slaweq Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 ściemniacz zawsze masz najczystsze auto na spotach
slaweq Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 faktycznie... poprawiłem, ale wczesniej sprawdziłem słownik i nie pokazał błędu
dsz33 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak będzie nadal mróz to ja napewno przyjade brudasem [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 20:12_________________________________________________Jak to mówią w kupie siła Wszyscy przyjedźmy brudasami i wygramy to http://www.a4-klub.pl/smf/i_twoja_a4_moze_byc_najwiekszym_brudasem_tej_zimy_konkurs-t22880.0.html
daemon Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Niesamowite ale cos mi sie wydaje ze slaweq i tak umyje fure na spota
daemon Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 O to bedzie fajny spot same brudne audiki tego jeszcze nie grali :>
slaweq Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Panowie byłem dzisiaj sie poslizgać na Podpromiu Lód, snieg i praktycznie pusty parking :kox: Może ktoś ma ochote jutro wieczorem pojezdzić na podpromiu?
GM Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Panowie byłem dzisiaj sie poslizgać na Podpromiu Lód, snieg i praktycznie pusty parking :kox: Może ktoś ma ochote jutro wieczorem pojezdzić na podpromiu? Sławku ja ,ale najchętniej ośką 2,5 AFB z 2000 r :>,no sam wiesz, tam jest dużo ukrytych krawężników pod śniegiem :polew:
slaweq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja z kolei bym posmigał jakąś benzynką i koniecznie Marcin
FAFAL Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Skąd u was tyle sniegu Zazdroszcze wam
slaweq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kilka dni padało, a że mróz jest cały czas to i snieg sie trzyma Parking na podpromiu nie jest odsnieżany ani sypany
FAFAL Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 U nas są już wszystkie czarne i nie ma gdzie pośmigać Ale w porównaniu do innych regionów to i tak malutko nam tego śniegu spadło
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie będzie mnie jednak na spocie w niedzielę
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ive szkoda już rok będzie jak na spocie w Resie nie byłem
slaweq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 To juz rok :shocked: jak ten czas zapier....
ykk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Sławku ja ,ale najchętniej ośką 2,5 AFB z 2000 r :>,no sam wiesz, tam jest dużo ukrytych krawężników pod śniegiem :polew: Ja z kolei bym posmigał jakąś benzynką i koniecznie Marcin Ja z kolei.. Poslizgalbym sie czyms powyzej 2 litrow.. :gwizdanie: Ive szkoda już rok będzie jak na spocie w Resie nie byłem To juz rok :shocked: jak ten czas zapier.... Odebrac mu klubowicza..
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Odebrac mu klubowicza.. nie mam dla siebie usprawiedliwienia
Rekomendowane odpowiedzi