rtocki Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no nawet kasę mogłem od Ciebie zawieźć do RZ na placka
mA4ciek Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Rtocki mijałem Cie ostatnio między Niebylcem a Lutczą, skręcałeś na stację RALPOL 1313A nie da się nie zauważyć
rtocki Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a tak mi się zdawało (po felach), że to Ty dymałeś akurat jakąś bemke no widzisz przedwczoraj Niebylec, dzisiaj Krak, ciekawe gdzie mnie jutro wywieje :>
rtocki Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 przy następnej okazji Ci podrzucę Maciek zrobi wersje z serkiem fromage (czyt. fromaż) - dzisiaj zjesz, trzy dni srasz
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 cześć _________________________________________________JEST JESZCZE KILKA MIEJSC NA ZLOT W PILE WIĘC JAK KTOŚ CHĘTNY TO MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ
slaweq Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Siema Adaś Są wolne miejsca na zlot a tylu było chętnych i rezerwowych :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Siema Adaś Są wolne miejsca na zlot a tylu było chętnych i rezerwowych :gwizdanie: tak jest kilka ze 3-4 ... przez to że kilka osób nie odpowiadało na PW kilkakrotne i blokowali w ten sposób listę i ludzi się nie zapisywali bojąc się że nie ma sensu i nie pojadą .... wyobraź sobie że jeszcze mamy 3 ludków na liście którzy nie dali znaku życia .... poproszę moda o ostrzeżenie dla nich za utrudniani organizacji zlotu ....
slaweq Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 wyobraź sobie że jeszcze mamy 3 ludków na liście którzy nie dali znaku życia .... poproszę moda o ostrzeżenie dla nich za utrudniani organizacji zlotu .... ...i bardzo dobrze Porządek musi być
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 wyobraź sobie że jeszcze mamy 3 ludków na liście którzy nie dali znaku życia .... poproszę moda o ostrzeżenie dla nich za utrudniani organizacji zlotu .... ...i bardzo dobrze Porządek musi być poważnie bo to jest skandal jakiś ....[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 09:22_________________________________________________zapisują się bez sensu i potem blokują miejsca .... szkoda komentować
Dibo Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Madas nie stresuj się tak Ja mam ochotę pojechać ale chyba będę miał obronę w lipcu także nic z tego nie wyjdzie bo nie wiem kiedy dokładnie
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Madas nie stresuj się tak Ja mam ochotę pojechać ale chyba będę miał obronę w lipcu także nic z tego nie wyjdzie bo nie wiem kiedy dokładnie ja się nie stresuję ...szkoda nerów tylko że nie wiadomo co robić z takimi ludkami
slaweq Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Madas nie stresuj się tak Ja mam ochotę pojechać ale chyba będę miał obronę w lipcu także nic z tego nie wyjdzie bo nie wiem kiedy dokładnie Ja też mam obrone w lipcu, tez nie wiem dokładnie kiedy a zaliczke wpłaciłem
Rekomendowane odpowiedzi