wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Co myślicie o tym, żeby od przyszłego spota wrócić na Podpromie?? W razie deszczu zawsze będzie można podjechać do Plazy. Można wrócić na Podpromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinek89rz Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wrrr podpromie i moja gleba:p bedzie wesolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Koledzy potrzebuję na szybko sprężyne przednią z A4 b5 1.6 sedan ma ktoś do spylenia??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mam z mojego 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Podpromie jak najbardziej, czas wyjść z ukrycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 panowie podrzuci ktoś namiarem na sprawny warsztat w okolicy żeby usunąć dpf w b7... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaskiKR Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam to jak Koledzy dzis na podpromiu czy w plazie o 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Niestety dziś nie ma spotu, ostatni był tydzień temu więc następny za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 przyczyna - nieznana rano stały obok niej 2 radiowozy i szukali Kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 przyczyna - nieznana rano stały obok niej 2 radiowozy i szukali Kierowcy http://s24.postimg.org/zb4ufy6zl/dzwon.jpg Pewnie wracał z baletów skoro zwietrzył się Jak na noc zostanie to daj cynk to coś wylosujemu z niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 już badałem, goła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zrobiło się HOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinek89rz Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 nom... klima nabita odgrzybiona i jazda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kto zabiera grilla na następny zlot ?? Ma ktoś z was może VCDS'a w wersji "demonstracyjnej" dla forumowiczów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyk Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tommy ja planuję zabrac grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 noo zapowiada się ciekawie tyle że mnie nie będzie buuu a tak bardzo chciałbym zajechać , niestety audziczka nie jest gotowa, jest jeszcze sporo do zrobienia i do pomalowania żeby efekt był piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 noo zapowiada się ciekawie tyle że mnie nie będzie buuu a tak bardzo chciałbym zajechać , niestety audziczka nie jest gotowa, jest jeszcze sporo do zrobienia i do pomalowania żeby efekt był piękny Nie przejmuj się ja o ile zajadę na spota to jeszcze na zimówkach Jutro ma dotrzeć do mnie kurier z oponami a w przyszłym tygodniu oddaję aluski do malowania więc jeszcze z tydzień czeka mnie jazda na zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Maciek- jak nie masz letnich to weź chociaż jakieś ładne panny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Maciek- jak nie masz letnich to weź chociaż jakieś ładne panny To nie A4 Jarku ale może na tym spocie zrobimy wyjątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi