GM Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ale.. zaczynam sie jeszcze zastanawiac czy ludzie z Rzeszowa to tez takie chamy.. ale mam nadzieje ze nie.. :bicz3: penie że NIE !!!!
TezFakt Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ale.. zaczynam sie jeszcze zastanawiac czy ludzie z Rzeszowa to tez takie chamy.. ale mam nadzieje ze nie.. No wiesz ! Tu sami porządni obywatele i oddani sprawie fani A tak poważnie, to w każdym stadzie trafi się czarna owca
Tygrysiczka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mam nadzieje ze sie nie spotkam na podkarpaciu z takim chamstwem.. bo tym razem bede miec blizej i morde obije Kiedy jaki gryl robim?
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Mała prośba z mojej strony..., jeśli nie macie pojęcia dlaczego i jakie są kontakty na linii pl-eu to nie wypowiadajcie się w tym temacie. Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na ten temat to powiem Wam na spocie co, jak i dlaczego a tak wogole to ten Tygrys nie 'przylazł' tu czasem z EU ? taki cwany w mordzie a z tego co wiem to podobno właśnie z EU sie przeniosl tu ;] ehh.. Był u nas, potem poszedl na eu i wrócił gdy zobaczył z kim ma tam do czynienia, ale o tym też na spocie jak coś
Tygrysiczka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 spoko spoko.. hmm Slawek a powiedz mi taka rzecz bo widze ze co 3 tyg i co 1 tydz ida leb w leb co bedzie jak bedzie remis ;>
bracus Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no ja zostałem wtajemniczony to sie wypowiadam :-) a co do obicia mordy to ty jeszcze mojej nie widziałaś...na prawdę szkodę ręki nawet jak sie ogolę to wiele nie pomaga a wracając do tematu - ponawiam pytanie o linka do tych fotek....
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no ja zostałem wtajemniczony to sie wypowiadam :-) Przez kogo? Niewiele osób na tym Forum wie co i jak było naprawdę. spoko spoko.. hmm Slawek a powiedz mi taka rzecz bo widze ze co 3 tyg i co 1 tydz ida leb w leb co bedzie jak bedzie remis ;> Wtedy, ktoś będzie musiał podjąć jakąś kompromisową decyzę Dzisiaj o 23 konczymy głosowanie
Tygrysiczka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mnie tak troche wtajemniczyli koledzy z klubu.. ale nie pamietam nawet kto bo bylo ciemno :x :> no i takiej dokladniej historii to nie znam ale chetnie poznam bo kazdy mi mowi co innego sie gubie co do głosowania :-) ja moge podjac za Ciebie ta straszna decyzje link: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_sedanik_moja_adusia-t128540.0.html
bracus Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 link: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_sedanik_moja_adusia-t128540.0.html wiesz dobrze ze nie o te fotki mi chodziło bo ja tam wystawilam foty mojego auta a nie swoje rozbierane zdjecia ja rozmawiałem w sprawie "rozpadu" i z szuderem ktory kiedyś był na Naszym forum vag-podkarpacie.pl i z chłopakami podczas pamiętnego spot'a w pizza "prawie hut"
Tygrysiczka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bra tam sa nagie zdjecia mojego auta wiec prawie jak moje na najblizszym spocie pogadamy o tej historii rozpadu, wojny itd co wy na to?
Dibo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To był swego czasu mocny temat Szuder był w to zamieszany także bracus pewnie jesteś poinformowany z jego perspektywy.
Tygrysiczka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a nie mysleliscie kiedys zakonczyc tej niesmacznej "Wojny" ?? wkoncu A4 to jedna marka.. wiec powinien byc jeden klub a nie 2 :/ ja tam bym chetnie was wszystkich widziała razem
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja rozmawiałem w sprawie "rozpadu" i z szuderem ktory kiedyś był na Naszym forum vag-podkarpacie.pl i z chłopakami podczas pamiętnego spot'a w pizza "prawie hut" Szuder niewiele wie A jeśli jakąś cząstke wie to jest to subiektywna ocena jednej strony. Jak bylo naprawdę to wie tylko kilka osób które uczestniczyły w tym od środka a nie znają to tylko z opowiadań Bracus jedno pytanie i konczymy temat eu..., pochwalił się szuder, że użytkownicy eu, na swoich spotkaniach palili gadżety a4-klub.pl?
Pablo90 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Przepraszam że zakłócam spokój na podkarpaciu :gwizdanie: Chcę kupić alufelgi 15" może ktoś ma ładne i chce sprzedać jeśli coś wiecie to proszę na o wiadomość. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pablo90 Ty nie przepraszaj bo nie ma za co tylko wpadnij na spota do Rzeszowa
Tygrysiczka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 palili gadżety ? ale to chyba juz dawno nie?? bo ja od sierpnia w EU jestem i od tamtej pory 95% spotów odbywa sie w moim towarzystwie i nie bylo w sumie nawet tematu PL.. ale powiem wam tyle że wy znajdziecie jakis minus na EU a EU na PL i tak wkołko ... oj dzieci :>
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 W głosowaniu mamy równa ilość głosów na spoty co tydzień i co trzy tygodnie to kompromisowym rozwiązaniem będzie termin pośredni czyli..., spoty będą co 2 tygodnie Następny spot już 25 kwietnia - godz 16.00 na Podpromiu
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 najlepiej róbcie sobie spoty na zlotach ogólnopolskich
Si?a Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a kiedy by Ci podchodził? Ciebie już dawno nie było na podpromiu.
Rekomendowane odpowiedzi