slaweq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ive no faktycznie usprawiedliwienia nie ma :>, ale mam nadzieje, że wpadniesz jeszcze do nas przed końcem urlopu
GM Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie będzie mnie jednak na spocie w niedzielę Ive szkoda ive zarzuć temat swojej kobiecie ze zajefajne wyprzedaże są w Centrach Handlowych w Resie, a Ona już cię zmobilizuje abyście się zjawili w Rzeszowie na weekendzie :naughty:
Iverson Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 ive zarzuć temat swojej kobiecie ze zajefajne wyprzedaże są w Centrach Handlowych w Resie, a Ona już cię zmobilizuje abyście się zjawili w Rzeszowie na weekendzie :naughty: hehe to ją na pewno by zmobilizowało ale mamy imprezę u koleżanki , no i sam wiesz jak to jest , darmowe żarło i picie , przy kryzysie sie tego nie odmawia hyhyhy
GM Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 ive zarzuć temat swojej kobiecie ze zajefajne wyprzedaże są w Centrach Handlowych w Resie, a Ona już cię zmobilizuje abyście się zjawili w Rzeszowie na weekendzie :naughty: hehe to ją na pewno by zmobilizowało ale mamy imprezę u koleżanki , no i sam wiesz jak to jest , darmowe żarło i picie , przy kryzysie sie tego nie odmawia hyhyhy w takim razie jestem w stanie zrozumieć twoją nieobecność ,nic innego nie pozostaje mi jak tylko życzyć Wam miłej zabawy
dsz33 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Chyba przyciągne na spota ze sobą B6 będzie miał ktoś VAG ??
Andronikus Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zadam teraz zasadnicze pytanie. Ile osób będzie ? Sławek zliczyłeś ? :>
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nigdy nie zliczam przed spotem Mam jednak nadzieje, że frekwencja będzie spora bo to wkoncu pierwszy spot w Nowym Roku Życzenia trzeba sobie złozyc, wypić za Nowy lepszy Rok i w ogóle
dsz33 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 W miare cicho było w wątku także frekfencja powinna dopisać [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 19:51_________________________________________________pogoda dopisuje dziś także ujawniać sie kto przyjedzie ?
skalarx Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja zostałem sam z małym. Brak fotelika (bo pojechał z żoną) Więc na bank nie dam rady
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Brudasem ?? Na myjni nie byłem, ale tragedii nie ma
dsz33 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Brudasem ?? Na myjni nie byłem, ale tragedii nie ma To widze że ja będe tylko taki konkretnie umorusany
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 To widze że ja będe tylko taki konkretnie umorusany :kox:
aramis Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Brudasem ?? Na myjni nie byłem, ale tragedii nie ma To widze że ja będe tylko taki konkretnie umorusany Nie ma obawy ja też brudasem przyjadę
Gość elmo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja nie wiem czy dam rade 38stC grypka,
dsz33 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie ma obawy ja też brudasem przyjadę ja nie wiem czy dam rade 38stC grypka, Zdrówka życze
GM Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 mój też brudny [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 12:50_________________________________________________a nawet nie brudny a ujeb...y
Rekomendowane odpowiedzi