Opublikowano 30 Listopada 200718 l Autor Ale bym narobił gdybym faktycznie sie pomylił i zamówil na 2007 rok chyba sciane w pokoju bym sobie nimi wykleił
Opublikowano 30 Listopada 200718 l Autor ykk no tak, ale taki kalendarzyk na 2007 rok przy pierwszym przegladaniu portfela w nowym roku leci w kosz I cały trud na marne
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l A co tu taka cisza Czyżby Panowie odsypiali andrzejkowe balety Slaweq cos w tym musi byc :> [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 04:45 _________________________________________________ekipa siedzi cichutko bo spot sie zbliża
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Autor GM a co Ty spania nie masz , że o 5 rano na forum piszesz? czy może dopiero z andrzejek wrociles
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Autor Szuder no jasne że wyjazd udany... aż sie nie chciało wracać do szarej rzeczywistości Jak wracalismy przez Boguchwale to mialem do Ciebie dzwonic ale pomyslalem ze nie bede przeszkadzał w niedzielne popołudnie bo pewnie z zonką siedziałes :>
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Slaweq, szkoda, ze nie zadzwoniłes... Siedzieliśmy w domu, a ja odpoczywałem po ostatkach...
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Autor Rozglądałem sie czy nie stoi gdzieś Twoja ale nie zauwazyłem... :> Niedziela byla po andrzejkach, pora obiadowa to nie chcielismy zawracac głowy
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Slaweq, żadne zawracanie głowy, jak juz napisałem, odpoczywaliśmy... Następnym razem zadzwoń... :bicz3:
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Autor Szuder takiego następnego razu to pewnie chwilke nie będzie Domyśl sie dlaczego...
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Pytanko nie ma ktoś białej naklejki klubowej albo ramek na zbyciu? -jeśli tak to na spocie chętnie odkupię
Opublikowano 3 Grudnia 200718 l Pytanko nie ma ktoś białej naklejki klubowej albo ramek na zbyciu? -jeśli tak to na spocie chętnie odkupię popytaj Keżora może ma jeszcze na zbyciu , bo on się tym zajmuje. BTW ramki i naklejka - dobra rzecz!!