bracus Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a tak btw myślicie ze do 15 stej skończy sie ten turniej tańca na podpromiu w niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gadanie. Browary się wypija a nie ogląda :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawci_o Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 koledzy a czy ktoś z was bedzie mial na spocie laptopa z kabelkiem do niuni? chcial bym skasowac inspekcje w mojej A4 a niestety kabelka jeszcze sie nie dorobiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a tak btw myślicie ze do 15 stej skończy sie ten turniej tańca na podpromiu w niedzielę ? Jakis turniej tanca jest o kufa moze byc parking zawalony No nic, najwyżej zmienimy miejscówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Na parking pod Capitalem, bo i tak ma padać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie bedzie padac... [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:50_________________________________________________A co tu taka cisza od rana hmm, w sumie to już tradycja przed spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Każdy "jedzie na szmacie" bryczki muszą się świecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 co tak cichutko w Resie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 co tak cichutko w Resie W taką pogodę mało kto przy kompie siedzi [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 15:52_________________________________________________ kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: No to kupa Jutro sie zapowiada piękny spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: Wtryskowa vp44 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: może nie ma co jej naprawiać: http://www.allegro.pl/item601009907_pompa_wtryskowa_audi_a4_a6_a8_2_5_tdi_v6.html ta cena może być niższa niż naprawa twojej :gwizdanie: A tutaj masz nówkę ;(: http://www.allegro.pl/item585520111_nowa_pompa_wtryskowa_audi_a4_a6_vw_2_5_tdi_v6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: może nie ma co jej naprawiać: http://www.allegro.pl/item601009907_pompa_wtryskowa_audi_a4_a6_a8_2_5_tdi_v6.html ta cena może być niższa niż naprawa twojej :gwizdanie: No własnie ten sam link znalazłem... i zastanawiam sie nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: może nie ma co jej naprawiać: http://www.allegro.pl/item601009907_pompa_wtryskowa_audi_a4_a6_a8_2_5_tdi_v6.html ta cena może być niższa niż naprawa twojej :gwizdanie: No własnie ten sam link znalazłem... i zastanawiam sie nad tym A może to będzie tańsze?? http://www.allegro.pl/item600785692_sterownik_pompy_wtryskowej_vp_audi_2_5tdi.html potem tylko nastawnik poprawić i gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/item591320384_pompa_wtryskowa_vw_audi_2_5tdi_v6_naprawa_gwarancj.html a cos takiego? tez rok gwarancji a sporo tansze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja tam bym wolał swoją oddać do dobrego machera i mieć pewność że pociągnie więcej niż rok. Takie pseudo-regenerowane z Allegro mogą okazać się lipne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 grześ a znasz dobrego machera w okolicy, który to zrobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A słyszałeś o tych z Łąki. Pompy też robią. Dać namiar na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A słyszałeś o tych z Łąki. Pompy też robią. Dać namiar na PW? Jasne, daj namiar..., no chyba, że jutro na spocie mi dasz o ile bedziesz kuuurwaa pompa mi padła :wallbash: ;( lipa, ale co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi