Szuder Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 wow to już się nam robi powoli mega-spot :oklaski: licze na Was więc ogłaszam oficjalnie: SPOT data: 28 lipca 2007 godzina: 17 miejsce: parking Podpromie OBECNOŚć OBOWIĄZKOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Kurcze jednak nie dam rady. Remonty w mieszkaniu i naokoło w toku. Właśnie jestem w trakcie rozbierania starego garażu i będę tworzył nowy domek dla mojej a4 więc dzisiaj odpadam ale na następny już sie pojawie i może nawet z Vagiem jak się nauczę go obsługiwać. Życzę miłego spocika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 :thumbdown: ja sie zawiodłem byłem na parkingu Podpromie 17;35 i nikogo z klubu , wiec tez odjechałem :oklaski:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2007, 18:05 _________________________________________________sorka troszke sie spózniłem ale moze ktos mi powie ze spot sie jednak odbył, jesli tak to gratuluje zajefajnego 35 minutowego spotu ja rozumie ze ładna pogoda itd. ale ta data i godzina po cos była ustalana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ;( niestety spot nie wypalił ;( moze następnym razem do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 TU są zdjęcia z ostatniego spotu który się odbył. http://picasaweb.google.com/cz.czarek/AUDIRzeszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 :thumbup: ładne fotki GM :thumbup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dzieki Szuder.foty troszeczke mało aktualne, ale lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 dzieki Szuder.foty troszeczke mało aktualne, ale lepiej późno niż wcale dokładnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo12345 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 :th:witaj a kiedy sie bedziecie jeszcze organizowac spoty w rzszowie ja swoje :a4fan:kupilem 3licpa wiec nie mialem jak w czerwcu byc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 :th:witaj a kiedy sie bedziecie jeszcze organizowac spoty w rzszowie ja swoje :a4fan:kupilem 3licpa wiec nie mialem jak w czerwcu byc pozdrawiam witaj w klubie musisz czytać forum. wszystkie info o spotach będą umieszczane na forum. do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiors Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 To jak juz co miesiac sa spoty to niech tak zostanie ja juz zdjecia zrobilem, jak bede w rzeszowie to w Graffice wydrukuje zeby to kazdy mogl poogladac etc A tak na serio to moze uda mi sie wreszcie jakos lud namowic zeby pojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 przybywaj [br]Dopisany: 08 Sierpień 2007, 14:04 _________________________________________________wszyscy na wakacjach, ze nikt nie pisze??? :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 wszyscy cicho siedza , koniec miesiaca sie zbliza- boją sie ze bedzie spot :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 to moze w sobotę tj. 18.08.07 spot spontan!! ja jestem w Tarnobrzegu to bym przyjechał jak by było kilku chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 wszyscy cicho siedza , koniec miesiaca sie zbliza- boją sie ze bedzie spot :> GM, ale My się chyba nie boimy???? Jak będzie więcej chętnych na spota, to ja oczywiście się pisze Pozdrawiam i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 SZUDER ja oczywiście sie pisze na spot ,aczkolwiek 25.08.07 niestety u mnie odpada ta data ,aaaaaaa i jeszcze jeden warunek ze bedzie nas na spocie wiecej niz 2-ch jesli macie jakies propozycje co do daty (innej niż 25.08 )to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a ja byłem w sobotę w Rzeszowie z moją lady , zostawiłem parę kalendarzyków klubowych m.in. pod Media markt i Grafficą , zobaczymy może się ktoś odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Data jest do ustalenia, choć nie ukrywam, że mi najbardziej pasuje właśnie 25 sierpnia 2007r. Bo potem, 1 i 8 września 2007r jestem nie osiągalny ;( GM-a napewno nie będzie, więc narazie jestem sam, na 25 sierpnia. Kto jest chętny niech się wpisuje. Zobaczymy ilu się nas uzbiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja bede w rzesz od piątku wiec tez moge byc, tylko fajnie by było wiedziec juz w piatek koło południa co ze spotem, bo bede bez netu od wtedy :-( Wiec jestem na tak, czyli jest nas dwoch na 25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak jak pisałem ja raczej sie nie zjawie ,ale bede próbował do ostatniej chwili cos wymyślec chocby nawet po to zeby wpaść na 15 min ,mam nadzieje ze spot sie odbedzie i przyjedzie kilku wiernych klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi