Fido Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Mowa w tym temacie jest o Yatour XcarLink więc o jaki sprzęt ci chodzi ? Bo nie czaję. Dodam że oba wymienione przeze mnie to to samo,mogą się różnić jedynie brakiem Bluetootha Edytowane 10 Października 2016 przez Fido
adrian_pt Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Zmieniarka Yatour i zmieniarka Xcarlink to dwa różne urządzenia. Robią to samo, podobnie wyglądają. Yatour jest znacznie tańszy. Pytanie dlaczego? Czy cena idzie w parze z jakością? Pytam ze zwykłej ciekawości bo nikt ze znajomych nie ma takiego sprzętu i nie mogę sprawdzić organoleptycznie
Fido Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Jak pisałem wcześniej , są to niemalże identyczne urządzenia. Cena różna bo są robione pod różne auta, do tego jeden ma Bluetooth, inny nie. zależy od wersji. Jakość dźwięku nie nie różni, chyba że masz kiepskie MP3.
pezet202 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Jakość dźwięku jest super. Polecam każdemu. Normalnie jak mp3 z laptopa itp.
o1matio1 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam serdecznie Mam taki problem zmieniarka podłączona jak trzeba gra muzyka tylko jak wjadę w jakis dołek nagle cisza i przestaje grać stacje radia jak i zmieniarka tylko słychać Buczenie z głośników. Żeby wszytko wróciło to trzeba albo zgasić i odpalić samochód albo wyjąć radio odłączyć i ponownie podłączyć radio. Co za przyczyna ze sie tak dzieje??
o1matio1 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 1 minutę temu, o1matio1 napisał: Witam serdecznie Mam taki problem zmieniarka podłączona jak trzeba gra muzyka tylko jak wjadę w jakis dołek nagle cisza i przestaje grać stacje radia jak i zmieniarka tylko słychać Buczenie z głośników. Żeby wszytko wróciło to trzeba albo zgasić i odpalić samochód albo wyjąć radio odłączyć i ponownie podłączyć radio. Co za przyczyna ze sie tak dzieje??
Janitor Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Witam. Czy mógłby ktoś poratować rozpiską pinów do tej zmieniarki? Mam kabel z VW12 pin i do tego wyszarpaną wtyczką :/ Albo chociaż fotkę niebieskiej wtyczki od strony przewodów zrobić. Edytowane 3 Maja 2018 przez Janitor ort
Rekomendowane odpowiedzi