Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
noo zapowiada się ciekawie tyle że mnie nie będzie buuu a tak bardzo chciałbym zajechać , niestety audziczka nie jest gotowa, jest jeszcze sporo do zrobienia i do pomalowania żeby efekt był piękny :naughty::wink:

Nie przejmuj się :wink: ja o ile zajadę na spota to jeszcze na zimówkach :facepalm: Jutro ma dotrzeć do mnie kurier z oponami a w przyszłym tygodniu oddaję aluski do malowania więc jeszcze z tydzień czeka mnie jazda na zimówkach :kwasny:

staram się chociaż zlocik mi ucieknie;/:kwasny: , moja też jest na zimówkach specjalnie nie zakładałem alusek , rozumiem no to półtorej tygodnia , moja audica powinna byc gotowa pod koniec kwietnia :kwasny: niestety trochę poczekam a jestem tak niecierpliwy :):naughty: pozdrowionka:hi:

---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

OK Panowie, założona jest grupa A4 na facebooku na wspólne pogaduszki i takie tam :wink: proszę się wpraszać na razie jest dwóch członków : ja i wrclaguna :dance2:

https://www.facebook.com/groups/218389821639505/

wprosiłem się :) mam nadzieję że mnie przyjmiecie :whistling:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też wbiję na zimówkach bo dopiero zbieram kasę na letnie -.- Jak by ktoś wiedział coś o jakiejś dorywczej pracy w weekendy to możecie mnie informować :D NA TYGODNIU ODPADA BO SZKOŁA :/ SIXU co do tych panienek to da się zrobić :D

Opublikowano

A do mnie dzisiaj dotarł komplecik nowych gum :banan: od Prezesa Hugo

Opublikowano
  • Autor

Maciek a dobrą cenę Ci przynajmniej Hugo zrobił? :wink:

Opublikowano

Cena jak najbardziej OK; najlepsza oferta jaką znalazłem była o ponad 100zł wyższa, a najczęściej ok. 200zł więcej musiałbym zapłacić za te same gumki- Bridgestone Potenza Adrenalin 215/55/16

8_2013_03_16_13_10_23_4410296.jpg

Opublikowano

:hi:

Jak dziś ze spotem?gdzie i o której?:wink:

Opublikowano

Podpromie 17.00:banan:p

Opublikowano

Parking wolny? nie ma jakiegoś przywitania siatkarzy czy coś?

Opublikowano

witam. całkiem nowy user leciwią b5 na zimówkach i z beznadziejnym wydechem (z takim kupiłem) może podjechać? ;)

Opublikowano
witam. całkiem nowy user leciwią b5 na zimówkach i z beznadziejnym wydechem (z takim kupiłem) może podjechać? ;)

tu nie ma czegoś takiego jak pozwolenia na przyjazd :wink:

Opublikowano

hehe w Sierrafan młody musiał przyjechać ze skrzynką wódki ;) żart oczywiście ;)

do której będziecie? bo na 17 to wątpię czy się wyrobię.

Opublikowano

Pewnie się nie wyrobię :kwasny: a taka fajna pogoda; pewnie piękna frekwencja dopisze, a ja ... :facepalm:

Opublikowano

I ilu Was było?

Opublikowano
I ilu Was było?

jest 18.15 więc jeszcze tam są :decayed:

Opublikowano

w sumie 10 razem z tymi co przyjechali i zaraz pojechali a inni przyjechali + jedna 80tka

Opublikowano

ja niestety dopiero dojechałem do rzeszowa. Panowie ma ktos interfejs i chwile czasu oraz chęci aby zlogować mi autko (logi zlecone przez Germana) w Rzeszowie ewentualnie okolicy? bo moj kabelek dojdzie za kilka dni, dodatkowo nie robilem jeszcze takiej operacji wiec moglbym to zle zrobic, a czas leci :kwasny:

Opublikowano
ja niestety dopiero dojechałem do rzeszowa. Panowie ma ktos interfejs i chwile czasu oraz chęci aby zlogować mi autko (logi zlecone przez Germana) w Rzeszowie ewentualnie okolicy? bo moj kabelek dojdzie za kilka dni, dodatkowo nie robilem jeszcze takiej operacji wiec moglbym to zle zrobic, a czas leci :kwasny:

a jakie masz auto? 1,8? ADR?

Opublikowano

Zapomnieliście dodać o pierdzących, wyżyłowanych bemkach, które zawijały asfalt od progu do progu :wink: Boże, widzisz a nie grzmisz...

Opublikowano

b5 1.8 ARG 125 KM

Opublikowano

b5 1.8 ARG 125 KM

jak wiesz co chcesz logować w tym silniku to mogę ci pomóc, bardziej w dieslach się obracam