miro_x Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Jak to w Rzeszowie. Nabudują klocków a parkować to nie ma gdzie.
adam_kkk Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu. Czy będzie może ktoś z komputerem? Mam problem z ABS'em i koniecznie muszę sprawdzić co się dzieje. Znachor-mechanior powiedział że koniecznie podczas jazdy trzeba sprawdzić co tam pokazuje komputer.
Madas Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a co się dzieję Kończą w Resie budowe dużego Centrum Handlowego i zrobili parking normalny jak pod Tesco Wszędzie się buduje wielopoziomowe podziemne lub na dachu a tu zwykły Nawet nie ma gdzie normalnie spota zrobić w zimie no to masakra jednym słowem
mech15 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Jutro planuje zaglądnąć 1 raz na tego podpromiowego spota i się jakoś zintegrować może Kompa mogę wziąść. Pozdr
grzes1150 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Jutro planuje zaglądnąć 1 raz na tego podpromiowego spota i się jakoś zintegrować może Kompa mogę wziąść. Pozdr Zapraszamy!!! A tak w ogole to kto jeszcze zamierza dziś się pokazać na spocie?
bubers Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 pogoda ze psa by nie wygonil ale raczej bede
grzes1150 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 pogoda ze psa by nie wygonil ale raczej bede nie w takie pogody się spotowało
slaweq Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 pogoda ze psa by nie wygonil ale raczej bede nie w takie pogody się spotowało Dokładnie Fota spotowa z tamtego roku z grudnia
miro_x Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 I co jak ile ludzi było. Ja nie mogłem. Obowiązki małżeńskie. Jak się w weekendy tylko bywa to tak jest
mech15 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 I co jak ile ludzi było. Ja nie mogłem. Obowiązki małżeńskie. Jak się w weekendy tylko bywa to tak jest rodzinę powiększasz?? :naughty:
slaweq Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 I co jak ile ludzi było. Ja nie mogłem. Obowiązki małżeńskie. Jak się w weekendy tylko bywa to tak jest rodzinę powiększasz?? :naughty: :polew: 9 aut jak na taką pogodę to wynik rewelacyjny
grzes1150 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Nikt nie wspomniał o kolesiach z BMW fajnie latających bokiem Dobry był ten z w E34 co wypalił w siatke ogrodzeniową ale za to tą 3 e30 wiedział co robi- jeździł o wiele szybciej
slaweq Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 Nikt nie wspomniał o kolesiach z BMW fajnie latających bokiem Dobry był ten z w E34 co wypalił w siatke ogrodzeniową hehe no konkretnie pojechał po krawęzniku i na ogrodzenie Ciekawe jak tam jego miska olejowa :polew:
skalarx Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Nikt nie wspomniał o kolesiach z BMW fajnie latających bokiem Dobry był ten z w E34 co wypalił w siatke ogrodzeniową hehe no konkretnie pojechał po krawęzniku i na ogrodzenie Ciekawe jak tam jego miska olejowa :polew: Widzę, że atrakcje były :>. Ja w tym samym czasie pewnie kłóciłem się z Panem policjantem w Jankach, że 400PLN i 8pkt to za dużo jak na 50km/h przekroczone :gwizdanie:
Si?a Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 No to było trochę atrakcji . Dysponował by ktoś chwilką czasu? Potrzebuje zrobić Logi... Kabelek mam, lecz lapka nie wykombinuje ... trzeba będzie poczekać do Mikołaja i w prezencie sobie zafundować jakiś sprzęcior do Vagowania . Jeżeli by ktoś był chętny to proszę o PM, w zamian mogę zaoferować 2 piwka ...
Iverson Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Widzę, że atrakcje były :>. Ja w tym samym czasie pewnie kłóciłem się z Panem policjantem w Jankach, że 400PLN i 8pkt to za dużo jak na 50km/h przekroczone :gwizdanie: opowiadaj jak tam jazda eSą , a nie tu piździsz farmazony hyhyhy
miro_x Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 I co jak ile ludzi było. Ja nie mogłem. Obowiązki małżeńskie. Jak się w weekendy tylko bywa to tak jest rodzinę powiększasz?? :naughty: a żebyś wiedział .... [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 20:15_________________________________________________ Widzę, że atrakcje były :>. Ja w tym samym czasie pewnie kłóciłem się z Panem policjantem w Jankach, że 400PLN i 8pkt to za dużo jak na 50km/h przekroczone :gwizdanie: Ja się dzisiaj upierałem że 300 zł za 38km/h ponad 50 km/h to za dużo i przekonałem go do 200 zł
Rekomendowane odpowiedzi