Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chłopaki ile ASO bierze za ustawienie kąta wtrysku?? A może znacie kogoś w Rz, aby się mógł tym zająć?? Bo normalnie po tym jak posłuchałem V6, którą ma założoną slaweq to po nocach spać nie mogę... ;( :slina:

Opublikowano

No nie dziwię się bo Twoje V6 brzmi jak 1.6TD w starym golfie!! :decayed:

Opublikowano

nie no, aż tak źle nie jest. Po zatankowaniu dobrego paliwa się trochę uspokoił, ale i tak to nie jest to co przed rozrządem było. Muszę podjechać do dobrego mechanika i ustawić kąt wtrysku. Tak więc nie zbijać się, tylko radzić gdzie najlepiej :decayed:

P.S. Iverson, gdzie robiłeś chipa i czy w V6 tez tam robią??

Opublikowano

ja chipowałem w WLKP, to trochę za daleko dla Ciebie, są zapisy grupowe do Rogala z Wwa ,dodaj się do listy i jak bedzie termin to pojedziesz sobie.

Opublikowano

właśnie Szuder gdzie ty w końcu tego chipa robiłeś ? Bo historię B.K. to znam a co było później ?

Opublikowano

voxan gdzie? w radiomanie :polew:??

Opublikowano

Ja własnie oddalem moje :a4fan: do robienia rozrządu :decayed:

A odnosnie dzwieku V6... poprosilem chlopaka ktory robi mi rozrzad zeby zagladnal w waleczki... powiedzial ze jak podjechalem to po dzwieku motorka juz wie ze z nimi wszystko oki :th: Gdy są w zlym stanie to slychac...

Mateo mowiles ze sprawdzales waleczki... moze sprawdz jeszcze raz... :)

Opublikowano

U kogo robisz rozrząd slaweq

Opublikowano

Miro w Warszawie robie u chłopaka u ktorego furke robi Angela.

Opublikowano

aaaa. Myślałem że u kogoś w Res.

Opublikowano

z wałkami wszystko ok, na 100% bo sam widziałem, są w stanie idealnym wiem to na bank. Mi znowu ktoś powiedział, ze gdy kąt wtrysku jest źle ustawiony to silnik będzie klekotał

Opublikowano

Halo puk puk jest tu kto :przebiegly:[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 13:04 _________________________________________________Mateo nie ma co dyskutować , masz cos nie tak z autem i trzeba to naprawić. Wałki,kąty, pompa,wtryski i tak dalej ,można tu pare rzeczy jeszcze wymyśleć ale po co ,dowiesz się jak pojedziesz do szpeca od takich silników. Powiedz mu także o rozrządzie bo to tez może być przyczyna. :kwasny:

Opublikowano

Szuder gdzie robiłeś swoje audio? Trzeba mi kogoś do pomocy, żeby wskrzesić aktywny tył w moim avancie. Gdzie jest jakiś warsztat w RZ który tanio się tym zajmie?

Ja już kupiłem A4 z takim audio... :th: a reszte, robiłem sam...

W Rzeszowie jest firma ESSA, która profesjonalnie zajmuje sie car-audio - polecam (tylko ze to kosztuje)[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 14:40 _________________________________________________

właśnie Szuder gdzie ty w końcu tego chipa robiłeś ? Bo historię B.K. to znam a co było później ?

chipa robiłem w BOSCH SERVICE w Rzeszowie na Krakowskiej u znajomego. Program w Niemczech obrabiany, ale bez hamowni... Ja jestem zadowolony. Autko rwie do przodu, az miło.. [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 14:42 _________________________________________________

Halo puk puk jest tu kto :przebiegly:[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 13:04 _________________________________________________Mateo nie ma co dyskutować , masz cos nie tak z autem i trzeba to naprawić. Wałki,kąty, pompa,wtryski i tak dalej ,można tu pare rzeczy jeszcze wymyśleć ale po co ,dowiesz się jak pojedziesz do szpeca od takich silników. Powiedz mu także o rozrządzie bo to tez może być przyczyna. :kwasny:

Ja mysle, ze "wałki i pompa do wymiany"... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ten znowu swoje :polew: jak tam sobota chłopaki, robita coś ciekawego??

Opublikowano

A ten znowu swoje :polew: jak tam sobota chłopaki, robita coś ciekawego??

Ive, to Twoje słowa.... :polew: :polew: :polew:

Ja siedze u teściów cały weekend i sie nudze... :wallbash:

Opublikowano
:kox: ale fajny jestem :kox: , ja dzisiaj nudy, ale za to jutro spot w Poznaniu :evil: , to flaszeczkę z teściami zrób, odrazu milej się zrobi :>
Opublikowano

No co Ty?? W Poście??? :wallbash:

to tak powiedz ku zdrowotności. Aleś doj**ał z tymi wałkami-teraz chlopaki se do ulubionych zakładek dodadzą :polew: