aramis Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 "Ojciec Prowadzący" uciekł to i cała reszta też.
slaweq Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 Jakis czas temu to cudo widziałem w Rzeszowie na blachach z Arabii Saudyjskiej
Iverson Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 kox..ten lakier to mat był :gwizdanie:
inco Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 to lambo to z tego co slyszalem wlasciciela kwarcsystemu - chyba sie nazywa kowal ostatnio zapierdalalem moim sluzbowym autkiem (lublin III ) od glogowa z zawrotna predkoscia 80-90 km/h i mnie wyprzedzal, wydech to ma taki ze moglbym przez niego wejsc i sie tlokami pobawic
slaweq Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 On skręcał na Warszawską a ja leciałem na rondzie do Centrum..., szkoda mi czasu na ściganie takich słabeuszy
GM Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 podobno włascicielem jest ten kolo co pisze inco , tak na marginesie wim ze ma jeszcze Bentley Continental GTC - KABRIOLET
Iverson Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 widzę ,że Resa porobiła się na bogato
Mk-Mateusz Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Witam Koledzy: http://www.moto.allegro.pl/item437894572_audi_a4_tdi_1_9_full_opcja.html Mam na oku ten samochodzic, wczoraj sie pojawil na Allegro. Nie mieszka ktos blisko aby go obejrzec??? Bylbym bardzo wdzieczny, ja mam 250km w jedna strone:( a moze ktos ma chwilke czasu i rzuci fachowym okiem na ten samochodzic.... Moze widzic cos po zdjeciach i jestescie mi w stanie cos doradzic, Pozdrawiam Mateusz
ykk Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Wnetrze dokladnie skopiowane od Slawka..
slaweq Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 Faktycznie wnętrze praktycznie takie samo jak u mnie tylko kolorystyka inna :> Tu ciemne auto i jasny środek a u mnie jasne auto i ciemny srodek Jedyne co mi sie rzuciło w oczy w tym aucie to nierealny przebieg..., przt przelocie 150 tys skóra nie powinna byc tak popękana po bokach.
Mk-Mateusz Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 dzieki za opinie, kurde no fajne auto, tylko ten przebieg tez wydaje mi sie niezbyt ok... bede dzownl do niego, ciekawe czy poda VIN nie wiem do jakiego przebiegu zwraca uwage na autko, bo jest fajnie wyposażone i ciezko takie znalesc...
slaweq Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 Trzeba przyznac, że auto ładne i na fajnym wypasie..., napewno warte oglądnięcia. Tak jak piszesz, poproś o nr VIN i jak masz mozliwośc to sprawdz go w jakims ASO [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2008, 11:53_________________________________________________Jeszcze jedno co mi sie rzuciło w oczy..., nie ma grzanych foteli, czyli mozna wnioskować, że jest sprowadzone z Francji lub Włoch, a jesli tak to ciezko bedzie zweryfikować go po VIN.
Mk-Mateusz Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 autko jest z FR, myslicie ze nie bedzie histori serwisowej?
slaweq Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 Jesli z Francji to jest bardziej prawdopodobne, ze nie bedzie historii serwisowej do konca.
Mk-Mateusz Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nie zna ktos dobrego i zaufanego i orientujcego sie w temacie serwisu w Brzozowie? tak zebym sie dowiedział jaknajwiecej o niej
slaweq Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 Najlepszym rozwiązaniem by było gdybys sprawdził to auto w jakims ASO, a najblizsze jest w Rzeszowie...
Rekomendowane odpowiedzi