Si?a Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A Ty mały to WYJDŹ Czy to odp. na moje pytanie ?
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zajezdzam na posesje do SIEBIE .....a tu samochody z rajdu Rzeszowskiego URL=http://www.fotosik.pl][/url] i padl aparat bylo by wiecej......fotek
inco Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 na najblizszym spocie bedzie ktos z vagiem zeby zrobic logi dynamiczne? jest to dosc pilne bo autko odmawia mi posluszenstwa nie chce jechac i dymi jak cholera - nie wiem czy to przeplywka, turbo czy jeszcze cholera wie co... mam nadzieje ze w niedziele ktos pomoze
Iverson Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jak dymi na czarno??!! sprawdź wszystkie węże gumowe , dolotowe do turbiny i od intercoolera , z góry i od dołu (podnośnik+latarka) czy nie pękły , otwórz maskę, niech ktoś gazuje do 2,5k obr. (albo logowanie vagiem basic setting gr. 011) i spróbuj wyczuć czy powietrze gdzieś nie dmucha (nie ucieka z obiegu) , dalej, wężyki (te cienkie w oplocie) od zaworków czy się gdzieś nie przetarły , albo zsunęły , i sprawdź EGR czy działa poprawnie
Si?a Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czyli na Shark Tuning Zlot nikt się nie wybiera? Ehhh jadę na Browar ... jutro Pasieki i korczyna.
inco Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Iverson wlasnie tez mysle ze moze to byc dolot... dymi na czarno czyli jest zla dawka paliwa/powietrza... i wlasnie - zwlaszcza podczas jazdy przy otwartej szybie - jak przygazuje to zamiast swistu slychac takie glosne jakby syczenie problem w tym ze to syczenie jest juz od jakiegos czasu albo nawet i od poczatku jak mam auto, a to dymienie i brak mocy od 2-3 dni mam nadzieje ze na spocie ktos kto ma o tym jakies pojecie przypatrrzy sie co sie dzieje a i jeszcze jedno: ten brak mocy nie jest caly czas, np podczas delikatnego przyspieszania na poczatku autko jedzie normalnie i juz tak powiedzmy kolo 1800obr nagle go przytrzyma, pozniej na chwile posci i znowu to samo - moze to pomoze w diagnozie... aa, Ive dzieki za podpowiedz
slaweq Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Podobne objawy były u Angeli i okazało się, że jeden z węży jest dziurawy. Obczaimy na spocie w niedziele
inco Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 licze na was chlopaki bo nie usmiecha mi sie robic turbawki albo innej "grubszej" rzeczy
aramis Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Logi dynamiczne w centrum Rzeszowa to ciężko jest zrobić
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Najlepsze miejsce na logi dynamiczne do chyba Ciepłownicza, no i wylotówki w Rzeszowa
bracus Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 na głogów za glimarem zaczyna się kilka km ładnej trasy tam zawsze hamujemy samochody koło 17 - 18 już sie tam robi "pustawo" no i nie ma fotopstryków
inco Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 bracus mowisz o obwodnicy glogowa? to ze w centrum sie nie da to oczywiste ja walsnie myslalem o jakiejs wyjazdowce, chcyba ze bedzie ktos mial czas i ochote zeby sie ze mna przejechac do glogowa
Iverson Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ...pamiętaj że logi dynamiczne najlepiej wykonywać na 4 biegu od 1600obr - 4000obr , to prędkości ok 160-170km/h , więc długa prosta wskazana
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ...pamiętaj że logi dynamiczne najlepiej wykonywać na 4 biegu od 1600obr - 4000obr , to prędkości ok 160-170km/h , więc długa prosta wskazana Tomku, a nie przypadkiem na 3 biegu od 1300 obr do 4000 obr
Iverson Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 warunki konieczne: samochód jedzie; robocza temperatura silnika - temperatura płynu chłodzącego min. 80*C [czyli 90*C na wskaźniku deski rodzielczej]; III bieg [choć lepiej IV - należy wziąć pod uwagę względy bezpieczeństwa w ruchu ulicznym], przy 1500rpm należy całkowicie wcisnąć pedał gazu [100%]* i trwać aż silnik uzyska 4200rpm; w tym czasie należy dokonać odczyty i zrobić log. :gwizdanie: , ja robiłem na 4 biegu
inco Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 na 4 biegu raczej niema szans bo jesat tak zmulony ze w poblizu rzeszowa niema takich dlugich prostych na ktorych mogl bym sie rozpedzic
dsz33 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam wszystkich jest dziś ten spot ? bo coś tu cicho :gwizdanie:
GM Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam wszystkich jest dziś ten spot ? bo coś tu cicho :gwizdanie: jest, jest , ja osobiście trochę się spóźnię , ale mam nadzieję że zastanę jeszcze kogoś ok 17-ej
Rekomendowane odpowiedzi