Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy są tu jacyś wielbiciele Polskiego Morza?

a tak jaśniej to potrzebuje wiedzieć gdzie można znaleść tanie noclegi, takie naprawde tanie najlepiej Kołobrzeg albo okolice. Albo ostatecznie Ustka i okolice :-) No chyba że ma ktoś znajomości i może załatwić spanko taniej to było by bardzo ładnie :P wlasnie takich ofert szukam, po znajomości także jakby ktoś coś wiedział to pisać do mnie :P

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Nad naszym morzem znalezienie czegoś taniego graniczy z cudem, bo Polskie morze w sezonie jest bardzooo drogie. No chyba, że szukasz czegoś w ekstremalnych warunkach, to wtedy :good:

Opublikowano

sixu, a ty masz wątek w "moja a4"? :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wszyscy_sie_chwala_wiec_i_ja_zeby_poszczerze_czyli_a4_b6_by_sixu_from_rzeszow-t138172.0.html

Tygrysiczka, olej polskie morze. W tamtym roku pojechałem z Niemiec na 6 dni do Turcji. Wczasy w ***** Hotelu Bellis Iberostar. All Inclusiv, super pokoje, swietne żarcie, morze 50 metrów od hotelu, na terenie 3 baseny odkryte i jeden kryty. Wypas na maksa .

Od Osoby zapłaciłem UWAGA : 350 euro :gwizdanie: co prawda załatwiłem ten wypad "last minute" ale wystarczy poszukać i masz za***iste wczasy za grosze a nie kupa siana i wspomnienia z Ustki :wallbash:

Opublikowano

Tygrysiczka poszukaj w miejscowości Chłopy to koło Mielna i niedaleko Kołobrzega. Tam można znaleść fajne domki 2 razy tam byłem taniocha była a zaraz za domkiem miałem plaże i morze :naughty:

Opublikowano

niestety nie bardzo mnie stac na chwile obecna na jakis wiekszy wyjazd dlatego chce jechac nad polskie morze i szukam czegos taniego dospania, ewentualnie jak nic nie znajde zostaje mi pole namiotowe albo samochod :> oczywiscie wiekszy, transporter :-)

Opublikowano

no widziałem, trochę to przeciągnęli, w domyśle dali rtockiemu dość czasu na zwrot kasy. Ktoś tu kiedyś pisał, że zna nieco bliżej rtockiego niż reszta forumowiczów z Rzeszowa i okolic... :gwizdanie: ... może dorzuci jakieś info co tam u Roberta, oszukani koledzy na pewno byli by wdzięczni.

Opublikowano

Ktoś wogole kiedyś pomyślał żeby ruszyć 4 litery i pojść do niego osobiście? W domu drzwi wam raczej otworzy skoro np telefonu nie odbiera.. denerwoje mnie to juz, ja myślałam że baby plotkują a tu prosze.. jakie zdziwienie?! :/ a ten wątek o rtockim to juz mistrzostwo! a to jak ktos napisal ze sie dobrze bawi w swoim regionie to HIT! :D Ktoś go widzi jadącego samochodem przez miasto i odrazu powstaje PLOTKA że sie dobrze bawi.. no no, a może rzeczywiscie jakieś dupeczki wozi na tylnim siedzeniu, zza szyb wystają różowe biustonosze a na antenie od radia wiszą niebieskie stringi w cekiny.. no i oczywiscie na lusterku wisi KULA DYSKOTEKOWA :) ehhh.. dla was to nie jest troche beznadziejne ?? Ja rozumiem ze kasa i wogole, ja tez sobie staram szanowac kase ale jesli wiem ze mi ktos wisi $ to ide do niego i najpierw gadam a nie zmyslam sobie bajeczki co sie z Ta osoba dzieje ze sie nie odzywa, a pozniej groze policja.. chyba najpierw mozna bylo by sie przejechac do niego na chate i wyjasnic. sadze ze gadanie nic tu nie pomoze..

Opublikowano
  • Autor

Tygryiczka wszystko ok, ale nie myślisz chyba, że ktoś z Krakowa, Poznania czy innego miasta będzie się fatygował do Rzeszowa żeby zapukać w drzwi Roberta?

Odnośnie plotek to były różne. Były takie, że sie dobrze bawi, ale były też inne, broniące go. Słyszałem różne dramatyczne opowieści o szpitalach itp. a co z tego jest prawdą... :gwizdanie:

Opublikowano

Sławek, wizyta w szpitalu nie przeszkadza w napisaniu posta typu " Chłopaki, przepraszam. mam problemy - dajcie mi 2 miesiące" :mysli:

Opublikowano

W sumie fakt, Rtocki zaniedbał ludzi i nawet znaku nie daje.. ale osoby mieszkajace tu w Rzeszowie a ktorym kase wisi moglyby sie pofatygowac do niego :) Przeciez to logiczne ze osoby mieszkajace daleko od Rzeszowa nie beda tu jechac specjalnie.. Mi chodzi tylko o to żeby sobie ludzie ucieli to wymyślanie bajek :/ najpierw niech się dowiedzą prawdy, a później wyciągają wnioski.

Opublikowano

Kogo to dziś widziałem na rondzie w Strzyżowie około godziny 20:00 ?? Czarny sedan b5 RSR 80** ramczeki klubowe i naklejka :naughty:

Opublikowano

a kto się wozi czarnym sedanem z naklejką klubową na całe drzwi ? wygląda to jak napis LADA na bolidzie Kubicy...dla mnie tragedia :embarrassed:

Opublikowano

a kto się wozi czarnym sedanem z naklejką klubową na całe drzwi ? wygląda to jak napis LADA na bolidzie Kubicy...dla mnie tragedia :embarrassed:

:polew: :polew: :polew:

to prowokacja jakaś?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Sławek, wizyta w szpitalu nie przeszkadza w napisaniu posta typu " Chłopaki, przepraszam. mam problemy - dajcie mi 2 miesiące" :mysli:

No dokładnie, wystarczyło tak napisać, ale Robert długi czas sie nie odzywał.

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

to prowokacja jakaś?? :mysli:

dlaczego ? po prostu widziałem pierwszy raz na oczy i bardzo mi sie nie podoba - zastanawiałem się nad przyczyną naklejenia ? ruda się pojawiła może jakaś obcierka była ? samochód bardzo ładnie się prezentuje bo jechałęm po Rejtana chwile za nim nagle jade z boku a tu zonk :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

To nie jest naklejka klubowa na całe drzwi tylko logo na magnes, które w każdej chwili można ściągnąć. A czy jest to obciach to kwestia gustu. Bracus a podoba Ci się naklejka na cały bok auta w tej słynnej B5 z RS Service? :naughty:

Opublikowano

każdemu może się nie podobać i każdemu spodobać, mi się widzi coś takiego. Na jakieś specjalne okazje- zloty, spoty, otwarcia sezonowe - chyba nie ma nic lepszego żeby pokazać z jakiego klubu się jest. Na czarnej furze przykuwa wzrok

tutaj inna furka z podobnym modem, bracus może się przekonasz?? :wink4:

dfDh9.jpg

KlfMi.jpg

dfNfJ.jpg

B7by0.jpg

dg1dA.jpg

Opublikowano

ale to jest komercjalna reklama mająca na celu przynieść zysk liczony w $$$ i ona częściej stoi pod warsztatem jako reklama bo na co dzień Marcin jeździ przecież volvo

poza tym generalnie "ta" a4'ka to przecież coś w rodzaju demo cara - wiele rzeczy jest zrobionych bo pomagają w ścigach na ćwiartkę a nie dlatego że ładnie to wygląda natomiast ta a4 o której mówię ma chyba inne przeznaczenie - poza tym ja nie napisałem ze ktos jest głupi i jest wieśniakiem z pod remizy - tylko że mi się to nie podoba i chciałem się dowiedzieć dlaczego tak jest - a na razie uzyskuje odpowiedz - tak bo tak...albo tak bo inni też tak mają....można i tak

mech można wszystko i wszędzie - każdy robi jak lubi ja tylko wyrażam opinię (a nie obrażam) poza tym spoty spotami i można sobie kleić ale w piątek na środku Rejtana nie było chyba spota...albo ja coś przeoczyłem :cool1:

luzik - napisz normalnie że się lansujesz i tyle

Opublikowano

nie powiem, dzień w dzień to za dużo,

ale na spoty super sprawa