Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nagrywanie DVD dla MMI 3G HIGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze nagrałem sobie ściągnięty z YT klip, skonwertowałem na AVI i wrzuciłem na kartę pamięci, nie widzi klipów ? Dlaczego to ? wcześniej jak był normalny klip w formacie MP3 to tylko widziało sam utwór :kwasny: co robię źle ?

Przeciez na karcie nie opcji odtwarzania tylko na DVD

Opublikowano

ja ma fast & furies 6 avi i smiga z SD :)

WRC ale zobacz koledze śmiga z karty pamięci ;)

A on ma 3G+ to dlatego :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja ma fast & furies 6 avi i smiga z SD :)

i nic nie trzeba konwertowac ? sciagasz kopiujez na sd i wrzucasz do czytnika i mmi samo sobie ustawia rozdzielczosc?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

do download helpera można doinstalować converter - https://www.downloadhelper.net/install-converter3.php, dzięki temu można pliki zapisywać od razu w wybranym formacie

plus jest taki, że wystarczy wybrać predefiniowaną opcję MPEG-2 DVD i mamy wideo na cały ekran mmi w max rozdzielczości, minus - licencja na program kosztuje prawie 19 euro, a bez niej dostajemy qr code w lewym górnym rogu wideo

//edit: póki co najlepszym rozwiązaniem okazał się być Any Video Converter - darmowy, prosty w obsłudze, można pobierać bezpośrednio z yt i po konwersji na mpeg2 (dvd-PAL) mamy video w oryginalnej jakości obrazu i dźwięku na pełny ekran mmi. jest też niby opcja wypalania dvd, ale to póki co skutkowało dyskiem nieczytelnym w mmi 3g high.

Edytowane przez Vis

Opublikowano

Testowałem też taki darmowy programik-konwerter on-line : http://www.apowersoft.pl/darmowy-online-video-konwerter

Działa całkiem sprawnie , prosty w obsłudze.

Polecam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

do download helpera można doinstalować converter - https://www.downloadhelper.net/install-converter3.php, dzięki temu można pliki zapisywać od razu w wybranym formacie

plus jest taki, że wystarczy wybrać predefiniowaną opcję MPEG-2 DVD i mamy wideo na cały ekran mmi w max rozdzielczości, minus - licencja na program kosztuje prawie 19 euro, a bez niej dostajemy qr code w lewym górnym rogu wideo

//edit: póki co najlepszym rozwiązaniem okazał się być Any Video Converter - darmowy, prosty w obsłudze, można pobierać bezpośrednio z yt i po konwersji na mpeg2 (dvd-PAL) mamy video w oryginalnej jakości obrazu i dźwięku na pełny ekran mmi. jest też niby opcja wypalania dvd, ale to póki co skutkowało dyskiem nieczytelnym w mmi 3g high.

Ale ten DownloadHelper z Converterem u mnie konwertuje plik baaaardzo długo. Nie przesadzam ale z 15 min jeden. W czym jest problem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale ten DownloadHelper z Converterem u mnie konwertuje plik baaaardzo długo. Nie przesadzam ale z 15 min jeden. W czym jest problem?

jakiej wielkości ten plik ??

Opublikowano

Np. teledysk 3,5 min.

Opublikowano

No to niestety problemy ze sprzetem jaki masz, mozesz sprobowac odinstalowac i na nowo dać :) u mnie chodzi to na tyle krotko ze nie zwrocilem uwagi nawet ile :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A czy znacie jakiś program "na czasie", który pobiera teledyski z youtube?

Opublikowano
10 godzin temu, dembu19 napisał:

A czy znacie jakiś program "na czasie", który pobiera teledyski z youtube?

4kdownload.com ;)

Edytowane przez was002

Opublikowano

A mam takie pytanko, jak już ściągnę film i przekonwertuję go na odpowiedni format czytelny dla mmi to będę mógł to oglądać w trakcie jazdy czy jest to domyślnie zablokowane jak filmy na dvd? Mam niby to dvd ale przez to, że w trasie i tak by nie mógł nikt obejrzeć to nawet nie próbowałem czy i jak to działa..

Opublikowano
2 minuty temu, Kosmita napisał:

A mam takie pytanko, jak już ściągnę film i przekonwertuję go na odpowiedni format czytelny dla mmi to będę mógł to oglądać w trakcie jazdy czy jest to domyślnie zablokowane jak filmy na dvd? Mam niby to dvd ale przez to, że w trasie i tak by nie mógł nikt obejrzeć to nawet nie próbowałem czy i jak to działa..

Zablokowane  jest DVD podczas jazdy :hi:

Opublikowano
Teraz, wrclaguna napisał:

Zablokowane  jest DVD podczas jazdy :hi:

Wiem wiem. Ale pytanie dotyczyłu tych filmów mpeg. Tak samo zablokowane?

Opublikowano

Aha. No ok. Dzięki za info. Pogadamy na BT czy można to jakoś obejść :) Bo słuchy dochodzą, że podobno tak..

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano
Aha. No ok. Dzięki za info. Pogadamy na BT czy można to jakoś obejść [emoji4] Bo słuchy dochodzą, że podobno tak..

Jasne, że mozna obejść. Nawet na forum jest instrukcja :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
2 godziny temu, was002 napisał:

4kdownload.com ;)

Dzięki serdeczne ! :) 

Opublikowano
36 minut temu, wrclaguna napisał:

W B9 to inna bayka ;)

Ale da się? czy to nie takie proste jak start stop?