Texi89 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 wiecie może czy gdzieś w Rzeszowie można dostać palniki HID ?? czy trzeba z allegro zamawiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o palniki D2S to na allegro Philips jest o połowe taniej. Z zestawami jest podobnie chyba że kupić od kogoś chandlującego na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 wiecie może czy gdzieś w Rzeszowie można dostać palniki HID ?? czy trzeba z allegro zamawiać ? kolega na forum sprzedaje - http://www.a4-klub.pl/smf/all_nowy_zestaw_hid_h1_6000k_xenon_ksenon-t130049.0.html;msg1555137;topicseen#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 wiecie może czy gdzieś w Rzeszowie można dostać palniki HID ?? czy trzeba z allegro zamawiać ? kolega na forum sprzedaje - http://www.a4-klub.pl/smf/all_nowy_zestaw_hid_h1_6000k_xenon_ksenon-t130049.0.html;msg1555137;topicseen#new ale kolega sprzedaje H1 a ja potrzebuje H7 i nie cały zestaw tylko paliniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Kupowałem od gościa tylko D2S barwa 4300 po 49zł. i jak narazie rok świecą. Tu masz H7: http://moto.allegro.pl/item1007355503_zarnik_palnik_xenon_hid_h7_zarniki_ksenony_fv_gw.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Są palniki h7 w RZ, nieopodal stacji czwórka stacjonuje sprzedający. Poszukaj na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Kupowałem od gościa tylko D2S barwa 4300 po 49zł. i jak narazie rok świecą. Tu masz H7: http://moto.allegro.pl/item1007355503_zarnik_palnik_xenon_hid_h7_zarniki_ksenony_fv_gw.html ja u tego gościa kupiłem raz palnik który migał a za drugim razem cały zestaw HID h7 po którym włączając światła zapalały się również wszystkie kontrolki i nie gasły ;/ w dodatku kilka razy wywaliło mi kluczyk (długa historia) także 3 raz się już nie skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 powiatac panow, doszly mnie sluchy ze na spocie szykuje sie jakas "uczta" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 powiatac panow, doszly mnie sluchy ze na spocie szykuje sie jakas "uczta" :> wez kielbase i wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stojann Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 chlopaki jestem teraz na delegacji w jaroslawiu i cos mi auto szwankuje, trzeba by sprawdzic logi, moze doradzicie gdzie tu w okilicy moge to zrobic ? a moze ktos u Was ma VAGa i chwile czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Jestem tutaj nowy i mam do was pytanie gdzie w Rzeszowie moge odczytac bledy z komputera bo dzisiaj mi zaswiecila kontrolka check engine i nie wiem gdzie oprucz serwisu audi moge to zrobic. A auto jakie posiadam to Audi a4 b7 2.0 tfsi. od razu dziekuje z gory za informacje Co się dzieje? Przerywa na wolnych i faluje obrotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nie orientuje sie ktoś czy kupie gdzieś w Rzeszowie dystanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nie orientuje sie ktoś czy kupie gdzieś w Rzeszowie dystanse? Widzę, że na spota chcesz zdążyć Ja kupiłem te: http://www.allegro.pl/item1010200075_dystanse_17mm_audi_vw_5_100_i_5_112_57_1_sruby.html i polecam. Do ET45 i 225 R17 są idealne. Nie są przykręcane czy jakieś inne wynalazki. Mają nawet otwory centrujące (dopiero od rozmiaru 17mm). W komplecie dostajesz dłuższe śruby. Zakładasz na piastę, na to koło i przykręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TezFakt Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A wie ktoś z was może, gdzie dostanę w RZ żarniki H11 (do przeciwmgielnych)? Przetwornicę i kabelki mam, tylko żarnika brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nie orientuje sie ktoś czy kupie gdzieś w Rzeszowie dystanse? Widzę, że na spota chcesz zdążyć Ja kupiłem te: http://www.allegro.pl/item1010200075_dystanse_17mm_audi_vw_5_100_i_5_112_57_1_sruby.html i polecam. Do ET45 i 225 R17 są idealne. Nie są przykręcane czy jakieś inne wynalazki. Mają nawet otwory centrujące (dopiero od rozmiaru 17mm). W komplecie dostajesz dłuższe śruby. Zakładasz na piastę, na to koło i przykręcasz Nie chce na spota zdązyc tylko mi obciera Mam koło 245/40/18 z ET48 +dystans 10 mm i niestety delikatnie obciera od wewnątrz o kielich amora Potrzebny mi wiekszy dystans i chyba taki 17 mm by wystarczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 powiatac panow, doszly mnie sluchy ze na spocie szykuje sie jakas "uczta" :> wez kielbase i wpadaj pasowalo by w koncu sie pokazac, i to odrazu z kielbasa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 :> albo z noga kurczaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 kur.., kiełbasy nie kupiłem :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 skalar kupił dystanse a za chwile będzie K>półośkę - ale + 10 do lansu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 skalar kupił dystanse a za chwile będzie K>półośkę - ale + 10 do lansu jest A dlaczego? Wiele osób jeździ z dystansami i nie słyszałem żeby mieli jakieś kłopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi