mA4ciek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jak będę miał auto w RZ to zobaczymy jak to jest u mnie zrobione
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Maciek bedziesz na spocie w niedziele?
inco Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja dzisiaj zamowilem komplet wahaczy lemfordera ale raczej do spota nie zdaze zamontowac...
dsz33 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Maćku to sorka że Ciebie oskarżyłem o taką jazde Na Wyżnym twój kolega sie zabrał za wyprzedzanie tylko chyba nie zauważył ze robi to na przejsciu dla pieszych i że jeszcze z naprzeciwka coś jedzie. Dobrze że tam szeroka droga bo byś miał Smart A4
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja dzisiaj zamowilem komplet wahaczy lemfordera ale raczej do spota nie zdaze zamontowac... To teraz czas rozglądać się za felgami na wiosne
dsz33 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A co do spota to jak będzie sie utrzymywać taka pogoda jak dziś to może odrazu w Agorze sie spotkamy ?
inco Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 slawek bede wymienial wawieche, dwa wahacze, pompe sprzegla i nie wiem jak z amorami - musze podjechac sprawdzic jak sie trzymaja wiec tak szybko felg moge sie nie dorobic ew myslalem juz zeby w tym roku sobie odpuscic ori i znalesc jakies w dobych pieniadzach a w nastepnym roku zmienic
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 A co do spota to jak będzie sie utrzymywać taka pogoda jak dziś to może odrazu w Agorze sie spotkamy ? Patrzyłem na pogode i w niedziele ma byc temp na minusie dsz33 dobry pomysł, z tym żeby odrazu do Agory jechać slawek bede wymienial wawieche, dwa wahacze Jak bedziesz wymieniał wahacze to nie wymieniaj pojedyńczo czy po dwa! Albo cały komplet, albo przynajmniej jedną całą stronę mimo, że tylko dwa masz zuzyte.
inco Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 cholera jasna, zawieche cala, chodzilo mi o przeguby
mA4ciek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Sławek w niedzielę muszę być w Krakowie, być może w sobotę będe u tłumikarza w Rzeszowie to dam znać :gwizdanie:
Pablo90 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam wszystkich Można się wprosić na spocik w niedziele???
dsz33 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam wszystkich Można się wprosić na spocik w niedziele??? Wpraszać sie nie wolno tylko wręcz wypada Zapraszamy serdecznie coś mi sie wydaje że frekfencja dopisze jak nigdy
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam wszystkich Można się wprosić na spocik w niedziele??? Zapraszamy serdecznie
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Czy będzie na spocie vag to zależy czy przyjedzie szogun lub skalarx, tylko oni mają Z tego co wiem to skalarx ma byc [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 20:53_________________________________________________Tak na marginesie to od lutego bedziemy mieli na stałe Klubowiczke w Rzeszowie :> Nie myslicie, że powinna postawić coś :drunk: za to, że bedzie mogła przyjezdzać na tak rewelacyjne spoty jak w Resie :polew:
dsz33 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 :kox: No to swoją drogą a Sławek to nie będzie twój nie jako "kawalerski spot" ??
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nooo mozna powiedzieć, że to bedzie mój spot kawalerski Na marcowym już nie bede kawalerem
dsz33 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 No popatrz co spot jakaś okazja jest żeby sie
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Okazja jest, ale wszyscy będa autami także nic mocniejszego nie łykniemy No chyba, że wezmiecie kierowców to... :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi