mA4ciek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Miro bo raz przyszły to zanim zadzwoniłem do kuriera (w ten sam dzień) to już były w drodze powrotnej, a później się pieprzyli z wysyłką. Nie polecam EM-CAR na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 siemanko z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Siema Adaś :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jaka pogoda u Was bo u nas słońce daje od samego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pogoda rewelecja..., wiosna pełną gębą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ja dalej na zimówkach Żeby nigdzie nie było jakichs porządnych 215 w okolicy to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Masz malo spotykany rozmiar opon to nie dziw sie ze ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 215 to rzeczywiście rzadko się spotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam panowie w tak piekna pogode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam panowie w tak piekna pogode witaj kolego i jak tam po zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam panowie w tak piekna pogode witaj kolego i jak tam po zlocie dobrze adas bardzo dobrze musicie nas kiedys w resie odwiedzic :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam panowie w tak piekna pogode hehe dobre pytanie Adaś, zwłaszcza 2 tyg po zlocie witaj kolego i jak tam po zlocie hehe dobre pytanie Adaś, zwłaszcza 2 tyg po zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 to elegancko .... u nas też superowo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kac chyba już puścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kac chyba już puścił ja nie piłem prawie w ogóle .... chłopaki mogą potwierdzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mam do sprzedania nowe siłowniki do klapy do sedana, pojebali sie przy wysyłce - cena 100zł 2 sztuki POLCAR. Mi pół roku temu klapa spadła na głowę i musiałem kupić. W SZIKu po 45 PLN za sztukę dałem. Coś przepłaciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Widziałem dzisiaj B8 bez ori ledów..., miał jakieś paskudne, dorabiane chyba..., straszna kupa widzial to ktos moze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jeszcze nie widzialem ale jak sie pojawilo cos takiego w resie to wczesniej czy pozniej zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale Wy tam sie lubicie... http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=86679065&v=2&s=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi