Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ojciec Prowadzący" uciekł to i cała reszta też. :wink4:

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

719c1bd0e8c0b77e.jpg

:kox:

Jakis czas temu to cudo widziałem w Rzeszowie na blachach z Arabii Saudyjskiej :)

Opublikowano

kox..ten lakier to mat był :gwizdanie:

Opublikowano

... czarny mat :kox:

Opublikowano

to lambo to z tego co slyszalem wlasciciela kwarcsystemu - chyba sie nazywa kowal

ostatnio zapierdalalem moim sluzbowym autkiem (lublin III :kox:) od glogowa z zawrotna predkoscia 80-90 km/h i mnie wyprzedzal, wydech to ma taki ze moglbym przez niego wejsc i sie tlokami pobawic

Opublikowano

Sławek wyprzedziłeś go ?? :evil:

Opublikowano

On skręcał na Warszawską a ja leciałem na rondzie do Centrum..., szkoda mi czasu na ściganie takich słabeuszy :wink4::polew:

Opublikowano

podobno włascicielem jest ten kolo co pisze inco , tak na marginesie wim ze ma jeszcze Bentley Continental GTC - KABRIOLET :)

Opublikowano

widzę ,że Resa porobiła się na bogato

Opublikowano

A co se bedzie, jak se moze.. :kox:

Opublikowano

Witam Koledzy:

http://www.moto.allegro.pl/item437894572_audi_a4_tdi_1_9_full_opcja.html

Mam na oku ten samochodzic, wczoraj sie pojawil na Allegro. Nie mieszka ktos blisko aby go obejrzec??? Bylbym bardzo wdzieczny, ja mam 250km w jedna strone:( a moze ktos ma chwilke czasu i rzuci fachowym okiem na ten samochodzic....

Moze widzic cos po zdjeciach i jestescie mi w stanie cos doradzic,

Pozdrawiam

Mateusz

Opublikowano

Wnetrze dokladnie skopiowane od Slawka.. :naughty:

Opublikowano

Faktycznie wnętrze praktycznie takie samo jak u mnie tylko kolorystyka inna :> Tu ciemne auto i jasny środek a u mnie jasne auto i ciemny srodek :wink4: Jedyne co mi sie rzuciło w oczy w tym aucie to nierealny przebieg..., przt przelocie 150 tys skóra nie powinna byc tak popękana po bokach.

Opublikowano

dzieki za opinie, kurde no fajne auto, tylko ten przebieg tez wydaje mi sie niezbyt ok... bede dzownl do niego, ciekawe czy poda VIN

nie wiem do jakiego przebiegu zwraca uwage na autko, bo jest fajnie wyposażone i ciezko takie znalesc...

Opublikowano

Trzeba przyznac, że auto ładne i na fajnym wypasie..., napewno warte oglądnięcia. Tak jak piszesz, poproś o nr VIN i jak masz mozliwośc to sprawdz go w jakims ASO :good:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2008, 11:53_________________________________________________Jeszcze jedno co mi sie rzuciło w oczy..., nie ma grzanych foteli, czyli mozna wnioskować, że jest sprowadzone z Francji lub Włoch, a jesli tak to ciezko bedzie zweryfikować go po VIN.

Opublikowano

autko jest z FR, myslicie ze nie bedzie histori serwisowej?

Opublikowano

Jesli z Francji to jest bardziej prawdopodobne, ze nie bedzie historii serwisowej do konca.

Opublikowano

nie zna ktos dobrego i zaufanego i orientujcego sie w temacie serwisu w Brzozowie? tak zebym sie dowiedział jaknajwiecej o niej

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem by było gdybys sprawdził to auto w jakims ASO, a najblizsze jest w Rzeszowie...