Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie jak na odrodzeniu w karkonoszach.pion taki ze ludzie polegali na tym.ogien w nodze plonal.jak sobie przypomne treningi w tamtym miejscu i zawody .to az mi slabo

A wygrywa sie talentem .a nie sprzetem

Opublikowano

A wygrywa sie talentem .a nie sprzetem
bo sam sprzęt nie jedzie, a tylko trochę pomaga :wink:
Opublikowano

Wyrwało mnie z butów :decayed:

201505081_wwewaex.jpg

.... kilka pierwszych km udało się zrobić :) myślałem, że będzie więcej kłopotów z wpinaniem/wypinaniem ale jest ok :)

Opublikowano

Fajne to masz. :thumbup1: Zdecydowanie bardziej mi się podobają od tych pajdowych bo sprawiają wrażenie 'cywilnych' i wygodnych.

Opublikowano

Mierzyłem też takie twardsze, ale po 10 minutach trochę bolała mnie stopa, a te buty chyba się za bardzo nie rozbijają. Miałem lekkie obawy czy wygodnie mi się będzie jeździło i nie podjąłem ryzyka :wink:

Póki co jestem zadowolony z zakupu, buty wygodne i przewiewne. Na plus, że można w nich w miarę normalnie chodzić :)

Chciałem dzisiaj machnąć w Parku Śląskim ze 40 km, ale zaczął się weekend i trzeba jeździć slalomem :kwasny:

Opublikowano

40 km po parku śląskim to chyba sporo ... Z 5 okrążeń ... A jak teren 3stawów tam też chyba jest kaj pośmigać zostawiając auto na parkingu

Opublikowano

40 km po parku śląskim to chyba sporo ... Z 5 okrążeń ... A jak teren 3stawów tam też chyba jest kaj pośmigać zostawiając auto na parkingu

i tu, i tu jest gdzie pośmigać

okrążenie w parku śl ma 7km

Opublikowano

kopnijcie się do Krakowa i z powrotem i po kłopocie :wink4::lol1:

Opublikowano

i tu, i tu jest gdzie pośmigać

okrążenie w parku śl ma 7km

No tak ale co 2 km podają lane i jak tu jeździć... [emoji12]

kopnijcie się do Krakowa i z powrotem i po kłopocie :wink4: [emoji38]1:

Takie przebiegi w moim przypadku to tylko autem ... [emoji1]
Opublikowano

Jest kaj byle nie główną aleją bo dramat z ilością ludzi na metr kwadratowy.

Opublikowano

Jest kaj byle nie główną aleją bo dramat z ilością ludzi na metr kwadratowy.
Ja mam w tym tygodniu nocki więc akurat tłoku raczej nie będzie zaraz po nocce ok 8 rano...
Opublikowano

W tygodniu spoko. W weekend to już powoli kończą mi się pomysły gdzie jeździć bo wszędzie jak w markecie.. ; \

Opublikowano

W tygodniu spoko. W weekend to już powoli kończą mi się pomysły gdzie jeździć bo wszędzie jak w markecie.. ; \

Ja w weekend jeżdżę do Mysłowic i z Pajda smigamy w rejony: Imielin, Chełm Śląski itp

Park Śl to tylko w tyg

Opublikowano

Ja w weekend jeżdżę do Mysłowic i z Pajda smigamy w rejony: Imielin, Chełm Śląski itp

Park Śl to tylko w tyg

:thumbup1:

no Imielin i chełm fajnie się śmiga bocznymi nie ma ruchu tylko zapachy z grilla co chwile :slina:

201505091_wwwprwx.jpg

https://www.endomondo.com/workouts/519312063/5946471

Opublikowano

paowie sezon sie rozpoczoł się dziś przekroczyłem 1000km w tym sezonie

Opublikowano

dziś przekroczyłem 1000km w tym sezonie
samochodem się nie liczy :lol1::wink4:

ja od początku roku, na razie ponad 500 "pykłem", ale liczę wszystkich, nawet trenażerem :wink4:

Opublikowano (edytowane)

Ja też mam na razie 490 ale w tym tygodniu pogoda lux wiec się podciągnie

Dziś 30 km po nocce jutro myśle coś więcej.

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Muszę Was chyba zacząć gonić :grin:

Opublikowano

Ja też mam na razie 490 ale w tym tygodniu pogoda lux wiec się podciągnie

Dziś 30 km po nocce jutro myśle coś więcej.

endomondo pokazuje co innego :eusathink:

Opublikowano (edytowane)

Z dzisiaj dokładnie endomondo pokazalo 29 km a jeżeli chodzi ci o te 490 to nie zawsze miałem endomondo ale moge wstawić foto z licznika

Muszę Was chyba zacząć gonić :grin:

Prędzej my gonimy ciebie ...[emoji12]

Orientuje się ktoś czy są jakieś różnice w endomondo gdy loguje się przez fb a tym jak bym się normalnie rejestrował ?

Edytowane przez Mario22
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...