rant polerka na wysoki polysk :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
zawsze mozna pomalowac hyhy :D

ja swoje na przyszly sezon daje do malowania proszkowego srodek w czarny mat rant polerka na wysoki polysk :D

Mnie coś korci żeby psiknąć swoje proszkowo na biało:) ale jeszcze sam nie wiem hehe mam tysiące pomysłów dziś zakładam ledy na tył jak załorzę to wkleje fotoski jak furkę umyję:)

Opublikowano

Ładny karawanik :wink:

Fajnie, że przedkładasz mechanikę nad wygląd i dobrze, że masz w planach zmianę koła.

I jak najszybciej polifty na przód, auto odmłodnieje o epokę :wink: