J E L I T O Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Sprzedałem bo był klient, nigdzie się nie ogłaszałem sam przyszedł Nie pytajcie za ile:P Następna będzie na pewno BMW, ale jaka to mam na razie mgliste pojęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ...no i jak teraz w góry w zimie pojedziesz?? hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kiedy ja byłem na jakiś wakacjach... chyba ostatni raz w szkole;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Co tu tak cichutko ? Wiem że spot się zbliża ale mimo wszystko to trochę za cicho tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 a tam cicho ... Powiedzcie jak z tym spotem? Gdzie w końcu ma się odbyć? Sprawdzona jest ta nowa miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 a tam cicho ... Powiedzcie jak z tym spotem? Gdzie w końcu ma się odbyć? Sprawdzona jest ta nowa miejscówka? Miejscówka jest bardzo fajna, ale narazie nie mam mozliwości wrzucić zdjęć Pewnie zrobimy tak, że umowimy sie na Podpromiu i wtedy ruszymy do Trzebowniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Tak będzie najlepiej. Zbiórka a potem wspólny przejazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawci_o Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Tak będzie najlepiej. Zbiórka a potem wspólny przejazd Dokładnie to o której zbiórka na Podpromiu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Na Podpromiu o 16 :)Tylko bądzcie punktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawci_o Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ok oprócz kiełbasy co ze sobą wziąć?? bedzie ktos mial lapka z kabelkiem?? trzeba mi inspekcje skasowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ja jak zwykle mogę się spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Piszecie jakby to dziś było :gwizdanie: Pawci_o oprócz kiełby możesz wziąć butle whisky, poćwiczymy co Sławek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Pawci_o oprócz kiełby możesz wziąć butle whisky, poćwiczymy co Sławek? No jasne Tylko kierowce by pasowało mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Może Sławku daj jakąś lokalizjacje tego miejsca w Trzebownisku dla spóźnialskich żeby wiadomo było mniej wiecej gdzie się kierować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Miejscówka jest w Trzebownisku przed mostem na Wisłoku. Jak sie konczy ul. Lubelska to jest skręt w prawo na Trzebownisko, poźniej znowu w prawo i dalej jakies 300 metrów jest most i przed nim po lewej stronie jest szkoła i duży parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 witanko a co Wy dzisiaj spocik macie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Siema Adas :hi: Kope lat Cie nie widziałem Spocik mamy za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 zaglądam tu zaglądam ....czasu jest mniej ...zresztą u Ciebie z tego co czytałem też .... a jak tam zdrówko Twoje i rodzinki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Zdróweczko bardzo dobrze, dzieki Mały zaczyna coraz bardziej kopać także jest Wkoncu udalo mi sie zgrac fotki z nową miejscówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi