voxan69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 :)A dlaczego nie zrobisz tego w Sanoku?
mateo_81 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Chłopaki ile ASO bierze za ustawienie kąta wtrysku?? A może znacie kogoś w Rz, aby się mógł tym zająć?? Bo normalnie po tym jak posłuchałem V6, którą ma założoną slaweq to po nocach spać nie mogę... ;(
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 No nie dziwię się bo Twoje V6 brzmi jak 1.6TD w starym golfie!!
mateo_81 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 nie no, aż tak źle nie jest. Po zatankowaniu dobrego paliwa się trochę uspokoił, ale i tak to nie jest to co przed rozrządem było. Muszę podjechać do dobrego mechanika i ustawić kąt wtrysku. Tak więc nie zbijać się, tylko radzić gdzie najlepiej P.S. Iverson, gdzie robiłeś chipa i czy w V6 tez tam robią??
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ja chipowałem w WLKP, to trochę za daleko dla Ciebie, są zapisy grupowe do Rogala z Wwa ,dodaj się do listy i jak bedzie termin to pojedziesz sobie.
miro_x Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 właśnie Szuder gdzie ty w końcu tego chipa robiłeś ? Bo historię B.K. to znam a co było później ?
slaweq Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja własnie oddalem moje do robienia rozrządu A odnosnie dzwieku V6... poprosilem chlopaka ktory robi mi rozrzad zeby zagladnal w waleczki... powiedzial ze jak podjechalem to po dzwieku motorka juz wie ze z nimi wszystko oki :th: Gdy są w zlym stanie to slychac... Mateo mowiles ze sprawdzales waleczki... moze sprawdz jeszcze raz...
slaweq Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 Miro w Warszawie robie u chłopaka u ktorego furke robi Angela.
mateo_81 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 z wałkami wszystko ok, na 100% bo sam widziałem, są w stanie idealnym wiem to na bank. Mi znowu ktoś powiedział, ze gdy kąt wtrysku jest źle ustawiony to silnik będzie klekotał
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Halo puk puk jest tu kto [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 13:04 _________________________________________________Mateo nie ma co dyskutować , masz cos nie tak z autem i trzeba to naprawić. Wałki,kąty, pompa,wtryski i tak dalej ,można tu pare rzeczy jeszcze wymyśleć ale po co ,dowiesz się jak pojedziesz do szpeca od takich silników. Powiedz mu także o rozrządzie bo to tez może być przyczyna.
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Szuder gdzie robiłeś swoje audio? Trzeba mi kogoś do pomocy, żeby wskrzesić aktywny tył w moim avancie. Gdzie jest jakiś warsztat w RZ który tanio się tym zajmie? Ja już kupiłem A4 z takim audio... :th: a reszte, robiłem sam... W Rzeszowie jest firma ESSA, która profesjonalnie zajmuje sie car-audio - polecam (tylko ze to kosztuje)[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 14:40 _________________________________________________ właśnie Szuder gdzie ty w końcu tego chipa robiłeś ? Bo historię B.K. to znam a co było później ? chipa robiłem w BOSCH SERVICE w Rzeszowie na Krakowskiej u znajomego. Program w Niemczech obrabiany, ale bez hamowni... Ja jestem zadowolony. Autko rwie do przodu, az miło.. [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 14:42 _________________________________________________ Halo puk puk jest tu kto [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 13:04 _________________________________________________Mateo nie ma co dyskutować , masz cos nie tak z autem i trzeba to naprawić. Wałki,kąty, pompa,wtryski i tak dalej ,można tu pare rzeczy jeszcze wymyśleć ale po co ,dowiesz się jak pojedziesz do szpeca od takich silników. Powiedz mu także o rozrządzie bo to tez może być przyczyna. Ja mysle, ze "wałki i pompa do wymiany"... :polew: :polew:
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 A ten znowu swoje jak tam sobota chłopaki, robita coś ciekawego??
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 A ten znowu swoje jak tam sobota chłopaki, robita coś ciekawego?? Ive, to Twoje słowa.... :polew: Ja siedze u teściów cały weekend i sie nudze...
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 ale fajny jestem , ja dzisiaj nudy, ale za to jutro spot w Poznaniu , to flaszeczkę z teściami zrób, odrazu milej się zrobi :>
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No co Ty?? W Poście??? A tu coś dla chlopaków 2,5TDI: http://moto.allegro.pl/item309530961_nowe_walki_rozrzadu_audi_a4_a6_2_5tdi_v6.html :polew:
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No co Ty?? W Poście??? to tak powiedz ku zdrowotności. Aleś doj**ał z tymi wałkami-teraz chlopaki se do ulubionych zakładek dodadzą
slaweq Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 No co Ty?? W Poście??? A tu coś dla chlopaków 2,5TDI: http://moto.allegro.pl/item309530961_nowe_walki_rozrzadu_audi_a4_a6_2_5tdi_v6.html :polew: ha ha ja mam wałeczki zdrowe ale rozrząd bedzie mnie kosztował tyle co te walki co pokazales
Rekomendowane odpowiedzi