Opublikowano 8 Marca 200818 l Panowie czy jest ktoś kto do Wisły nie pojechał, ma VAG-a i miałby dziś chwilkę czasu żeby się w Rzeszowie spotkać? Wczoraj wymieniłem łożysko w przednim kole i przestał mi działać ABS :/
Opublikowano 8 Marca 200818 l ojca nie ma GM coś chyba ci aukcja nie poszła jakiś kolo za 24zl to wziął a ja chłopaki mialem letnie założyć ale przy takiej pogodzie to sie odechciewa wszystkiego ...
Opublikowano 9 Marca 200818 l matig7 ja mam dzisiaj czas, jak chcesz to ślij sms na 5*0+7-1&0^4@9#9$7... oczywiście znaczki pousuwaj P.S. Będę około 15-16
Opublikowano 9 Marca 200818 l Ciekawe kiedy chłopaki zjadą z pierwszymi relacjami. No chyba że najpierw muszą odespać :beer1:
Opublikowano 9 Marca 200818 l ojca nie ma GM coś chyba ci aukcja nie poszła jakiś kolo za 24zl to wziął a ja chłopaki mialem letnie założyć ale przy takiej pogodzie to sie odechciewa wszystkiego ... elmo zaspałem z tematem byłem w pracy i akurat zrobił mi sie ruch jak cholera wiec nie mogłem sledzić aukcji szkoda no ale cóż trudno dzięki Dawid za chęci
Opublikowano 9 Marca 200818 l Angela , Szuder , Sławeq i Iverson jesteście debeściaki , dzięki za zajebistą zabawę :decayed:
Opublikowano 9 Marca 200818 l Melduję że dojechaliśmy szczęśliwie [br]Dopisany: 09 Marzec 2008, 16:42 _________________________________________________zamknąłem licznik w swoim AFN'ie mam fotkę ale to jutro
Opublikowano 9 Marca 200818 l Autor My tez juz na miejscu :th: ale przed Angela jeszcze 300 km do Wawy Potwierdzam slowa Ive na A4 dawał ostro
Opublikowano 9 Marca 200818 l Melduję że dojechaliśmy szczęśliwie [br]Dopisany: 09 Marzec 2008, 16:42 _________________________________________________zamknąłem licznik w swoim AFN'ie mam fotkę ale to jutro oj jeszcze bardziej mi szkoda ze mnie tam nie było bede to pewnie jeszcze długo pokutował
Opublikowano 9 Marca 200818 l Witamy szanowne grono jak się reprezentowało podkarpackie w Wiśle? P>S>no i zmieniłem oponki na letnie ale już bieda do wakacji muszę o nowych pomyśleć...
Opublikowano 9 Marca 200818 l Dziś o 20:00 na Orlenie tym przed rondem jadąc od Lublina będę ja, maki1000 i Zbooy. Małe vagowanie się szykuje. Jak by ktoś się nudził to niech wpadnie
Opublikowano 9 Marca 200818 l Autor Angela , Szuder , Sławeq i Iverson jesteście debeściaki , dzięki za zajebistą zabawę :decayed: Trzeniu ziomuś Ty tez jestes zaj....isty kolo Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz bedzie okazja do wspolnego imprezowania
Opublikowano 9 Marca 200818 l Dziki podziekować chciałem za zabawe :th: Następna mam nadzieję juz niedługo :> Pozdro
Opublikowano 9 Marca 200818 l Angela , Szuder , Sławeq i Iverson jesteście debeściaki , dzięki za zajebistą zabawę :decayed: Trzeniu.... my tez dziekujemy Ci za swietna zabawe...... Fajnie Cie bylo w koncu poznac......
Opublikowano 10 Marca 200818 l Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam