Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto nie wytrzymal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Spadnie :D Jak spadnie to z deszczem to od razu zginie ;):D Mam nówki letnie także nie ma co się bać :D

Opublikowano

na mazurach okolice Pisza . 4 dni pod rzad słonce . ale sie jeszcze wstrzymuje z tymi kołami :grin:

Opublikowano

powiem szczerze że mnie już nosi ze zmianą zwłaszcza że mam w końcu felunek o którym od dłuższego czasu myślałem 17" wzór RS4 :banan:

Opublikowano

wstałem przed chwila,patrze przez okno a tu sypie jak cholera.:kwasny::kwasny::kwasny:

Opublikowano

u mnie to samo od rana śnieg za oknem jak tak dalej będzie to może na majówke lenie dopiero założę :grin:

Opublikowano

wczoraj ogladałem wydarzenia to mowili ze do konca kwietnia taka pogoda bedzie :facepalm:

Opublikowano

Rano wstaję, patrzę, a tu:

dsc0011wg.jpg

:facepalm::doh:

Opublikowano

o rzesz ty zima na całego :doh:, to może wiosna jest przesunięta na lato potem od razu jesień, to kolego Ty masz na bank 'białe święta'

Opublikowano

Myślałem że się dziwisz że przez noc Ci kościół wybudowali

:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i idzie wiosna!!! u mnie juz jest

Opublikowano

ja od 02.04 na letnich

Opublikowano

Ja jeszcze na zimówkach - wczoraj nowiutkie letnie zmówiłem - ale myślę że zmienię dopiero za tydzień bo u nas jescze dziś padał śnieg (bnie wesoło). Ale mam nadzieję że na majówkę będzie już cieplutko.

Opublikowano
  • Autor

ja jutro wkladam gwint i fele heh nawet zeby to zrobic to w pracy L4 bo juz tyle gratow czeka na mody ze szook:decayed:

Opublikowano

Od środy temperatury ostro w górę, więc trzeba zmienić kapcie. I teraz zacznie się slalom gigant na 18" pomiędzy dziurami :grin:

Opublikowano
Nie tyle chodzi o pogodę, co te dziury w jezdni, niech trochę pozalepiają...:grin:

http://mapa.etransport.pl/foto,2,11891,550.jpg

Ten obrazek mnie rozwalił, haha :polew::polew::polew:

Ale się uśmiałem :grin:

Opublikowano
  • Autor
Od środy temperatury ostro w górę, więc trzeba zmienić kapcie. I teraz zacznie się slalom gigant na 18" pomiędzy dziurami :grin:

predkosci beda znacznie ograniczone :wink: a jeszcze w dodatku teraz u mnie w miescie tyle tego tyfu zamontowali ze chyba bedzie trzeba specjalna mape miasta w nawi wklepac zeby nie bylo takiej sytuacji

735099_472964186104464_1181074576_n.jpg

Opublikowano

panowie wt macie tez takie dziwne odczucie z przesiadki np 15stek na 17-18stki? bo mi jakos tak sie strasznie sztywno jezdzi