blutucz Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Własnie z tylna kanapa jest jeden maly problem bo mam juz prawie zalazona ale nie do konca pasuje ii trzeba bedzie kombinoiwac jezeli chodzi o siedzisko to jest ok ale z oparciem jest problem. Co mnie zaskoczyło to to ze na kanapie od b8 jest o wiele wiecej miejsca z tylu bo jest jakos calkiem inaczej wyprofilowana. ---------- Post dopisany 26-05-2013 at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2013 at 14:24 ---------- Od tego sie wszystko zaczelo i audi poszla 1,5cm do dolu zdjecia slabej jakosci ale mialem tylko kalkulator pad reka Fotele od B8 juz w calosci zamontowane
shakal Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Fotele z kanapą prezentują się rewelacyjnie Ta korba w tylnych boczkach tylko psuje efekt Powiedz co z tyłu przerabiałeś żeby upchnąć kanapę?
blutucz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Ładna sztuka ale kręć ją niżej Nizej? Na dzien dzisiejszy mam problem zeby po miescie jezdzuc:decayed: Osobiscie uwazam ze jest wysoko ale jak dam jeszcze nize to juz chyba kolami nie skrece bo nadkola wyrwe calkowicie
Kriss SierraFan Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ładna sztuka ale kręć ją niżej Nizej? Na dzien dzisiejszy mam problem zeby po miescie jezdzuc:decayed: Osobiscie uwazam ze jest wysoko ale jak dam jeszcze nize to juz chyba kolami nie skrece bo nadkola wyrwe calkowicie Swój chłop, szlifuje już po glebie ale dalej za wysoko Ja niestety też mam taką manię...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ładna sztuka ale kręć ją niżej Nizej? Na dzien dzisiejszy mam problem zeby po miescie jezdzuc:decayed: Osobiscie uwazam ze jest wysoko ale jak dam jeszcze nize to juz chyba kolami nie skrece bo nadkola wyrwe calkowicie Swój chłop, szlifuje już po glebie ale dalej za wysoko Ja niestety też mam taką manię... To jest gorzej niz choroba... ja musze ranty bardziej zaklepac i nadkola wygrzac opalara zeby skrecac ale urwe jeszcze 1,5 cm Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
blutucz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm Zacnie ale u mnie jest niżej
blutucz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm Zacnie ale u mnie jest niżej to się pochwal ile masz
xxxSzYbAxxx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm a ile masz od ziemi do dolnego wahacza?
blutucz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm a ile masz od ziemi do dolnego wahacza? Nie mam pojęcia ale jutro zobaczę jak nie zapomnę
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm Zacnie ale u mnie jest niżej to się pochwal ile masz 61cm P i T a jak wsiadam to schodzi do 60-60,5cm
xxxSzYbAxxx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm Zacnie ale u mnie jest niżej to się pochwal ile masz 61cm P i T a jak wsiadam to schodzi do 60-60,5cm masz zrolowane ranty? u mnie jest 0.5 cm niżej niż u Ciebie, wiem wprawdzie że b5 a nie b7 ale u mnie przy skręcie kół trze o rant jak głupie... pozaginałem, ale bd musiał bardziej...
blutucz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm Zacnie ale u mnie jest niżej to się pochwal ile masz 61cm P i T a jak wsiadam to schodzi do 60-60,5cm No to nieźle. Ja mam już obtarte przednie nadkola tak że nadają się do wymiany... Więc jak założe nowe to będę musiał samochód podnieść chociaż też 1cm do góry dlatego narazie ich nie wymieniam ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- Ładna sztuka ale kręć ją niżej Nizej? Na dzien dzisiejszy mam problem zeby po miescie jezdzuc:decayed: Osobiscie uwazam ze jest wysoko ale jak dam jeszcze nize to juz chyba kolami nie skrece bo nadkola wyrwe calkowicie Swój chłop, szlifuje już po glebie ale dalej za wysoko Ja niestety też mam taką manię... To jest gorzej niz choroba... ja musze ranty bardziej zaklepac i nadkola wygrzac opalara zeby skrecac ale urwe jeszcze 1,5 cm Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 jednym słowem to jesteśmy chorzy i musimy się leczyć
xxxSzYbAxxx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ile masz od błotnika do ziemi? tył 62.1cm a przód 61.5cm Zacnie ale u mnie jest niżej to się pochwal ile masz 61cm P i T a jak wsiadam to schodzi do 60-60,5cm No to nieźle. Ja mam już obtarte przednie nadkola tak że nadają się do wymiany... Więc jak założe nowe to będę musiał samochód podnieść chociaż też 1cm do góry dlatego narazie ich nie wymieniam ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- Ładna sztuka ale kręć ją niżej Nizej? Na dzien dzisiejszy mam problem zeby po miescie jezdzuc:decayed: Osobiscie uwazam ze jest wysoko ale jak dam jeszcze nize to juz chyba kolami nie skrece bo nadkola wyrwe calkowicie Swój chłop, szlifuje już po glebie ale dalej za wysoko Ja niestety też mam taką manię... To jest gorzej niz choroba... ja musze ranty bardziej zaklepac i nadkola wygrzac opalara zeby skrecac ale urwe jeszcze 1,5 cm Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 jednym słowem to jesteśmy chorzy i musimy się leczyć weź opalarkę w dłon i je wygrzej i nadaj odpowiedni kształt, nie ma co wymieniąć dopóki sie nie rozpadną, a Ty nie uzyskasz odpowiedniej czyt. zadowalającej gleby
blutucz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Sam nie wiem bo jeszcze nie robiłem nigdy takich eksperymentów
Rekomendowane odpowiedzi