mA4ciek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie zapominaj, że ja mam 19stki, no ale chciałbym zobaczyć czyje jest bardziej wyżyłowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hehe musisz przyjechać na zimówkach Koledzy rozkręcał już ktoś turbine do czyszczenia ? Chcę to zrobić sam bo będę miał pewność że zrobię dobrze a nie że ktoś mi tylko wymoczy w ropie i odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Miro chcesz czyscic turbine? Nie lepiej oddać do regeneracji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik 18 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 siema witam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czesc Magik Zapraszamy na spota w niedziele na Podpromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Na razie chodzi więc o regeneracji nie myślałem. Bardziej mi po głowie BRD chodziło albo hybryda + program ale to już większe koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Na razie chodzi więc o regeneracji nie myślałem. Jak chodzi to po co chcesz czyscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sławek płyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bo jeszcze tydzień temu codziennie po kilka notlafów łapał i rok temu w zimie to samo. Przegoniłem go troche i teraz chodzi ale wiem że pasowałoby ją wyczyścić jak już były notalufy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sławek płyta A nie jedziesz przypadkiem do Sanoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bo jeszcze tydzień temu codziennie po kilka notlafów łapał i rok temu w zimie to samo. Przegoniłem go troche i teraz chodzi ale wiem że pasowałoby ją wyczyścić jak już były notalufy. Czytałem o tych notlaufach u Ciebie i faktycznie kiepska sprawa Szukaj BRD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 He już pytałem Roberta z tune-up. U nich najmocniejsza hybryda 1800 zł + strojenie u Rogala + wymiana + olej + filtr + uszczelki = !!![br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 12:31_________________________________________________ale ochota rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sławek płyta A nie jedziesz przypadkiem do Sanoka a co jest w Sanoku oprócz Autosanu? [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 13:57_________________________________________________ Koledzy rozkręcał już ktoś turbine do czyszczenia ? Chcę to zrobić sam bo będę miał pewność że zrobię dobrze a nie że ktoś mi tylko wymoczy w ropie i odda. w Warsztacie jest fotostory. Nie jest to chyba wielka filozofia. Dobry zestaw kluczy i [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 13:59_________________________________________________ Dibo bedziesz na spocie? Mam dla Ciebie towar DEALER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No tak patrzyłem na to i w sumie nic trudnego alee.. jak dojdzie to wyjmowania i rozkręcania to pojawiają sie problemy dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 slaweq Twojego Sreberka nie mogło zabraknąć na fotce. [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 14:40_________________________________________________Jakby nie patrzeć to sztandarowa ze spotów w Rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No tak patrzyłem na to i w sumie nic trudnego alee.. jak dojdzie to wyjmowania i rozkręcania to pojawiają sie problemy dlatego pytam. Jak co to daj cynk, pomogę Ci Pany mam problem Nigdzie nie mogę znaleźć używek 215/45/17 Dunlop albo Toyo w dobrej cenie. Trzeba mi 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Za Jarosławiem jak jedziesz na radymno za wiaduktem kolejowym kręcisz w prawo i tam jest skład opon ma gość dużo różnych używek może coś znajdziesz. Ale popatrz na http://www.oponytanio.pl/ bo możesz coś wychaczyć nowego w fajnych cenach. Nie sprawdzałem bo mi net hu..wo chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi