dsz33 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, tak jak cały nadchodzący Nowy Rok upłyną Wam w szczęściu i radości Wesołych Świąt wszystkim :>
mech15 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 3 stycznia to i ja rzeszow odwiedze nareszcie mam wolne ze względu na SID'a proponuje przesunąć spot na 3 :>, choć kto wie, 10 może też zaglądnie
SID Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 SID a 10 Stycznia? he he 3 jestem w PL (10 gdzies w paryzu bede). Ale mimo to jeszcze ze dwa razy w rzeszowie bede do 6 stycznia o ile pogoda dopisze. Jak ktos chce stanac na swiatlach ze mna to zapraszam
mech15 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 SID a 10 Stycznia? he he 3 jestem w PL (10 gdzies w paryzu bede). Ale mimo to jeszcze ze dwa razy w rzeszowie bede do 6 stycznia o ile pogoda dopisze. Jak ktos chce stanac na swiatlach ze mna to zapraszam mam dobrą linkę holowniczą, więc na tych światłach to się co najwyżej mogę podczepić rozwiązaniem jest spot w Paryżu :>
SID Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 spoty w paryżu są co tydzien w niedziele rano, inna liga niż w PL - nie raz widziałem
wrclaguna Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 zapodaj jakies foty moze jakis link strone S4 wydyma wszystkich http://www.vimeo.com/1276040
Tygrysiczka Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dobry wieczór koledzy jak tam swieta minely? duzo % przeplynelo przez zyly? hehe co prawda mialam inne plany na 10 stycznia ale postaram się zawitać na spota
grzes1150 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dobry wieczór koledzy jak tam swieta minely? duzo % przeplynelo przez zyly? hehe co prawda mialam inne plany na 10 stycznia ale postaram się zawitać na spota Ja wczoraj delikatnie powalczyłem delikatnie bo dziś chcę sobie pojeździć bo mi się nudzi
mech15 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja też odrobinkę, czyli sporo. Dziś rano zbiorniczek od wspomagania pusty
grzes1150 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dziś rano zbiorniczek od wspomagania pusty No to módl się żeby to nie był magiel chodź przewód ciśnieniowy też nie jest tani (645zł.)
Tygrysiczka Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 siemano koledzy bedzie moze na tygodniu jakis mini spocik?? chcialabym podowiadywac sie kilku rzeczy o klubie, a wolalabym nie przez forum
bubers Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no i znowu biaaaało mamy Tygrysiczka moze do Slawqa zagadaj na pm, on bedzie pewnie najwiecej wiedzial o klubie:wink4:
Tygrysiczka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Panowie, widze ze u was w klubie takie samo gówno jak i w a4club.eu !!! chyba ze tu sa tylko takie pojedyncze osobki ktore nie sa warte kawałka suchego liścia :/ ŻAL!
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 siemano koledzy bedzie moze na tygodniu jakis mini spocik?? chcialabym podowiadywac sie kilku rzeczy o klubie, a wolalabym nie przez forum Siemasz Na tygodniu spotów nigdy nie robiliśmy..., przyjęło się, że spoty są średnio co 3 tygodnie gdzie przyjeżdza 10-15 aut . Jak zrobi się cieplej i będzie wola wiekszości to zrobi się częsciej. Jesli masz jakies pytania o Klubie to pytaj na PW, albo na najbliższym spocie Panowie, widze ze u was w klubie takie samo gówno jak i w wytarmoś-mi-suty.eu !!! Ale o co Ci konkretnie chodzi?
Tygrysiczka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 hmm przepraszam, ale wydaje mi sie ze sie zapedzilam, chodz do konca nie jestem tego pewna. Jak sie dowiem, dokladnie o co chodzi to wtedy stwierdze czy jest kupa czy nie ale na terazniejsza chwile,przepraszam bardzo! chyba jestem zbyt przeczulona juz przez tamten klub.. przyjmę konsekwencje mojej wypowiedzi z honorem takze..
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie ma co przepraszać bo tutaj nikt sie nie obraża..., a jesli chodzi o tamten "klub" to publicznie wypowiadał sie nie będę bo szkoda czasu. Jedno co jest pewne to, że dużo ludzi wraca do nas i to chyba o czymś świadczy
Tygrysiczka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja jestem w jednym i w drugim dlatego nie chce sie takze za duzo tu wypowiadac na ten temat, ale nie tylko dlatego Ja z nikim wojny nie prowadze to chyba mnie nikt nie zje ze jestem w dwoch klubach. Sa osoby z tamtego klubu ktore lubie i napewno z tego bedzie wiele ktotre polubię Dla mnie wogole te klotnie sa nie potrzebne ja bym was tam wszystkich chciala razem zobaczyc milo by bylo jakby Audi a4 mialo jeden klub,a nie 50 ale to wasza sprawa moze kiedys m sie uda was pogodzic
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pierwsza sprawa to taka, że nikt nie jest z nikim pokłócony (przynajmniej w Rzeszowie) . Druga sprawa to taka, że kiedys był jeden klub, a4-klub.pl jednak kilka osób strzeliło focha, postanowiło się wyłamać i stworzyli tamto coś. Jakie były przyczyny tego i jakimi metodami tamten klub próbował pozyskiwać naszych użytkowników to inna sprawa
Tygrysiczka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no jak to nie pokłócony? przeciez to cos co tak namieszalo miedzy dwoma klubami jakos sie musi nazywac nie? moze pogadajmy o przyjemniejszych rzeczach niz te klotnie i przepychanki robicie jakies spoty grillowe albo imprezkowe?? bo chyba spot nie ogranicza sie u was do stania na parkingu ;> :P
Rekomendowane odpowiedzi