slaweq Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 Chyba nie myslisz, że ktos tu bedzie woskował auto specjalnie na spota
Andronikus Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 No patrząc na wasze auta na spotach to wydaje mi się że kilku się znajdzie Sam bym nawoskował ale mi się nie chce, może kiedyś w lecie
Szuder Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 a mi sie nie chce woskowac... a i tak sie błyszczy...
slaweq Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 No widzialem dzisiaj.... Szuder błyszczy Ci sie jak psu pod ogonem
witux Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mam dwa pytanka. Na jakiej ulicy jest ten spot ? I gdzie jest myjnia blisko Rz-wa jadąc od strony Stalowej Woli ? Pytam bo jak auto umyje w Stalowej to do Rzeszowa zajedzie brudne PS. Będę na spocie.
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Brudne nie będą miały zdjęć do naszego archiwum spotowego hyhyhy
rtocki Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Od Stalowej to jak będziesz już prawie w Rz (miniesz po prawej lotnisko w Jasionce i jeszcze ze 2-3km), po lewej jest baza MPK i tam mają myjnie (nie automat-szczotki tylko Karcher), może nie będzie kolejki bo to daleko od centrum
Andronikus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Brudne nie będą miały zdjęć do naszego archiwum spotowego hyhyhy Będą miały foty bo ja je zrobię ale w dużej rozdzielczości by uchwycić brud Byle by obłocone nie było
virus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a kto przywiezie grila bo po kielbase to do tesco sie skoczy
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Spot z grillem sie szykuje a mnie najprawdopodobniej nie bedzie
witux Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Kto tam będzie jeszcze z poza Rzeszowa ?
virus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 rzeszów nie jest maly gdzies napewno znajdzie sie miejsce na grila
matig7 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witux ja z Górna jestem (będziesz przejeżdżał) tylko nie wiem jeszcze czy będę mógł być na spocie. Jak będę wiedział na 100% to możemy się umówić, że będę gdzieś czekał na Ciebie
mA4ciek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a mnie nie będzie na spocie, już nie jestem posiadaczem Audi, została sprzedana
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Maciek jak bylem w Sanoku w niedziele to nic nie wspominalas ze Twoja idzie na sprzedaż :bicz3:
Andronikus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Panowie Ponawiam pytanie czy spoty nie mogły by być co 2 tygodnie ? Czasem jest tak ze odległość miedzy spotami w 1 niedz. miesiąca wynosi prawie 5 tygodni. Dla mnie to dużo za długo. Następny byłby 20 kwietnia. Kto jest za ? Zróbcie ankietę !
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jakis czas temu dalem propozycje zeby spoty byly czesciej ale tylko 2 osoby wyrazily zainteresowanie. Gdyby byla ankieta jestem na tak.
mA4ciek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 slaweq to była szybka decyzja... i zdecydowany kupiec... a tak pozatym to PRIMA APRILIS gdzie tam zostawiłbym moją avancine
Rekomendowane odpowiedzi