miro_x Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Slaweq nie łam się ja ze swoją bryką walczę już miesiąc i nic dalej jakieś dziwy elektryczne się dzieją i na dodatek ta turbina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Robert^ Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 panowie autka umyte macie na jutro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie Ale kółka założyłem... 4. O ile dam radę dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Robert^ Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 czemu nie dasz rady dojechac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 W sumie to imprezkę mam rodzinną a i samochód za często ostatnio nie domaga ale się zobaczy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Slaweq a Ty przytoczysz się swoim na spota czy juz nie jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Slaweq a Ty przytoczysz się swoim na spota czy juz nie jedzie ? Jak moze jechać skoro nie odpala :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Slaweq a Ty przytoczysz się swoim na spota czy juz nie jedzie ? Jak moze jechać skoro nie odpala :gwizdanie: hej Sławek co Ci się z autem satało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Cześć Adaś :hi: Jechałem wczoraj i furka zgasła..., podpięty vag i diagnoza - pompa wtryskowa padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Madas to Ty jeszcze nie wiesz? Wczoraj jechaliśmy ze Sławkiem, i chciał ZMIAŻDŻYĆ Carismę 1.3 i przestało jechać Sławek jak głowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kurcze szkoda wielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Madas to Ty jeszcze nie wiesz? Wczoraj jechaliśmy ze Sławkiem, i chciał ZMIAŻDŻYĆ Carismę 1.3 i przestało jechać :polew: Sławek jak głowa? Rewelacja... mnie po praktycznie nigdy glowa nie boli kurcze szkoda wielka no szkoda szkoda..., spory wydatek mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Powitać z rana Pogoda wkońcu jak na spota przystało piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja dzisiaj przyjade naprawdopodobniej innym autem na spota...,mam nadzieje, że nie wygonicie mnie gdzies dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Darek na 15 zamówiony deszcz Sławek ja też jak nowo narodzony, a co do furki - na podpromiu jest turniej tańca, więc gdzieś tam stań Supersprintem (który zjada moje 1.8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zależy czym przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Sławek ja też jak nowo narodzony, a co do furki - na podpromiu jest turniej tańca, więc gdzieś tam stań Supersprintem (który zjada moje 1.8) miażdzy a nie zjada :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak jak wczoraj zmiażdzyłeś CARISMĘ Tylko mamie autka nie zepsuj To podpromie o 15 a później do Capri na placka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witajcie Panowie [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 10:32_________________________________________________Macius trafiłeś do domu ? zasnąć nie mogłem z myślą ze pojeba....eś klatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witajcie Panowie :hi: Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi